2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Öyle canim haklisin genelde diziler siddetten geçilmiyor. Canim henuz yumurtlama olmadi bakalim beklemedeyim bende. Senin ne zamandi yumurtlaman
Çarşamba kuzum. 1aşağı 1 yukarı olmaz ise. Ama tabii vücut Bu bazen oynama olabiliyor bir iki gün akşam çok kötü solyumurtalığım ağrıdı bugün de arada kendini gösteriyor. Aldığım avokadoları 3 gün oldu hala tam olgunlaşmadı haliyle O yüzden yarın yiyeceğim. Blenderdan geçirmek istiyorum muzla ballı karışım falan pek de sevmiyorum kendisini ama mecbur Ben gün kaç oldu kuzum normal döngü aralığına göre 19. gün falan yumurtlayabilirsin dye komsttuk sanrm 33 olursa döngun

Bu ay hemen hemen ayni zamanlarda yumurtlama gorcez galiba bircok kisi. Benimde iste önümüzdeki günlerde olmasini bekliyorum. Aynen canim iste bu önümüzdeki birkac gun icinde yumurtlamam olmasi gerekiyor. Insallah yumurtlarsam bakalim. Bugun reglin basindan itibaren 15.gunum canim. Insallah yumurtlamam da gecikmem olmaz. Hayit suyu fln da biraktim içmiyorum. O geciktirdi sanki

Canım ben çok araştırdım pek geciken olmamış daha doğrusu hayat tohumu ile geceken msjaı rastlamadım bak ben de içiyorum hatta bu ay daha çok ağrım var yumurtalarımda Ben de erken mi olacak acaba diyorum ama tabii herkese farklı etki yaratabilir Sen yine öyle düşünme bak öyle düşünürsek neye yorarsak o olur ya pozitif enerji ile zamanında yumurtlayacağım diye çağır ya resmen aynı zaman yumurtlamaya aynı anda keşke pozitifleri görsek kkk

Ayni seyi bende diyorum bazen bakalim bu ay tavugumuz kac yumurtlayacal diye ay yumurtlayalim da saglikla
Canım testlerimi ekliyorum. Premom uygulamasına da yüklüyorum orda pik zamanlarını oranlayarak veriyormuş. Dediğim gibi çok silik testlerim şu an daha bir hafta var ovulasyona hatta dün daha koyuydu çünkü su içmeyip bekletmiştm idrarı işten gelene kadar. Bugün çok dikkat edemedim daha silik çıktı. Sen de atar mısın karşılaştıralım

Canm sıkma canını eğer varsa gecikme olur o zaman yine yaparsın hayırlısı olsun bende sabah yapacam varsa vardır yoksa regl beklerim napalım
İnşaAllah canım benim akşam yaptım ya Bir de oruçtum su da içmedim idrar yeterli gelmemişse de böyle çıkarmış yarın ilk idrarla denicem olmazsa da artık pazartesi Bat 1. Günü

Herkese merhabalar... benim muhtemel yumurtlama 1 şubattaydı ancak ben 7 şubatta sümüksü akıntı gördüm. 17 şubat battı ama adetim gelmedi. 14 şubat ve 16 şubatta birliktelik oldu. 17 şubat ve dün idrar testi negatif. Bugün 1 kez çok açık kahverengi sulu bir akıntım oldu. Hamilelik olsaydı testte çıkmaz mıydı ? Hamile drğilsem neden gecikmiş olabilirim. Sadece çok baş ağrım ve meme ağrım var. Cevap verirseniz sevinirim

Bilmiyorum canim valla insallah gecikmeden kolayca olur yumurtlamam bugun hafif lekelenme yasadim nedense. Aynen canim ayni zamanlarda yumurtlamamiz olacak galiba bu gidişle

Bal çörek otu tarçın karışımını nasıl hazirliosunuz hanımlar ölçüsünu yazar mısınız

Canim benimde ayni vallahi silik hep. Evde degilim simdi ama dünkünü atayim dunkunun fotisi var. sıvı alimina dikkat etmezsen rengi açık oluyor kuzum testlerin. Bugunku hafif birsey daha koyulasmisti

Eklentiler

• 20250219_125722.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 29
Canim benimde ayni vallahi silik hep. Evde degilim simdi ama dünkünü atayim dunkunun fotisi var. sıvı alimina dikkat etmezsen rengi açık oluyor kuzum testlerin. Bugunku hafif birsey daha koyulasmisti
Evet ben işten gelince anca yapabiliyorum kuzum ilk gün 5’ten sonra hiç su içmedim ve idrara çıkmadım daha belirgindi. Bugün unuttum su içtim lavaboya girdim bir tık daha silik çıkmıştı. Şu an yumurtlama yok ama yine de değerlendiriyoruz bir umut

Bilmiyorum canim valla insallah gecikmeden kolayca olur yumurtlamam bugun hafif lekelenme yasadim nedense. Aynen canim ayni zamanlarda yumurtlamamiz olacak galiba bu gidişle
Lekelenme mii aa yumurtlama lekelenmesi mi desem ama test bakıyorsun. Kız bu hayıt var ya bütün idrar yollarını da bence temizliyor enson 2gece once ıcmıstım 1çay bardağı kadar. İnanrmsn sabaha kadar çişim geldı uyandım hahahhaha

Merhaba 2 yıldır bekliyoruz bizde hayırlı haberi ama maalesef alamadık bu ay çatlatma denedim bekliyorum siz daha önce denediniz mi arkadaşlar

Umarım öyledir canım iki akşamdırda ateş basması mide bulantısı oluyor depresif hissediyorum kendimi♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…