Hadi inşallah cnm inşaallah vardırTest sipariş ettim gelmedi daha pazartesi gelicek predictor sipariş ettim bu marka bulunduğum şehirde yok akşam nöbetçi eczaneden farklı test almayı düşünüyorum pazartesiye kadar bekleyemicem. Bu akşam yaparım bakalım inşallah vardır hep regl gelmeden önce beyaz akıntım olurdu inşallah gebeliktendir ya.
Belirtin felan yokmu canım hemen olumsuz düşünmeHiç bilmyorum cnm herkezde farklı oluyor test yap istersen bende akıntı hiç yok heralde benm buayda olmadı
Cnm vallhi belirti bakmyorum her döngüde hep yaşadığım aynı şeyler yanı farklı bişey yok 4 gün sonra işte ya adet gelir yada bebiş hayırlısı bakalımBelirtin felan yokmu canım hemen olumsuz düşünme
Doğru söylüyorsunuz benzer zaten belirtiler hayırlısı olsun inşallah vardır bebişCnm vallhi belirti bakmyorum her döngüde hep yaşadığım aynı şeyler yanı farklı bişey yok 4 gün sonra işte ya adet gelir yada bebiş hayırlısı bakalım
İnşallah bebiş gelir bu ay hepimizeeCnm vallhi belirti bakmyorum her döngüde hep yaşadığım aynı şeyler yanı farklı bişey yok 4 gün sonra işte ya adet gelir yada bebiş hayırlısı bakalım
Amin cnm inşallahİnşallah bebiş gelir bu ay hepimizee
Yada yumurtladim ama testler görmedi bu da bir ihtimal. İnşallah görürüz önümüzdeki bir iki günde yumurtlama yaaEvet canım şubat pardon. Evet bakalım haftaya salıdan itibaren daha belirginleşmesi lazım. Olmazsa zaten yumurtlamadık bu ay demek ki
Ay evet ben yanlış yazmışım kuzum yani denk gelmiyor progesterona demek istemiştimKzuzum Ogün catlaiycak demedim 21 günde genelde ogünde doktor bakar
Hatırladım şimdi doğru bu progesteron belirti veriyor ya kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti verirmiş O yüzden ben hep şey düşünüyorum yani progesteronumuz arttığı için belirtileri yaşıyoruz diyordum ya size bence progesteronda sorun yoktur ama ben bunu yine de doktora sorayım bakalım 21 gün gel diyecek mi arkadaşımın ayarlayacağı doktor bir türlü gelemedi o gelseydi pazartesi'ye randevu alacaktım o yüzden benim aldığım doktora gitmek zorundayım 27'sinde kadına her şeyi anlatacağım yani yüzümü karartıp bütün her şeyi isteyeceğim hormonlar kanlar tüpHer ay yumurta katilesi değişiyor cnm nekdsr sağlıklı olsakta sonrası önemli zaten bebeğin tutunması için yetince artış yaomisminyapmamis mi diye
Aynen kuzum gitmişken herşeyi anlat iste ben sende bir sorun olduğunu düşünmüyorum. zaten bende sonkez doktoruma gidip tüm tetkikleri istyrcem sonrada hamile kalana kadar birdaha gitmeyi düşünmüyorum eğer yine sıkıntı yok derse aklımda son bişey kaldı onunu yapıp tamamen bırakacağım artıkHatırladım şimdi doğru bu progesteron belirti veriyor ya kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti verirmiş O yüzden ben hep şey düşünüyorum yani progesteronumuz arttığı için belirtileri yaşıyoruz diyordum ya size bence progesteronda sorun yoktur ama ben bunu yine de doktora sorayım bakalım 21 gün gel diyecek mi arkadaşımın ayarlayacağı doktor bir türlü gelemedi o gelseydi pazartesi'ye randevu alacaktım o yüzden benim aldığım doktora gitmek zorundayım 27'sinde kadına her şeyi anlatacağım yani yüzümü karartıp bütün her şeyi isteyeceğim hormonlar kanlar tüp
Kuzum bence bizim bu hafta salı çarşamba perşembe günlerinde bişeyler olucakYada yumurtladim ama testler görmedi bu da bir ihtimal. İnşallah görürüz önümüzdeki bir iki günde yumurtlama yaa
Ben sizinle aynı durumdayım hala uygulamaya göre dün yumurtlama günüydü ve geçti. Ama her ay gördüğüm uzayan akıntı hiç gelmedi.Yada yumurtladim ama testler görmedi bu da bir ihtimal. İnşallah görürüz önümüzdeki bir iki günde yumurtlama yaa
Canm bildiğin regl sancısı çekiyorummmatmazellll canım ne yaptın belirtin var mı
Kendinizi strese sokmayınBen sizinle aynı durumdayım hala uygulamaya göre dün yumurtlama günüydü ve geçti. Ama her ay gördüğüm uzayan akıntı hiç gelmedi.anlam veremiyorum
Canim bana da öyle geliyor pazartesi sali olabilir gibi geliyor. Bugunku testim hafif renklenmeye baslar gibi oldu. Sen yaptin mi bugun.Kuzum bence bizim bu hafta salı çarşamba perşembe günlerinde bişeyler olucak
Ya çok haklısınız değiştirebiliyor bu ay ilk kez deniyoruz ondan çok takıldım akıntı görememeyeKendinizi strese sokmayın
Yumurtlama gunleri degisebiliyor ben adetimin bittigi gun de yumurtlama gordum 14. Gunde gordum yeri geldi hem 14. Gun gorurken reglme 4 gun kala da gordum
Ayrica her ay yumurtlamadigimiz icin onu da goz onunde bulunduralim
Benim uygulamaya gore coktaaan gecti canim. Hala yumurtlamam yok ama. Uzayan akıntı da yok. Valla bunay bir değişti vucutlar. Heralde soguklar mi etkilediBen sizinle aynı durumdayım hala uygulamaya göre dün yumurtlama günüydü ve geçti. Ama her ay gördüğüm uzayan akıntı hiç gelmedi.anlam veremiyorum
Bi de stres yapıyoruz ister istemezBenim uygulamaya gore coktaaan gecti canim. Hala yumurtlamam yok ama. Uzayan akıntı da yok. Valla bunay bir değişti vucutlar. Heralde soguklar mi etkiledi
Aynen canim elimizde olmadan stres de oluyor. Senin regl tarihin ne zaman canimBi de stres yapıyoruz ister istemez
İnsallah tez vakitte guzel cift cizgileri gorursun canimYa çok haklısınız değiştirebiliyor bu ay ilk kez deniyoruz ondan çok takıldım akıntı görememeyegeçen ay adetim bittikten sonra kadın doğuma gitmiştim rutin kontrol için gebelik düşünüyoruz diye o zaman muayene sırasında sağdan yumurtlamışsın dedi doktor ve 2 gün sonra hem akıntı hem de sağ kasığımda felaket ağrım vardı ama daha yeni düşünmeye başladık diye değerlendirmemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?