Cevabınız için teşekkür ederim. İnş en kısa zamanda gebelik elde edersiniz.2.5 yıldır deniyoruz ama eylülden beri dikkat ediyoruz 30 yaşındayım yarışmaya bakıkesirden katılıyorum herkesin kazandığı bir yarış olmasını diliyorum
bugün iğne hariç 9. Gün oldu canım dün vardı da bugün tamemen sıfırlanmış iğne etkisi
Uygulamalarda yumurtlama ısını veriyor ortalama olarak sen not al ıstersen biz sana oldu olmadı derizcatladı bırak ya da bırakma. Ben artk not almyorum ısıyı catlama bittin e yumurta kaybolunca ısım artıyor kafamda her dek her snmın ısısını biliyorum.
Geçen ay not almıştım ben yasadiklarimi zaten bu ay icin ön hazirlik olsun düşüncesi ile. Bakalim bu ay banbaska belirtiler yasayip hamile olmayi diliyorum iiinsallahBenim uzayan 2,3 gun once gelıyor bebegm bugun 12. Gün kasıkta batmalar gogus hassasiyeti ve bacak uyusklugm var. Evet pik olmaya baslarken oluyor bunlar. 35.9 tam yumurta olgunlaşma ısısı kuzum. Benım de 35.9du kol altı Ben hem dil altından ölçüyorum sonra yıkayıp güzelce sabunla kol altından da bakıyorum dil altımda artıyor kol altında yumurtlama olunca. kadınların ısıları ortalama aynı zaten bak gör yumurtlaman olduktan sonra 36 küsürlere öıkacak Sen şimdi yapman gereken tek şey sabahları aynı saatlerde ölçmeye çalış biz yorumlarız bir tablo oluştururuz akıntı denen şey de aniden başlıyor vallahi çok garip Bence senin de artar kıvamı almaya başlar hatırlıyorsan ilk ovülasyon testi yaptığımda adet bitti 4 gün sonra başladım ben de 12.gün pikenyakın gördüm 13'de pk gördüm 14te çatladı. Dediğin gibi vücudumuzu bildiğimiz için artık hiçbir şekilde erken yapmana gerek yok sonuçta çok şükür belirtilerin oluyor her ay yaşadıklarını not edersen zaten diğer aylarda daha kolay olur senin için. İnşallah bu ay pozitifleri görürüz ya çok çok çok amin
Kuzum benim hafif renklenmeye basladi. Biraz biraz belirdi 2.cizgi. senin hic mi koyulasma yok kuzuBenim testlerim hala silik çıkıyor kuzum senin nasıl?
Ve siz bu konunun uzmanlarina yaziyorumYok cnm sadce ateş olceri dil altında ötene kdar tutyorsun ve sonucu kaydediyorsn bukdar basit
Canim bazen iliski esnasinda agri acı olabilir hemen neden olumsuz düşündün ki. Bir defa oldu diye hep olacak degil. Birde senin dedigin polip tarzi seyler engel oluyormus mesela. Onun da boyutu vs önemli. Dur hemen teshisi koydun sende. Bi daha iliski dene bak duruma. Bide dr a gittiginde mutlaka vajinal baktir. En az 6 ayda bir en fazla da yilda 1 mutlaka vajinal muayene lazim zaten. Bir sıkıntı problem varsa tespiti icin.Aşırı canım sıkkın gecedenberi. Anca bunuyazmaya vaktim oldu.. kızlar dün gece ilişki anında vajina içim acıdı yara vs mi var acaba. Enfeksiyonal bir durumum hıc yok. Bu şekilde hamilelik oluşmaz sanıırım araştırdım spermlerin geçişine engel olabilirmiş. Bu aydan daha yumurtlamam olmadan umudum gitti bitti. Yarınki ilişkide umarım acım olmaz daha da modum düşer. Randevum 27sinde vajinal muayenesi de isteyecegım yaram var mı bakalım
Yara değilde sanırım sık ilişki yaşıyoruz diyede olabilir cnm vajina gerçekten çok hassas bir Organ ben yanmada hissediyorum bazen hemen olmaz diye kendini odaklama şimdiden unutma doktorlar çoğu kisye çocuğun olmaz senin diyorlar yıllar sonra doğal gebelik yaşıyorlar rabbim ol derse olur muayenen var zaten öğüne kdar rshat rahat ilişkini yaşa Cnm istemeden sende yumurtlama günlerinde çok stres yaşıyorsun bnce bukdar takılıp hesap yapma derim cnmAşırı canım sıkkın gecedenberi. Anca bunuyazmaya vaktim oldu.. kızlar dün gece ilişki anında vajina içim acıdı yara vs mi var acaba. Enfeksiyonal bir durumum hıc yok. Bu şekilde hamilelik oluşmaz sanıırım araştırdım spermlerin geçişine engel olabilirmiş. Bu aydan daha yumurtlamam olmadan umudum gitti bitti. Yarınki ilişkide umarım acım olmaz daha da modum düşer. Randevum 27sinde vajinal muayenesi de isteyecegım yaram var mı bakalım
Evet evet az kaldı canım predictor esrly var 3 adet yarın yapmaya başlıycam onları. Ama göğüs hassasiyetim olurdu hep acırdı yanları falan bu sefer olmaması de beni düşündürüyor yaKuzum Cok az kalmısstest in yok mu
Bazen olabiliyor canım bi önceki yeterince ıslanmadan olduysa da olabilir. Yara yoktur emin ol. Yara olsa illa kan gelirdi peçeteye silince merak etme senAşırı canım sıkkın gecedenberi. Anca bunuyazmaya vaktim oldu.. kızlar dün gece ilişki anında vajina içim acıdı yara vs mi var acaba. Enfeksiyonal bir durumum hıc yok. Bu şekilde hamilelik oluşmaz sanıırım araştırdım spermlerin geçişine engel olabilirmiş. Bu aydan daha yumurtlamam olmadan umudum gitti bitti. Yarınki ilişkide umarım acım olmaz daha da modum düşer. Randevum 27sinde vajinal muayenesi de isteyecegım yaram var mı bakalım
Canım duzenlıysen erken baslama ben 2 ay once ilk kez aldm anladgm ıcın vücudumu 12. Gun basladım 3 gunde catlamayı yakaladım döngun kac gun:)Luboquick ovulasyon testi sipariş ettim canım, kararlılık diyince de benOnu yorumlarsınız artık
Reglimin ilk günü bugün kaçıncı gün başlayım teste? Bir de folik asit ve vitaminlere başladım ancak sperm kalitesini artırmak için doğal yollu tariflere de açığım. Şimdiden teşekkür ediyorum
Yazın 2 kez gittim vajınal bakılmadı evet haklısın muhakkak ısteyecegm. Ya daha önce kızımdan once rahim ağzı yarası yasadım fitil kullandım aynı resmen aynı acıydı ınsallah değildirCanim bazen iliski esnasinda agri acı olabilir hemen neden olumsuz düşündün ki. Bir defa oldu diye hep olacak degil. Birde senin dedigin polip tarzi seyler engel oluyormus mesela. Onun da boyutu vs önemli. Dur hemen teshisi koydun sende. Bi daha iliski dene bak duruma. Bide dr a gittiginde mutlaka vajinal baktir. En az 6 ayda bir en fazla da yilda 1 mutlaka vajinal muayene lazim zaten. Bir sıkıntı problem varsa tespiti icin.
Hayır canım streslı degilim. Ben cok rhatım yanlış enerji gecmıs ollablr. Canım yandı aşırı yandı sonrasında da . Icok afedersin ıslak olduğu halde doku. Yıllar önce rahim ağzı yarası yasadım. O acıydı. Stres sızim bugun eşim yanastı hatta ıstemedımYara değilde sanırım sık ilişki yaşıyoruz diyede olabilir cnm vajina gerçekten çok hassas bir Organ ben yanmada hissediyorum bazen hemen olmaz diye kendini odaklama şimdiden unutma doktorlar çoğu kisye çocuğun olmaz senin diyorlar yıllar sonra doğal gebelik yaşıyorlar rabbim ol derse olur muayenen var zaten öğüne kdar rshat rahat ilişkini yaşa Cnm istemeden sende yumurtlama günlerinde çok stres yaşıyorsun bnce bukdar takılıp hesap yapma derim cnm
İnşallah ya aslında baya doku ıslaktıEvet evet az kaldı canım predictor esrly var 3 adet yarın yapmaya başlıycam onları. Ama göğüs hassasiyetim olurdu hep acırdı yanları falan bu sefer olmaması de beni düşündürüyor ya
Bazen olabiliyor canım bi önceki yeterince ıslanmadan olduysa da olabilir. Yara yoktur emin ol. Yara olsa illa kan gelirdi peçeteye silince merak etme sen
Öyledir öyledir bebeğim sen hiç kafana takmaİnşallah ya aslında baya doku ıslaktıumarım benim kuruntumdur canlar
6. Ayda pozitifi gördük sonunda rahim filmin 2. AyındaKızlar herkes ne kadar süredir deniyor? Bizdede hiçbir sorun yok ama bu aydan da ümitli değilim.3. Ay bizimde. Bu bir gebenin günlüğü sitesinde jel ve inolac var bunlarla hamile kalan çok olmuş. alsam mı ? Çok mu erken bilemiyorum. Doktorum da biraz daha deneyin diyor da yaşım geçiyor çok üzülüyorum
Beni belki hatırlarsın hamile kalmadan o ay büyük bi enfeksiyon geçirdim kanamalı filan epey ağrılı eltim filan bu ay tutmaz sağlıksız olur dedi nasip işte o ay tuttu doktor nuanesinde beta istende vajina muanesi yapıldı 7. Günü gözükmemişti negatifti 10 günü geçince silik çıktı laboquicteAşırı canım sıkkın gecedenberi. Anca bunuyazmaya vaktim oldu.. kızlar dün gece ilişki anında vajina içim acıdı yara vs mi var acaba. Enfeksiyonal bir durumum hıc yok. Bu şekilde hamilelik oluşmaz sanıırım araştırdım spermlerin geçişine engel olabilirmiş. Bu aydan daha yumurtlamam olmadan umudum gitti bitti. Yarınki ilişkide umarım acım olmaz daha da modum düşer. Randevum 27sinde vajinal muayenesi de isteyecegım yaram var mı bakalım
Doğru söylüyorsun canım benim Rabb'im ol dedikten sonra yarada neymş6. Ayda pozitifi gördük sonunda rahim filmin 2. Ayında
Beni belki hatırlarsın hamile kalmadan o ay büyük bi enfeksiyon geçirdim kanamalı filan epey ağrılı eltim filan bu ay tutmaz sağlıksız olur dedi nasip işte o ay tuttu doktor nuanesinde beta istende vajina muanesi yapıldı 7. Günü gözükmemişti negatifti 10 günü geçince silik çıktı laboquicte
Keşke stressiz olsak cnm illaki oloruyoruz işte istemeden demek istediğim farklı bişeydi bugün catladim bugün ilişki olsun bugün olmadi iliski olmasın gibi hesaptan bahsettim cnm bnlar stresi tetikleyen şeyler zaten malsef hepimiz yapıyoruz ama yapmamalıyızHayır canım streslı degilim. Ben cok rhatım yanlış enerji gecmıs ollablr. Canım yandı aşırı yandı sonrasında da . Icok afedersin ıslak olduğu halde doku. Yıllar önce rahim ağzı yarası yasadım. O acıydı. Stres sızim bugun eşim yanastı hatta ıstemedımhesap kitap gecen ay yaptım kvler var diye kuzum. Benı heyecnlandran seyler var tabi yok degıl eşimin uni arkdası arayıp ruyamda cocugun oluyordu demii gecen gun. Babamn rüyama girmesi fln ıster istemez acaba dedrtrı. Şu yara gb acıda tüy dikti
Sağol canmm yok kuzum 2017de 1 kez yaşadım basit ti vajina girişndeydi fitil kullandım gecti ama smear yaptırmadım yaptrmam lazm benm de lazım aksatmamak lazım. Anladım seni kuzum ama vucudum öyle belirti veriyor kı mesela suanda agrıdan dalamıyorum ince bıcaklar var yumurtalgmda ve memede agrı yanmalı. Gel de anlama dimi Eşimin yne gece nobetı olcak ister ıstemez bazı ılskilr planlı ılskı olucakKeşke stressiz olsak cnm illaki oloruyoruz işte istemeden demek istediğim farklı bişeydi bugün catladim bugün ilişki olsun bugün olmadi iliski olmasın gibi hesaptan bahsettim cnm bnlar stresi tetikleyen şeyler zaten malsef hepimiz yapıyoruz ama yapmamalıyız
Senden daha önce smear testi alindimi cnm sürekli olan bişey miymiş peki rahim ağzı yarası yada neyden olurmuş daha önce ne dediler bunun için
gittiğinde yine sor bakalım nediycek doktor
Geçmiş olsun
Kız şimdi farkettim early varmış yap sabah lutfen net cıkar varsaEvet evet az kaldı canım predictor esrly var 3 adet yarın yapmaya başlıycam onları. Ama göğüs hassasiyetim olurdu hep acırdı yanları falan bu sefer olmaması de beni düşündürüyor ya
Bazen olabiliyor canım bi önceki yeterince ıslanmadan olduysa da olabilir. Yara yoktur emin ol. Yara olsa illa kan gelirdi peçeteye silince merak etme sen
Bir baktir canim merak etme olmamıştır birsey. Arada acı agri olanilir yanma olabilir korkma hemen gecmis olsun canim benimYazın 2 kez gittim vajınal bakılmadı evet haklısın muhakkak ısteyecegm. Ya daha önce kızımdan once rahim ağzı yarası yasadım fitil kullandım aynı resmen aynı acıydı ınsallah değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?