Evet kanda verdim Beta değerim 49 çıktıTebrik ederim yenidenbende prodoctor testten memnun kalmıştım dogru sonuc vermişti. Zaten belirtiler genelde 7.haftadan sonra artar :) Saglikla ilerlesin kan verecek misin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kanda verdim Beta değerim 49 çıktıTebrik ederim yenidenbende prodoctor testten memnun kalmıştım dogru sonuc vermişti. Zaten belirtiler genelde 7.haftadan sonra artar :) Saglikla ilerlesin kan verecek misin ?
17 36.1Yap cnm beklemenn anlamı yok şuan inşallah hamilesindir
Ah inşallah kuzucum olsaydı az da olsa bugün belli etmez miydi moralim bozuldu sanki ya memiklerim acırdı adete yakın bu ay da o yok acaba belirti mi demekten kendimi alıkoyamıyorum hahahİnşallah yarın koyulaşır pozitiflerle gelirsin![]()
Kimyasal oldu maalesef canım değerim düştüTakviye kullanmayı bıraktığın ay hamile kaldın yani aslında kafan rahatladığı için oldu belki. Pcosluyken çok daha zor regl geciktikçe insan kafayı yiyor emin olamadığın için söktürücü bir şeyler de içemiyorsun. Ben seni hatırlayamadım canım ama doğrudur 5 aydır buralarda her topikte geziyorumtakviyelerin belki ancak etkisini göstermiş de olabilir ben de inositole başladım. Sen tekrar kan verdin mi nasıl ilerliyor şu an
Hadi yaa çok üzüldüm canım nasıldı değerlerin?Kimyasal oldu maalesef canım değerim düştü
35 19 ve 7 oldu bende cok üzgünümHadi yaa çok üzüldüm canım nasıldı değerlerin?
Öyle yapıyorum kuzum iyiyim ama şu an şükürKuzum normalde nurofen güzel bir ilac ama bu donemlerde parol dışında ilac kullanmani önermem. Nurofen rahim ile alakali konularda kullanilmamasi gereken bir ilac grubuymus. Birsey olmaz ictigini unut artık parol ve zencefil cayindan devam et sen
Belki daha yeni yükseliyordur kanda oyuzden çıkmamış da olabilir bak farklı belirtin de varAh inşallah kuzucum olsaydı az da olsa bugün belli etmez miydi moralim bozuldu sanki ya memiklerim acırdı adete yakın bu ay da o yok acaba belirti mi demekten kendimi alıkoyamıyorum hahah
Çok üzüldüm canım bir sonraki döngünde umarım Allah sağlıkla kolaylıkla kısmet etsin inşallaah35 19 ve 7 oldu bende cok üzgünüm
Doğru daha regl olana kadar umut var demektir hadi bakalım beklemeceye devamBelki daha yeni yükseliyordur kanda oyuzden çıkmamış da olabilir bak farklı belirtin de var![]()
Anladım cnm bu gittiğinde doktor alır ozman büyük ihtimalle smear testini unutursa sen yinede hatırlat canım bende Kasım'da gittiğimde almışlardı ama sonucunu hala göremiyorum enabizda nedenseSağol canmm yok kuzum 2017de 1 kez yaşadım basit ti vajina girişndeydi fitil kullandım gecti ama smear yaptırmadım yaptrmam lazm benm de lazım aksatmamak lazım. Anladım seni kuzum ama vucudum öyle belirti veriyor kı mesela suanda agrıdan dalamıyorum ince bıcaklar var yumurtalgmda ve memede agrı yanmalı. Gel de anlama dimi Eşimin yne gece nobetı olcak ister ıstemez bazı ılskilr planlı ılskı olucak![]()
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba
Sat 29 Ocak
Bat 25 Şubat
Bugün kendinle farklılıklar hissedip erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıkınca hemen kan testi vermeye gittim.
Beta 49 çıktı.
İnşallah sağlıkla devam eder.
Eki Görüntüle 3549100
Benim son adet 29 Ocak bat 26 Şubat dedikleriniz aynı bendede var şuan ama bende yok sanırım belirtiler demkki gerçekten hiç fark etmyor işte kimi hamile olyor kimi adet oluyor birkez daha anlamış olduk cok sevindim sizin adınızaTeşekkür ederiz amin inşallah.
Prodoctor kullandım. Trendyoldan almıştım mor-koyu pembe kutulu.
Bu sabahtan beri sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ama değişik böyle gerginlik hissi gibi bir ağrı.
Gögüslerim regle yakın normalde hassaslaşır fakat koltuk altıma doğru ağrı olurdu bu sefer genel bir hassasiyet var her iki göğsümde de.
Benim hissettiğim farklılıklar bunlardı onun haricinde şuanlık bir belirtim yok.
Bende bugün 7gibi 36.3 geri uyudum 10.30 da 36.6 çıktı ama ilk olanı baz aldım bende yok galiba insllah sende vardır cnm son 2 gün daha ölç bakalımGünaydın canın bugün dil altından ölçtüm 36.7 yüksek çıktı.
Hadi bakalim canim insallah koyulasma olur daİnşallah bakalım canım 2 tane daha var yarın öbür günde yaparım gelmezse. 2 aydır iğne hariç 11. veya 12. gün regl oluyordum ama bu ay ilk defa duphostan kullanıyorum hatta yarın bitecek. İnşallah olmamm bugün 10. gün
Saglikla ilerlesin inşallahEvet kanda verdim Beta değerim 49 çıktı
Yumurtlama takibi yapmis miydin ? Bazen gecikmeler yada erken regller olabiliyor normal kabul ediliyor. Veya bazen basit refl ile atilam kiatler olabiliyor onlar da regli geciktirebiliyor canim merak etme stres yapmamak onemli strese girdikce gecikir çünküAdetimin bugün 4. Gün gecikmesi bu sabah test yaptım predictor early ve albi diye iki tane ama negatif çıktı kanda mı çıkar acaba neden böyle oldu bi fikriniz var mı
Canim zaten gebelik testini erken yapmaya gerek yok ki. En iyisi gecikme yasadiginda test yapmak. Degerlendirmelere devam et amaGeçen ay ovulasyon testi ile takip etmiştim bu ay takip etmedim tahmini olarak ilişki oldu adet bitimi 2 kez , muhtemelen dün yumurtlama oldu . BAT 9 Mart bu ay test te yapmayacağım hiç bakalım ne olacak sonuç kızlar
Adet gününe kdar dil altı ölç cnm devam et17 36.1
18 35.8
19 36.1
20 36.2
21.36.2
23 36.0
24 36.7
Böyle gün gün canım bak koltuk altından ölçtüğüm için diğerlerini farklılık olabilir tabi bugün ki dil altından ölçtüğüm o daha yüksek çıktı. 22 yi unutmuşum![]()
Yaptığınız testler en kaliteli olanlar cikmadiysa kandada çıkmaz biraz daha bekleyin isterseniz yada doktora görününAdetimin bugün 4. Gün gecikmesi bu sabah test yaptım predictor early ve albi diye iki tane ama negatif çıktı kanda mı çıkar acaba neden böyle oldu bi fikriniz var mı
Sipariş etmiştim bugün gelicek akşam yapayımAdet gününe kdar dil altı ölç cnm devam et
Testin varsa test yap bugün varsa net çıkar artık