2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aşırı canım sıkkın gecedenberi. Anca bunuyazmaya vaktim oldu.. kızlar dün gece ilişki anında vajina içim acıdı yara vs mi var acaba. Enfeksiyonal bir durumum hıc yok. Bu şekilde hamilelik oluşmaz sanıırım araştırdım spermlerin geçişine engel olabilirmiş. Bu aydan daha yumurtlamam olmadan umudum gitti bitti. Yarınki ilişkide umarım acım olmaz daha da modum düşer. Randevum 27sinde vajinal muayenesi de isteyecegım yaram var mı bakalım

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim. İnş en kısa zamanda gebelik elde edersiniz.

Luboquick ovulasyon testi sipariş ettim canım, kararlılık diyince de ben Onu yorumlarsınız artık

Reglimin ilk günü bugün kaçıncı gün başlayım teste? Bir de folik asit ve vitaminlere başladım ancak sperm kalitesini artırmak için doğal yollu tariflere de açığım. Şimdiden teşekkür ediyorum

Geçen ay not almıştım ben yasadiklarimi zaten bu ay icin ön hazirlik olsun düşüncesi ile. Bakalim bu ay banbaska belirtiler yasayip hamile olmayi diliyorum iiinsallah
Tamam canim olccem bakalim ne cikacak. Akıntı artiyor kasık agrim 3 gündür var muhtemelen yarin yada salı pik olur gibi geliyor.
Seninde yaklasiyor beklenen gün. Güzel degerlendirelim bu haftayi artik yeni hafta hepimize tempo lazim
Ay aminnn amiiiinnn inşallah gebelik testlerimiz pozitif olsunn bebislerimiz yolda geliyor olsunnn amiiiinnn

Canim bazen iliski esnasinda agri acı olabilir hemen neden olumsuz düşündün ki. Bir defa oldu diye hep olacak degil. Birde senin dedigin polip tarzi seyler engel oluyormus mesela. Onun da boyutu vs önemli. Dur hemen teshisi koydun sende. Bi daha iliski dene bak duruma. Bide dr a gittiginde mutlaka vajinal baktir. En az 6 ayda bir en fazla da yilda 1 mutlaka vajinal muayene lazim zaten. Bir sıkıntı problem varsa tespiti icin.

Yara değilde sanırım sık ilişki yaşıyoruz diyede olabilir cnm vajina gerçekten çok hassas bir Organ ben yanmada hissediyorum bazen hemen olmaz diye kendini odaklama şimdiden unutma doktorlar çoğu kisye çocuğun olmaz senin diyorlar yıllar sonra doğal gebelik yaşıyorlar rabbim ol derse olur muayenen var zaten öğüne kdar rshat rahat ilişkini yaşa Cnm istemeden sende yumurtlama günlerinde çok stres yaşıyorsun bnce bukdar takılıp hesap yapma derim cnm

Kuzum Cok az kalmıss test in yok mu
Evet evet az kaldı canım predictor esrly var 3 adet yarın yapmaya başlıycam onları. Ama göğüs hassasiyetim olurdu hep acırdı yanları falan bu sefer olmaması de beni düşündürüyor ya
Bazen olabiliyor canım bi önceki yeterince ıslanmadan olduysa da olabilir. Yara yoktur emin ol. Yara olsa illa kan gelirdi peçeteye silince merak etme sen

Canım duzenlıysen erken baslama ben 2 ay once ilk kez aldm anladgm ıcın vücudumu 12. Gun basladım 3 gunde catlamayı yakaladım döngun kac gun:)

Yazın 2 kez gittim vajınal bakılmadı evet haklısın muhakkak ısteyecegm. Ya daha önce kızımdan once rahim ağzı yarası yasadım fitil kullandım aynı resmen aynı acıydı ınsallah değildir

Hayır canım streslı degilim. Ben cok rhatım yanlış enerji gecmıs ollablr. Canım yandı aşırı yandı sonrasında da . Icok afedersin ıslak olduğu halde doku. Yıllar önce rahim ağzı yarası yasadım. O acıydı. Stres sızim bugun eşim yanastı hatta ıstemedım hesap kitap gecen ay yaptım kvler var diye kuzum. Benı heyecnlandran seyler var tabi yok degıl eşimin uni arkdası arayıp ruyamda cocugun oluyordu demii gecen gun. Babamn rüyama girmesi fln ıster istemez acaba dedrtrı. Şu yara gb acıda tüy dikti

İnşallah ya aslında baya doku ıslaktı umarım benim kuruntumdur canlar

6. Ayda pozitifi gördük sonunda rahim filmin 2. Ayında
Beni belki hatırlarsın hamile kalmadan o ay büyük bi enfeksiyon geçirdim kanamalı filan epey ağrılı eltim filan bu ay tutmaz sağlıksız olur dedi nasip işte o ay tuttu doktor nuanesinde beta istende vajina muanesi yapıldı 7. Günü gözükmemişti negatifti 10 günü geçince silik çıktı laboquicte

Doğru söylüyorsun canım benim Rabb'im ol dedikten sonra yarada neymş

Keşke stressiz olsak cnm illaki oloruyoruz işte istemeden demek istediğim farklı bişeydi bugün catladim bugün ilişki olsun bugün olmadi iliski olmasın gibi hesaptan bahsettim cnm bnlar stresi tetikleyen şeyler zaten malsef hepimiz yapıyoruz ama yapmamalıyız
Senden daha önce smear testi alindimi cnm sürekli olan bişey miymiş peki rahim ağzı yarası yada neyden olurmuş daha önce ne dediler bunun için
gittiğinde yine sor bakalım nediycek doktor
Geçmiş olsun

Sağol canmm yok kuzum 2017de 1 kez yaşadım basit ti vajina girişndeydi fitil kullandım gecti ama smear yaptırmadım yaptrmam lazm benm de lazım aksatmamak lazım. Anladım seni kuzum ama vucudum öyle belirti veriyor kı mesela suanda agrıdan dalamıyorum ince bıcaklar var yumurtalgmda ve memede agrı yanmalı. Gel de anlama dimi Eşimin yne gece nobetı olcak ister ıstemez bazı ılskilr planlı ılskı olucak

Kız şimdi farkettim early varmış yap sabah lutfen net cıkar varsa

Yazın 2 kez gittim vajınal bakılmadı evet haklısın muhakkak ısteyecegm. Ya daha önce kızımdan once rahim ağzı yarası yasadım fitil kullandım aynı resmen aynı acıydı ınsallah değildir
Bir baktir canim merak etme olmamıştır birsey. Arada acı agri olanilir yanma olabilir korkma hemen gecmis olsun canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…