2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar adetimin 4. Gün geçilmesindeyim 3 gün kala kan vermiştim negatif ti evde testlerde yaptım negatif ne zaman kan vereyim bir daha sizce

Fringe fragmani ile anlasilacak bir dizi degil basta omu söyleyeyim bir iki bölüm seyret karar verirsin. Zaten kısa bölümleri. Bir bak bakalim
Diziyi 2.'ye bitirdim ikinciyi izlememin nedeni de eşime izletmekti Allah'ım ne kadar güzeldi o günler heyecanla sabaha kadar izlerdim. Walter hey gidi yaşıyor mu suan
Yaa izledin mi sendeee çok güzel diziydi ya efsaneler arasinda izleyen birinin cikmamasina şaşırmıştım yazdigimda zaten baya iyi diziydi 2 defa izledim de 3.ye baslamak istiyorum da azcik daha unutayim
Kuzum izlemez olur muyum hiç. Hatta öyle ki rüyama bile giriyordu. Ben yayına girdikten bir yıl sonra falan izlemeye başlamıştım sanırım 17 yaşlarımdaydım 2009'da izlemeye başladım. Hatta eşimle evlenmeden önce ikinciye başlayıp ara vermiştim sonra kalmıştı sonra evlenince eşimle başladık inanılmaz yani böyle bir dizi benim için daha gelmez. Ben fantastik filmleri de çok seviyordum bilim kadar fringe ve superman Clarck kent' varyadizi adı smallville ama o dizinin yeri de bende o kadar ayrıdır ki bishopun şekerleme aşkı zaten. Bishop olmasa asla tadı olmazdı herseyo onun aklıyla cozuyorlardı

Valla sahane diziydi. Gelmiyor boyle güzel diziler. Ben sürekli bakiyorum fln ama. Yok yani ne varsa eskilerde var hep. Dedigin diziyi izlemedim bir bakarim konusuna fln. Biz simdi hafta sonlarini lost a ayirdik ona basladik ben izlememistim daha önce hep erteledigim dizilerden biri. O da güzel gidiyor.
Aynenn walter tatlım yaa cok güldürüyordu beni

Ay Benm yüzüm mahfolduya tek belirtim diyebilirim can isteme tuzlu tatlı o yok daha sanırım
Az çok anlıyorum cnm kese neyse hiç yanılmadım şimdiye kdar
Dur bende atayım

Eklentiler

• FCFB0DA9-C18E-4172-B91B-A824E446151B.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 39
Kuzucum henüz yumurtlama belirtim yok dogru düzgün bende pek anlamadim ama. Önümüzdeki 1 hafta icinde yumurtlamam olmus olur insallah diye düşünüyorum.
Senin ne zaman ?
Aşkım ben 12 şubatta regl oldum. Uygulamada haftaya 25-26 şubat olarak gösteriyor. Dün ovulasyon testine başladım innovita. O da çok silik çıktı zaten sanırım haftaya çarşamba falan yumurtlarım. Muhtemelen aynı zamanda yumurtlarız gibi geldi :)

Kızlar herkese merhaba, sizi sessiz takip ediyorum, birkaç kez yazmıştım buraya. Bat' a 7 gün kaldı, bu ay denedik biz de tam manasıyla bakalım hayırlısı diyorum, aslında ikinci gebeliğim, bu kadar erken belirti olmaz ama midem bulanıyor akşamları sadece, geçenler de de rüyamda kaybettiğim bebeğimi gördüm, ondan da çok etkilendim böyle içimde değişik bir his var, hakkımız da hayırlısı olsun

Smallville çok seversin canım eminim. Pandemide la casa de papel'i bitirmiştik sonra sezon devamı geldi onu izlemedim bak. Aslında iki şehir arası koşturmaca da inan Türk dizisi izlemeye bile zor vakit buluyorum o da gece kızımı uyuduktan sonra yani kızımın yanında TV açmamaya özen gösteriyoruz dizi vesaire sadece bilgi yarışmaları açabiliyoruz O da bilmeye çalışıyor falan Ben bu konuda çok tikliyim bir yere gittiğimde de dizi falan izliyorlarsa kapatmıyorlarsa ısrarla odadan gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…