Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tebrik ederim inşallah saglikla kucagina almak nasip olsunMerhaba
Sat 29 Ocak
Bat 25 Şubat
Bugün kendinle farklılıklar hissedip erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıkınca hemen kan testi vermeye gittim.
Beta 49 çıktı.
İnşallah sağlıkla devam eder.
Eki Görüntüle 3549100
Teşekkür ederiz amin inşallah.Çok tebrik ederim inşallah saglikla kucagina almak nasip olsun
Belirtilerin nelerdi ve testinin markasi ne ?
Bir iki gün atar sadece 28/30 arasıCanım duzenlıysen erken baslama ben 2 ay once ilk kez aldm anladgm ıcın vücudumu 12. Gun basladım 3 gunde catlamayı yakaladım döngun kac gun:)
Kuzu yaptım ama iğne hariç 10. Gün bugün negatif çıktıı :/ döner mi bilmem artık biraz zorrKız şimdi farkettim early varmış yap sabah lutfen net cıkar varsa![]()
Günaydın canın bugün dil altından ölçtüm 36.7 yüksek çıktı.Yap cnm beklemenn anlamı yok şuan inşallah hamilesindir
Dönebilir üzülme daha regle de var yarın tekrar yap istersen canımKuzu yaptım ama iğne hariç 10. Gün bugün negatif çıktıı :/ döner mi bilmem artık biraz zorr
Eki Görüntüle 3549118
Yapıcam canım 2 tane daha var bakalımDönebilir üzülme daha regle de var yarın tekrar yap istersen canım
Aynı gibi aşkım ama tam anlayamıyorum da bakalım 25-26-27 bakıcaz artık. Bi de hasta oldum galiba bütün kemiklerim sızlıyorKuzum benim hafif renklenmeye basladi. Biraz biraz belirdi 2.cizgi. senin hic mi koyulasma yok kuzu
Tebrik ederim yenidenTeşekkür ederiz amin inşallah.
Prodoctor kullandım. Trendyoldan almıştım mor-koyu pembe kutulu.
Bu sabahtan beri sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ama değişik böyle gerginlik hissi gibi bir ağrı.
Gögüslerim regle yakın normalde hassaslaşır fakat koltuk altıma doğru ağrı olurdu bu sefer genel bir hassasiyet var her iki göğsümde de.
Benim hissettiğim farklılıklar bunlardı onun haricinde şuanlık bir belirtim yok.
Ay yapma hava cok soguk üşüttün mü yoksa kuzum. Ay bizim bura -12 derece su an baskalari kar keyfi cikardi biz sogugunu cektik vallahiAynı gibi aşkım ama tam anlayamıyorum da bakalım 25-26-27 bakıcaz artık. Bi de hasta oldum galiba bütün kemiklerim sızlıyor
Döner kuzu niye dönmesin. Daha igne etkisi geçmiş vucudundan. Sonradan tutunduysaa pozitif olur.Kuzu yaptım ama iğne hariç 10. Gün bugün negatif çıktıı :/ döner mi bilmem artık biraz zorr
Eki Görüntüle 3549118
Bilmiyorum ki kuzum aslında üşütücek bişey yapmadım ama ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum çıplak orda üşütmüş olabilirimAy yapma hava cok soguk üşüttün mü yoksa kuzum. Ay bizim bura -12 derece su an baskalari kar keyfi cikardi biz sogugunu cektik vallahidikkat et kuzum gecmis olsunn.
Koyulasacak kuzum bu testler illa ki merak etme stres yapmayalim ki koyulasma da olsun güzelce. Biz stres yaptikca da birseyler hep olumsuz etkileniyor.
O olabilir kuzum iste. Uzerine birsey ört mutlaka. Havalar soguyunca iyice ben örtmeden asla yatmamaya başladım. Aşırı soguk çünkü evin icinde bile olsan bir sekilde sıcak vucut soguga maruz kalinca hastaliklar geliyor. Zencefil çayı ic limonluBilmiyorum ki kuzum aslında üşütücek bişey yapmadım ama ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum çıplak orda üşütmüş olabilirim![]()
Ama üzülme canim yaPatır patır pozitif görenlere çok imreniyorum ya ben fenerle bakıyorum ki az da olsa belli mi kuruma çizgisi bile yok çıldırmamak elde değil![]()
Doğru söylüyosun kuzum dün nurofen içtim iyi geldi ama o da yumurtlamayı etkileyebiliyormuş o yüzden parol içtim bugünO olabilir kuzum iste. Uzerine birsey ört mutlaka. Havalar soguyunca iyice ben örtmeden asla yatmamaya başladım. Aşırı soguk çünkü evin icinde bile olsan bir sekilde sıcak vucut soguga maruz kalinca hastaliklar geliyor. Zencefil çayı ic limonlu
Kuzum normalde nurofen güzel bir ilac ama bu donemlerde parol dışında ilac kullanmani önermem. Nurofen rahim ile alakali konularda kullanilmamasi gereken bir ilac grubuymus. Birsey olmaz ictigini unut artık parol ve zencefil cayindan devam et senDoğru söylüyosun kuzum dün nurofen içtim iyi geldi ama o da yumurtlamayı etkileyebiliyormuş o yüzden parol içtim bugün
İnşallah bakalım canım 2 tane daha var yarın öbür günde yaparım gelmezse. 2 aydır iğne hariç 11. veya 12. gün regl oluyordum ama bu ay ilk defa duphostan kullanıyorum hatta yarın bitecek. İnşallah olmamm bugün 10. günDöner kuzu niye dönmesin. Daha igne etkisi geçmiş vucudundan. Sonradan tutunduysaa pozitif olur.
İnşallah yarın koyulaşır pozitiflerle gelirsinYapıcam canım 2 tane daha var bakalım