Ben de bu ay cok erken basladim regl bitti hemen basladim nerdeyse. Aslinda yumurtlama akıntısı ile baslamak daha mantıklı oluyor daha kolay bulunuyor yumurtlama çatlama ama bu ay erken baslamis bulundum birakamadim sonra da kacirmayayim diye.Doğru haklısın kuzumbenim için daha 4-5 gün var pik görmeye ama ilk seferim diye ben erken başladım. Bazen hiç yumurtlama olmayabiliyormuş galiba
Bu ay benimde uygulamaya gore gitmedi. O yumurtlama catlama tarihleri her ay değişebiliyor. Uygulama bizi dümdüz makine gibi görüyor her ay ayni tarihlere ayarliyor ondan yaniltabiliyor. Ovülasyon testi edinip onunla takip yapabilirsin. Yada akintini takip edip ona gore iliski deneyebilirsin yada gunasiri veya 2 günde 1 iliski ile deneyebilirsin.Her ay kasığımda Ağrı ve yumurta akı şeklimde akıntım olurdu tabi o zamanlar dikkat etmezdim. Şimdi öğrendikten sonra onların yumrtlama belirtisi olduğunu dikkat ediyorum. Bu ay ilk kez bebek denemeye niyet ettik ama uygulama bugün yumurtlama dönemi olarak göstermesine rağmen ağrım da akıntım da yok. Nedendir acaba? 2 kez denedik adetim bittiğinden beri bu arada
Bende öyle düşünmeye başlamıştımNe demek bende yeni evliyken bu testlerin yapımıştı gebelik şüphem varken bende korkmuştum nedir diye kendimi resmen hepatit falan yaptım kafayı yemiştim doktorum gülmüştü
Teşekkür ederim o zaman denemeye devam edeyim bi an umutsuzluğa kapıldım geçti zaten 2 kez deneyebildik diye büyük ihtimal stres yaptım geç yumurtlama olacak gibiBu ay benimde uygulamaya gore gitmedi. O yumurtlama catlama tarihleri her ay değişebiliyor. Uygulama bizi dümdüz makine gibi görüyor her ay ayni tarihlere ayarliyor ondan yaniltabiliyor. Ovülasyon testi edinip onunla takip yapabilirsin. Yada akintini takip edip ona gore iliski deneyebilirsin yada gunasiri veya 2 günde 1 iliski ile deneyebilirsin.
Tamamdır kuzumm sağolasınn. Gece eşim eczaneye gitti de reçetesiz verilmiyormuş bugün işyeri hekimine yazdırırım.Yaa kuzum çok geçmiş olsun arkadaşım da olmustu sanırım sabah sorayım. Yani hamileyken birşeyler ıctı 2,3 hafta önce yani 10 haftalık flndı sanrm. Bana hatırlat olur mu sen
Naptın canım bugün de test yaptın mııCanm sıkma canını eğer varsa gecikme olur o zaman yine yaparsın hayırlısı olsun bende sabah yapacam varsa vardır yoksa regl beklerim napalım
Cnm korkma kızamık gibi hastalıkların antikor üretmiş mi ona bakmışlar pozitif çıkmış yani korunma var antikor üretmiş vücudun banada baktılar iyi birşey pozitif olmasıEki Görüntüle 3547701 Eki Görüntüle 3547702 canlar aranızda anlayan varmı benim tahliller pozitif yazıyor kırmızı korktum ben kötü birşey mi var
Günaydın canım iyiyiz beklemece senden naberGünaydın kızlar nasılsınız
Ben kullandım Çarşamba günü doktor yazdı. Her hangi bir sıkıntım yok şimdilikKızlar iyi akşamlar acil birşey sorucam. Sanırım sistit oluyorum gebelik planlarken veya gebeyken monurol kullananınız oldu mu veya başka sistit ilacı, acaba negatif bir etkisi olabilir mi?
Çok şükür canım Sen nasılsın asıl nasıl gidiyor durumlar düzeldi miGünaydın kızlar nasılsınız
Monurol muydu canım seninki de , tek içimlik galiba?Ben kullandım Çarşamba günü doktor yazdı. Her hangi bir sıkıntım yok şimdilik
Bende iyi sayılır kendimi tuhaf hissediyorum dünden beri ya içim daralıyor sglamak geliyor içimden nefesim daralıyor böyle sanki hiç bişey yapassm gelmyorGünaydın canım iyiyiz beklemece senden naber
Nebilim bende bir tuafim dünden beri içim sıkılıyor ya dokunsan aglayacak gibiyim enerjim hiç yokÇok şükür canım Sen nasılsın asıl nasıl gidiyor durumlar düzeldi mi
Bilemeyiz canm kısmet nasip benim test aynı çıktımmatmazellll testinin silik de olsa çıkmasına çok sevindim. Belirtilerimiz yumurtlama günü ve Bat bile aynıydı ama burdan sonra yol ayrılıyor belli ki
Yaptım canm negatif sanırımNaptın canım bugün de test yaptın mıı
Belki de çok erken yapıyoruz diyedir. 11. Gün olmuş oluyor. Belki bizim bebişler nazlıdır da 14. 15. Gün kendilerini göstermek istiyorlardır inşaAllahBilemeyiz canm kısmet nasip benim test aynı çıktı
Yaptım canm negatif sanırım
Devam et tabi bosver sen uygulamayi. Benimde hala yok yumurtlama belirtim mesela. Ama degerlendirmeye de devam ediyorum yaoacak birsey yok. Olursa nasip olur bebis olmazsa da canimiz sagolsun napalim.Teşekkür ederim o zaman denemeye devam edeyim bi an umutsuzluğa kapıldım geçti zaten 2 kez deneyebildik diye büyük ihtimal stres yaptım geç yumurtlama olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?