2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Nebilim bende bir tuafim dünden beri içim sıkılıyor ya dokunsan aglayacak gibiyim enerjim hiç yok
Ah bu enerji olayı bende de yok bir süredir enerjim yok bazen diyorum ki ikinci çocuğa yetebilecek miyim hatamı ediyorum sana da böyle düşünceler geliyor mu bir hevese kapılıp istiyorum sonra pişman olur muyum diye düşünüyorum yani pişmanlık değil de anladın beni sanırım yetememe duygusu iki çocuğa

Yani bakalım kaç günde gelecek kuzum uzayan Akıntım geliyor hep genelde böyle olunca 3 gün sonra çatlıyor bugün 10 gün Canım sıkıldı daha bir tane ilişki var dün temizlendiğim için her gün olmasnaa da üşeniyorum artık vallahi soğukta.

Yemin ederim aynı şeyleri yaşıyorum ara ara oyuzden olmadiginda üzülmüyorum da sevinmiyorumda ruhsuz gibiyim byle bende birtek benmi byle hisesyorum diyordum hem olsun istyorum olunca ne yapcam nasıl olcak Diyorum Allah hayırlısını versin

Aynen ya hiç deme en zoruda o habire duş almaktan usutecegiz sonunda. niye canın sıkılıyor ne güzel erken olcak demkki buay yumurtlama ayarlama yapma bnce gün aşırı git inan kacirmaya imkan yok yani sanki heray denk getirdikte neoldu olanlarda hep alakasız günlerde tutuyor vala buay ben saldım ne zman istersek ozman oldu birdahads takip etmiycem zaten artık günlerimi böyle çok rahatım

Kaset test freely bende kimyasal gebeligim de doğru sonuç vermişti canım

Öylede olur cnm aynen sen ona takılma belki 3 4 güne kalmaz olur yumusların bekle bakalım
Insallah kuzum bakalim. Hic akıntı fln belirtim de yok. Anlamadim. Bakalim bende merakla bekliyorum kahramanimizi bu ay neler bekliyor
Kızlar karşıma böyle bişey çıktı sizce böyle bişey mümkün müdür
Ay bilemedim ya olabilir mi ki. Yani pek aklima yatmadi ama ihtimal de var tabi. Buna bakmaktansa dogum haritası incelemek hayatimizla olgili daha cok bilgi veriyor aslinda. Ama epey vakit alan birsey.

Valla sogukta zoor oluyor cidden yaa dur canim daha yeniymis zaten olur iliski de.

Ben bugün doktora gittim farklı bir doktora gideceğime gittiğime pişman oldum süreci anlattım kadın var ya okumuş ama insan olamamış benimle dalga geçer gibi yaşımla alakalı konuştu 23 yaşındayım sanki 17 yaşında hamile kalmaya çalışıyormuşum gibi davrandı allahım o kadar kötü oldum ki kavga ettim çıktım odadan bir de doç Dr. Bir sürü para ödersin hizmet alamazsın Pendik medipol hastanesi Canan acar demir paranızın çöp olmasını isterseniz gidebilirsiniz..

Ay dr.larinda her konuya bu kadar fazla yorum yapmasi bir garip. Evli barkli kadinsin ne zaman istersen o zaman cocuk sahibi olursun onlara mi soracakmissin.
Muayenede ne dedi peki canim bakti yumurtalarina

Herkese merhabalar ben pcos hastasıyım adet döngüm 35-40 çok düzensiz. 10 aydır deniyorduk geçen ay yumurtlama geç oldu pcos olduğu için çok düzenli değerlendirdiğimiz söylenemez. Neyse geçen aya göre beklenen adet günü 37.gün kan verdim negatifti. Sonra 45.gün yani beklenen adet tarihi 1 hafta geçtikten sonra belirtilerim olduğu için göğüs hassasiyeti ve erken gebelik testinde hafif çizgi kan verdim. Şimdi erken gebelik testlerini atacağım. 1 ve 2.yi görünce predictor early kan vermeye gittim 35 çıktı. Biraz düşük geldi endişelendim. 3.erken gebelik testini de kan verdikten bir gün sonra bugün yaptım koyulaşma var mı artıyor mı diye sanki artıyor daha belirgin geldi ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_4020.jpeg
    234,4 KB · Görüntüleme: 41
Ay dr.larinda her konuya bu kadar fazla yorum yapmasi bir garip. Evli barkli kadinsin ne zaman istersen o zaman cocuk sahibi olursun onlara mi soracakmissin.
Aynen öyle aynısını kendisine söyledim sizi ilgilendirmez ne zaman isteyeceğim dedim düşüncenizi kendinize saklayın bana bilgi verin diye 19 mm olmuş iğneyi yaptım ama moralimi alt üst etti kadın ya

Birde bana sana kesin pcos diyemeyiz diyor amh 12 iki yumurtalıkta da görüntü var hayır bende olmasını istemem zaten neden istiyim ki sanki ben bu durumdan hoşlanıyormuşum gibi konuşuyor

Aynen öyle aynısını kendisine söyledim sizi ilgilendirmez ne zaman isteyeceğim dedim düşüncenizi kendinize saklayın bana bilgi verin diye 19 mm olmuş iğneyi yaptım ama moralimi alt üst etti kadın ya
Iyi canim yumurtan güzel büyümüş ovülasyon testi yapsaydin bir tane bugun. Bakalim nasil çıkıyordu. Bosver canim takilma sen keyfini nozma. Degerlendirmelere odaklan.
Birde bana sana kesin pcos diyemeyiz diyor amh 12 iki yumurtalıkta da görüntü var hayır bende olmasını istemem zaten neden istiyim ki sanki ben bu durumdan hoşlanıyormuşum gibi konuşuyor
Ne diyebilirmis peki bu görünüme ve bu seviyede bir amh a ? Ay bazi dr.lar sirf komusmak icin konusuyor yaaa. Bosver takma kafana kuzum

Canim koyulasma var tabiki. Hamilesin iste degerin de pozitif. Yeniden kan verip beta artışını takip et saglikla gelsin. Darısı da benim, bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…