2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hadi inşallah cnm inşaallah vardır

Cnm vallhi belirti bakmyorum her döngüde hep yaşadığım aynı şeyler yanı farklı bişey yok 4 gün sonra işte ya adet gelir yada bebiş hayırlısı bakalım
Doğru söylüyorsunuz benzer zaten belirtiler hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş

Evet canım şubat pardon. Evet bakalım haftaya salıdan itibaren daha belirginleşmesi lazım. Olmazsa zaten yumurtlamadık bu ay demek ki
Yada yumurtladim ama testler görmedi bu da bir ihtimal. İnşallah görürüz önümüzdeki bir iki günde yumurtlama yaa

Her ay yumurta katilesi değişiyor cnm nekdsr sağlıklı olsakta sonrası önemli zaten bebeğin tutunması için yetince artış yaomisminyapmamis mi diye
Hatırladım şimdi doğru bu progesteron belirti veriyor ya kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti verirmiş O yüzden ben hep şey düşünüyorum yani progesteronumuz arttığı için belirtileri yaşıyoruz diyordum ya size bence progesteronda sorun yoktur ama ben bunu yine de doktora sorayım bakalım 21 gün gel diyecek mi arkadaşımın ayarlayacağı doktor bir türlü gelemedi o gelseydi pazartesi'ye randevu alacaktım o yüzden benim aldığım doktora gitmek zorundayım 27'sinde kadına her şeyi anlatacağım yani yüzümü karartıp bütün her şeyi isteyeceğim hormonlar kanlar tüp

Aynen kuzum gitmişken herşeyi anlat iste ben sende bir sorun olduğunu düşünmüyorum. zaten bende sonkez doktoruma gidip tüm tetkikleri istyrcem sonrada hamile kalana kadar birdaha gitmeyi düşünmüyorum eğer yine sıkıntı yok derse aklımda son bişey kaldı onunu yapıp tamamen bırakacağım artık

Yada yumurtladim ama testler görmedi bu da bir ihtimal. İnşallah görürüz önümüzdeki bir iki günde yumurtlama yaa
Ben sizinle aynı durumdayım hala uygulamaya göre dün yumurtlama günüydü ve geçti. Ama her ay gördüğüm uzayan akıntı hiç gelmedi. anlam veremiyorum

Ben sizinle aynı durumdayım hala uygulamaya göre dün yumurtlama günüydü ve geçti. Ama her ay gördüğüm uzayan akıntı hiç gelmedi. anlam veremiyorum
Kendinizi strese sokmayın
Yumurtlama gunleri degisebiliyor ben adetimin bittigi gun de yumurtlama gordum 14. Gunde gordum yeri geldi hem 14. Gun gorurken reglme 4 gun kala da gordum
Ayrica her ay yumurtlamadigimiz icin onu da goz onunde bulunduralim

Kuzum bence bizim bu hafta salı çarşamba perşembe günlerinde bişeyler olucak
Canim bana da öyle geliyor pazartesi sali olabilir gibi geliyor. Bugunku testim hafif renklenmeye baslar gibi oldu. Sen yaptin mi bugun.
Premoma gore hala düşük seviyede ama femometer e göre de düşük ama benim diger testlerime gore biraz koyu gibi

Ya çok haklısınız değiştirebiliyor bu ay ilk kez deniyoruz ondan çok takıldım akıntı görememeye geçen ay adetim bittikten sonra kadın doğuma gitmiştim rutin kontrol için gebelik düşünüyoruz diye o zaman muayene sırasında sağdan yumurtlamışsın dedi doktor ve 2 gün sonra hem akıntı hem de sağ kasığımda felaket ağrım vardı ama daha yeni düşünmeye başladık diye değerlendirmemiştik

Benim uygulamaya gore coktaaan gecti canim. Hala yumurtlamam yok ama. Uzayan akıntı da yok. Valla bunay bir değişti vucutlar. Heralde soguklar mi etkiledi

İnsallah tez vakitte guzel cift cizgileri gorursun canim
İnsan bu surecte okudugu duydugu herseyden etkileniyor ve bunlari yasiyor ne yazikki
Sen ve esin kontrollerinizi yaptirin ve denemeye baslayin ovulasyon testi ile is gercekten kolaylasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…