2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Doğru haklısın kuzum benim için daha 4-5 gün var pik görmeye ama ilk seferim diye ben erken başladım. Bazen hiç yumurtlama olmayabiliyormuş galiba
Ben de bu ay cok erken basladim regl bitti hemen basladim nerdeyse. Aslinda yumurtlama akıntısı ile baslamak daha mantıklı oluyor daha kolay bulunuyor yumurtlama çatlama ama bu ay erken baslamis bulundum birakamadim sonra da kacirmayayim diye.
Evet canim bazen 2 3 4 yumurta atabilecegimiz gibi bazi aylarda hic yumurtlamadan gecebiliyor. Dr.lar hepsine normal diyorlar

Bu ay benimde uygulamaya gore gitmedi. O yumurtlama catlama tarihleri her ay değişebiliyor. Uygulama bizi dümdüz makine gibi görüyor her ay ayni tarihlere ayarliyor ondan yaniltabiliyor. Ovülasyon testi edinip onunla takip yapabilirsin. Yada akintini takip edip ona gore iliski deneyebilirsin yada gunasiri veya 2 günde 1 iliski ile deneyebilirsin.

Teşekkür ederim o zaman denemeye devam edeyim bi an umutsuzluğa kapıldım geçti zaten 2 kez deneyebildik diye büyük ihtimal stres yaptım geç yumurtlama olacak gibi

Yaa kuzum çok geçmiş olsun arkadaşım da olmustu sanırım sabah sorayım. Yani hamileyken birşeyler ıctı 2,3 hafta önce yani 10 haftalık flndı sanrm. Bana hatırlat olur mu sen
Tamamdır kuzumm sağolasınn. Gece eşim eczaneye gitti de reçetesiz verilmiyormuş bugün işyeri hekimine yazdırırım.

Ben şimdi ilk idrarla yine yaptım negatif... daha fazla zorlamanın anlamı yok pazartesi regl olucam onu bekliyorum artık. Belli ki bu ay da boşuna ümitler hayaller

Geceden beri yumurtalığım çok çok ağrıyor kızlar az önce mukus tarzında akıntım geldi. Hayıt içip içmemekte kararsızım 2kez içtim henuz. 3 gundur ıcmıyorum ya erkene cekerse diye daha bir tanecik ilişkimiz var dün adetim bitti bacagım uyustu gece benim LH artmaya başlamış bugün şu avokadolara başlayacağım artık. Hepimize şifa olsun yediklerimiz içtiklerimiz.

Kızlar iyi akşamlar acil birşey sorucam. Sanırım sistit oluyorum gebelik planlarken veya gebeyken monurol kullananınız oldu mu veya başka sistit ilacı, acaba negatif bir etkisi olabilir mi?
Ben kullandım Çarşamba günü doktor yazdı. Her hangi bir sıkıntım yok şimdilik

Eklentiler

• IMG_0145.jpeg
    186,8 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkür ederim o zaman denemeye devam edeyim bi an umutsuzluğa kapıldım geçti zaten 2 kez deneyebildik diye büyük ihtimal stres yaptım geç yumurtlama olacak gibi
Devam et tabi bosver sen uygulamayi. Benimde hala yok yumurtlama belirtim mesela. Ama degerlendirmeye de devam ediyorum yaoacak birsey yok. Olursa nasip olur bebis olmazsa da canimiz sagolsun napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…