Akşam test yapıcam gelmiş şimdi yapamıyorum işte olduğum için inşallah vardır pek umudum yok ama sivilce çıktı regl gelmeden hep çıkar sen de de vardır belki yarın tekrar yükselir inşallah bir test yapsana canım reglede az kalmışBende bugün 7gibi 36.3 geri uyudum 10.30 da 36.6 çıktı ama ilk olanı baz aldım bende yok galiba insllah sende vardır cnm son 2 gün daha ölç bakalım
Dolaltindan mi ölçüm yapiyorsun kuzum. Ben sabah uyaninca kolaltindan bakiyorum. Sabah 7bucuk gibi ölçüm yapmıştım 36 cikti. Sonra tekrar uyudum fln 11.30 gibi uyandigimda bir daha ölçüm yaptim yine 36 çıktı. Dün 35.9du. Evvelki gün 35.5 du. Bugun en yüksek ısı günüm. Bakalim neler olacak.Ben her gün ölçmeye çalışıyorum kuzum benim 37.2 ve 37.1 arasında değişiyor. Geçen ay da böyle olmuştu o zaman tam bilmiyodum nasıl ölçmem gerektiğini. Çatlamadan çok sonra başlamıştım 37’lerde geliyordu. Regl olduğum gün sabah 36.5’e düştü öğlen regl olmuştum.
Ay insallah kuzum. Hepimizin dilegi duasi bu. İnşallah bu ay o aydır. Regl olmayiz da bebegimiz gelir. Ay aminn yaaa amiiinBeklemedeki canm regl bekliyorum inşallah o gelmez bebek gelir
Canim pcosta bu testler genelde iki cizgi olabiliyor.Pcos görüntüsü var evet, fakat 3 aydır takip ediyorum ilk defa 1 haftaya yakındır bu şekilde kırmızı
İnşallah canm yaaAy insallah kuzum. Hepimizin dilegi duasi bu. İnşallah bu ay o aydır. Regl olmayiz da bebegimiz gelir. Ay aminn yaaa amiiin
Ever yavrum var bazen beyaz da oluyor bu gün afedersin uzayan da fark ettim. Dün birliktelik de olmuştu. Bugün de şeffaf ve beyaz gördüm. Hadi bakalım hayırlısıBende de sarı akıntı var canm yumurtlamadan beri
Ben dil altı ölçüyorum aşkım her sabah uyanıp lavaboya gidiyorum orda ölçüp hazırlanıp işe gidiyorum haftasonu da ne zaman uyanırsam artıkDolaltindan mi ölçüm yapiyorsun kuzum. Ben sabah uyaninca kolaltindan bakiyorum. Sabah 7bucuk gibi ölçüm yapmıştım 36 cikti. Sonra tekrar uyudum fln 11.30 gibi uyandigimda bir daha ölçüm yaptim yine 36 çıktı. Dün 35.9du. Evvelki gün 35.5 du. Bugun en yüksek ısı günüm. Bakalim neler olacak.
Olcmeye caliscam her sabah bakalimben biraz sonra bitane ov.testi daha yapcam oglenkine pek guvenemedim
Kuzum ateşi yataktan kalkmadan uyanir uyanmaz pek hareket etmeden ölçmek gerekmis. En azindan bu amac icin oyle yapmak lazimmis. Aklinda olsun. Hemen vucut isiniyor çünkü.Ben dil altı ölçüyorum aşkım her sabah uyanıp lavaboya gidiyorum orda ölçüp hazırlanıp işe gidiyorum haftasonu da ne zaman uyanırsam artıkdil altı daha yüksek çıkıyormuş galiba zaten. Dün akşam ateşim 38.5’a çıktı çok kötü oldum bütün kemiklerim kırıldı resmen. Bugün hafif bi sızı var vücudumda ama iyiyim. Hasta mı oldum noldu anlayamadım çok garipti
Ya yatakta unutuyorum kuzum ben ne biliyim öyle beceremedim.Kuzum ateşi yataktan kalkmadan uyanir uyanmaz pek hareket etmeden ölçmek gerekmis. En azindan bu amac icin oyle yapmak lazimmis. Aklinda olsun. Hemen vucut isiniyor çünkü.
Ay dikkat et canim ya. Parol ic bence. Ates düşürücü etkisi varya. Ya hasta olacaksin yada yumurtlaman eli kulaginda.
Komidinin üstüne koy uyaninca hemen alip olcersin. Ben o sekilde aklima getiriyorum. Bu sabah hatta uyku sersemi koyup uyumusum galiba 2 dakika kadar öttüğünde duymamışım bile hahahaYa yatakta unutuyorum kuzum ben ne biliyim öyle beceremedim.
Ay evet aşırı fark var kuzum bu neeeBak ben bugun ikinciye yeniden test yaptim çünkü bir gariplik vardi koyulaşma olmasi gerekirken renk açıldı oglen yaptığımdaVignette oglenki testime bak aksamki testime bak benimle halay geçiyor testte
Bu ay böyle gitti bakalım inşallah hamile kalırız da diğer aya gerek kalmaz. Eğer bu ay olmazsa diğer ay öyle yaparım kuzum ama ben onu da unutuyorum kedim üstüne yatıyo genelde saklıyoKomidinin üstüne koy uyaninca hemen alip olcersin. Ben o sekilde aklima getiriyorum. Bu sabah hatta uyku sersemi koyup uyumusum galiba 2 dakika kadar öttüğünde duymamışım bile hahaha
Ya aslinda tamamen testlere bagli da kalmamak lazim. Mesela baksana oglenle aksam arasindaki farka. Bence sıvı alımı az olmali ama idrara aşırı sıkışık olup idrari seyreltmemek de lazim. Zor bir denklem acikcasi. Oglen yaptigimda hic bisey yiyip icmemistim ama nasil açık renk cikti. Aksamkinde ise 4 5 saat fln once cay ictim su ictim ama asiri sıkışık dopdolu bir mesane ile yapmamistim. Bu da okuyacak herkese bir fikir olsun.Ay evet aşırı fark var kuzum bu neee
Ay inşallah canım benim insallah yaa bu ay bebislerimiz bir gelsin de Allahın izniyle ben derece test mest görmek istemiyorum... ya seviyim kediniBu ay böyle gitti bakalım inşallah hamile kalırız da diğer aya gerek kalmaz. Eğer bu ay olmazsa diğer ay öyle yaparım kuzum ama ben onu da unutuyorum kedim üstüne yatıyo genelde saklıyo
Aynen öyle canım hayırlısı olsun sen test yaptın mıEver yavrum var bazen beyaz da oluyor bu gün afedersin uzayan da fark ettim. Dün birliktelik de olmuştu. Bugün de şeffaf ve beyaz gördüm. Hadi bakalım hayırlısı
Canım benim testlerimde boyleydi bir anda yukseliyor sabırla yapmaya devam etEki Görüntüle 3549362
Benim testlerim böyle kuzum bilmiyorum ki ya hiç değişiklik yok gibi. Her ay yumurtlama olmayabiliyormuş geçen ay da ben letu kullanmıştım yumurtam çatladığında
Yok cnm 26 sı adet günüm gösteriyor 2 günüm var regl 2. Günü gideceğim doktora sancılarım oluyor arada gelmesi yakındır zateneva0108 gittin mi doktora ne dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?