2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yap cnm beklemenn anlamı yok şuan inşallah hamilesindir
17 36.1

18 35.8

19 36.1

20 36.2

21.36.2

23 36.0

24 36.7

Böyle gün gün canım bak koltuk altından ölçtüğüm için diğerlerini farklılık olabilir tabi bugün ki dil altından ölçtüğüm o daha yüksek çıktı. 22 yi unutmuşum

Adetimin bugün 4. Gün gecikmesi bu sabah test yaptım predictor early ve albi diye iki tane ama negatif çıktı kanda mı çıkar acaba neden böyle oldu bi fikriniz var mı

Kimyasal oldu maalesef canım değerim düştü

Geçen ay ovulasyon testi ile takip etmiştim bu ay takip etmedim tahmini olarak ilişki oldu adet bitimi 2 kez , muhtemelen dün yumurtlama oldu . BAT 9 Mart bu ay test te yapmayacağım hiç bakalım ne olacak sonuç kızlar

Öyle yapıyorum kuzum iyiyim ama şu an şükür

Ah inşallah kuzucum olsaydı az da olsa bugün belli etmez miydi moralim bozuldu sanki ya memiklerim acırdı adete yakın bu ay da o yok acaba belirti mi demekten kendimi alıkoyamıyorum hahah
Belki daha yeni yükseliyordur kanda oyuzden çıkmamış da olabilir bak farklı belirtin de var

Anladım cnm bu gittiğinde doktor alır ozman büyük ihtimalle smear testini unutursa sen yinede hatırlat canım bende Kasım'da gittiğimde almışlardı ama sonucunu hala göremiyorum enabizda nedense

Benim son adet 29 Ocak bat 26 Şubat dedikleriniz aynı bendede var şuan ama bende yok sanırım belirtiler demkki gerçekten hiç fark etmyor işte kimi hamile olyor kimi adet oluyor birkez daha anlamış olduk cok sevindim sizin adınıza

Hadi bakalim canim insallah koyulasma olur da duphaston bazen gecikme de yapabiliyor.
Evet kanda verdim Beta değerim 49 çıktı
Saglikla ilerlesin inşallah
Adetimin bugün 4. Gün gecikmesi bu sabah test yaptım predictor early ve albi diye iki tane ama negatif çıktı kanda mı çıkar acaba neden böyle oldu bi fikriniz var mı
Yumurtlama takibi yapmis miydin ? Bazen gecikmeler yada erken regller olabiliyor normal kabul ediliyor. Veya bazen basit refl ile atilam kiatler olabiliyor onlar da regli geciktirebiliyor canim merak etme stres yapmamak onemli strese girdikce gecikir çünkü
Geçen ay ovulasyon testi ile takip etmiştim bu ay takip etmedim tahmini olarak ilişki oldu adet bitimi 2 kez , muhtemelen dün yumurtlama oldu . BAT 9 Mart bu ay test te yapmayacağım hiç bakalım ne olacak sonuç kızlar
Canim zaten gebelik testini erken yapmaya gerek yok ki. En iyisi gecikme yasadiginda test yapmak. Degerlendirmelere devam et ama

Adet gününe kdar dil altı ölç cnm devam et
Testin varsa test yap bugün varsa net çıkar artık

Yaptığınız testler en kaliteli olanlar cikmadiysa kandada çıkmaz biraz daha bekleyin isterseniz yada doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…