• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba😌
Sat 29 Ocak
Bat 25 Şubat

Bugün kendinle farklılıklar hissedip erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıkınca hemen kan testi vermeye gittim.

Beta 49 çıktı.

İnşallah sağlıkla devam eder.
IMG_7659.jpeg

Merhaba😌
Sat 29 Ocak
Bat 25 Şubat

Bugün kendinle farklılıklar hissedip erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıkınca hemen kan testi vermeye gittim.

Beta 49 çıktı.

İnşallah sağlıkla devam eder.
Eki Görüntüle 3549100
Çok tebrik ederim inşallah saglikla kucagina almak nasip olsun 🙏🌸
Belirtilerin nelerdi ve testinin markasi ne ?

Çok tebrik ederim inşallah saglikla kucagina almak nasip olsun 🙏🌸
Belirtilerin nelerdi ve testinin markasi ne ?
Teşekkür ederiz amin inşallah.

Prodoctor kullandım. Trendyoldan almıştım mor-koyu pembe kutulu.

Bu sabahtan beri sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ama değişik böyle gerginlik hissi gibi bir ağrı.

Gögüslerim regle yakın normalde hassaslaşır fakat koltuk altıma doğru ağrı olurdu bu sefer genel bir hassasiyet var her iki göğsümde de.

Benim hissettiğim farklılıklar bunlardı onun haricinde şuanlık bir belirtim yok.

Teşekkür ederiz amin inşallah.

Prodoctor kullandım. Trendyoldan almıştım mor-koyu pembe kutulu.

Bu sabahtan beri sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ama değişik böyle gerginlik hissi gibi bir ağrı.

Gögüslerim regle yakın normalde hassaslaşır fakat koltuk altıma doğru ağrı olurdu bu sefer genel bir hassasiyet var her iki göğsümde de.

Benim hissettiğim farklılıklar bunlardı onun haricinde şuanlık bir belirtim yok.
Tebrik ederim yeniden 😍 bende prodoctor testten memnun kalmıştım dogru sonuc vermişti. Zaten belirtiler genelde 7.haftadan sonra artar :) Saglikla ilerlesin kan verecek misin ?

Aynı gibi aşkım ama tam anlayamıyorum da bakalım 25-26-27 bakıcaz artık. Bi de hasta oldum galiba bütün kemiklerim sızlıyor
Ay yapma hava cok soguk üşüttün mü yoksa kuzum. Ay bizim bura -12 derece su an baskalari kar keyfi cikardi biz sogugunu cektik vallahi 🥲 dikkat et kuzum gecmis olsunn.
Koyulasacak kuzum bu testler illa ki merak etme stres yapmayalim ki koyulasma da olsun güzelce. Biz stres yaptikca da birseyler hep olumsuz etkileniyor.

Ay yapma hava cok soguk üşüttün mü yoksa kuzum. Ay bizim bura -12 derece su an baskalari kar keyfi cikardi biz sogugunu cektik vallahi 🥲 dikkat et kuzum gecmis olsunn.
Koyulasacak kuzum bu testler illa ki merak etme stres yapmayalim ki koyulasma da olsun güzelce. Biz stres yaptikca da birseyler hep olumsuz etkileniyor.
Bilmiyorum ki kuzum aslında üşütücek bişey yapmadım ama ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum çıplak orda üşütmüş olabilirim :(

Patır patır pozitif görenlere çok imreniyorum ya ben fenerle bakıyorum ki az da olsa belli mi kuruma çizgisi bile yok çıldırmamak elde değil 😭

Bilmiyorum ki kuzum aslında üşütücek bişey yapmadım ama ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum çıplak orda üşütmüş olabilirim :(
O olabilir kuzum iste. Uzerine birsey ört mutlaka. Havalar soguyunca iyice ben örtmeden asla yatmamaya başladım. Aşırı soguk çünkü evin icinde bile olsan bir sekilde sıcak vucut soguga maruz kalinca hastaliklar geliyor. Zencefil çayı ic limonlu

Patır patır pozitif görenlere çok imreniyorum ya ben fenerle bakıyorum ki az da olsa belli mi kuruma çizgisi bile yok çıldırmamak elde değil 😭
Ama üzülme canim ya 🙁 biliyorum elinde degil. Ama zamani var demek ki ne yapalim elimizden birsey gelmiyor ki. Bizde o cift cizgili gebelik testlerini alcaz elimize en yakın zamanda buna inan 🙏

O olabilir kuzum iste. Uzerine birsey ört mutlaka. Havalar soguyunca iyice ben örtmeden asla yatmamaya başladım. Aşırı soguk çünkü evin icinde bile olsan bir sekilde sıcak vucut soguga maruz kalinca hastaliklar geliyor. Zencefil çayı ic limonlu
Doğru söylüyosun kuzum dün nurofen içtim iyi geldi ama o da yumurtlamayı etkileyebiliyormuş o yüzden parol içtim bugün

Doğru söylüyosun kuzum dün nurofen içtim iyi geldi ama o da yumurtlamayı etkileyebiliyormuş o yüzden parol içtim bugün
Kuzum normalde nurofen güzel bir ilac ama bu donemlerde parol dışında ilac kullanmani önermem. Nurofen rahim ile alakali konularda kullanilmamasi gereken bir ilac grubuymus. Birsey olmaz ictigini unut artık parol ve zencefil cayindan devam et sen

Döner kuzu niye dönmesin. Daha igne etkisi geçmiş vucudundan. Sonradan tutunduysaa pozitif olur.
İnşallah bakalım canım 2 tane daha var yarın öbür günde yaparım gelmezse. 2 aydır iğne hariç 11. veya 12. gün regl oluyordum ama bu ay ilk defa duphostan kullanıyorum hatta yarın bitecek. İnşallah olmamm bugün 10. gün

Back