Diziyi 2.'ye bitirdim ikinciyi izlememin nedeni de eşime izletmekti Allah'ım ne kadar güzeldi o günler heyecanla sabaha kadar izlerdim. Walter hey gidi yaşıyor mu suanFringe fragmani ile anlasilacak bir dizi degil basta omu söyleyeyimbir iki bölüm seyret karar verirsin. Zaten kısa bölümleri. Bir bak bakalim
Kuzum izlemez olur muyum hiç. Hatta öyle ki rüyama bile giriyordu. Ben yayına girdikten bir yıl sonra falan izlemeye başlamıştım sanırım 17 yaşlarımdaydım 2009'da izlemeye başladım. Hatta eşimle evlenmeden önce ikinciye başlayıp ara vermiştim sonra kalmıştı sonra evlenince eşimle başladık inanılmaz yani böyle bir dizi benim için daha gelmez. Ben fantastik filmleri de çok seviyordum bilim kadar fringe ve superman Clarck kent' varyadizi adı smallville ama o dizinin yeri de bende o kadar ayrıdır kiYaa izledin mi sendeeeçok güzel diziydi ya efsaneler arasinda izleyen birinin cikmamasina şaşırmıştım yazdigimda zaten baya iyi diziydi 2 defa izledim de 3.ye baslamak istiyorum da azcik daha unutayim
Valla sahane diziydi. Gelmiyor boyle güzel diziler. Ben sürekli bakiyorum fln ama. Yok yani ne varsa eskilerde var hep. Dedigin diziyi izlemedim bir bakarim konusuna fln. Biz simdi hafta sonlarini lost a ayirdik ona basladik ben izlememistim daha önce hep erteledigim dizilerden biri. O da güzel gidiyor.Diziyi 2.'ye bitirdim ikinciyi izlememin nedeni de eşime izletmekti Allah'ım ne kadar güzeldi o günler heyecanla sabaha kadar izlerdim. Walter hey gidi yaşıyor mu suan
Kuzum izlemez olur muyum hiç. Hatta öyle ki rüyama bile giriyordu. Ben yayına girdikten bir yıl sonra falan izlemeye başlamıştım sanırım 17 yaşlarımdaydım 2009'da izlemeye başladım. Hatta eşimle evlenmeden önce ikinciye başlayıp ara vermiştim sonra kalmıştı sonra evlenince eşimle başladık inanılmaz yani böyle bir dizi benim için daha gelmez. Ben fantastik filmleri de çok seviyordum bilim kadar fringe ve superman Clarck kent' varyadizi adı smallville ama o dizinin yeri de bende o kadar ayrıdır kibishopun şekerleme aşkı zaten. Bishop olmasa asla tadı olmazdı herseyo onun aklıyla cozuyorlardı
Canim versen simdi çıkar bence eger varsa. Evdeki testler negatif mi gosteriyorKızlar adetimin 4. Gün geçilmesindeyim 3 gün kala kan vermiştim negatif ti evde testlerde yaptım negatif ne zaman kan vereyim bir daha sizce
Ay Benm yüzüm mahfolduya tek belirtim diyebilirim can isteme tuzlu tatlı o yok daha sanırımCinsiyetinide çok merak ediyorum tabiki sağlikli olmasini daha çok istiyor ama yinede merk etmeden duramiyorumcanim sürekli ekşi tuzlu cekiyor tatli gelmiyo hic aklima bide ablam diyor gzellik var ustunde snin diyor bakalim supriz yumurtadan ne çikacak
Dur bende atayımAz çok anlıyorum cnm kese neyse hiç yanılmadım şimdiye kdar
Canım bnce senin bebişte erkek daha sonra gittiğinde tekrar atsana resmini cok net değil şuan ama erkek gibi duruyorAy Benm yüzüm mahfolduya tek belirtim diyebilirim can isteme tuzlu tatlı o yok daha sanırım
Dur bende atayım
Benim şakaklarikda bi kaç sivilce çikti kocaman Hormonlardan sanirimAy Benm yüzüm mahfolduya tek belirtim diyebilirim can isteme tuzlu tatlı o yok daha sanırım
Dur bende atayım
Benim şakaklarikda bi kaç sivilce çikti kocaman Hormonlardan sanirim tatli hic aklima gelmiyor hep tuzlu aci ekşiAy Benm yüzüm mahfolduya tek belirtim diyebilirim can isteme tuzlu tatlı o yok daha sanırım
Dur bende atayım
Kuzum yumurtlaman hangi gün?Canim sağol sen nasılsın? Gittin mi kontrole falan.
Ben yumurtlama bekliyorum canim regl yakinda bitti daha
Kuzucum henüz yumurtlama belirtim yok dogru düzgün bende pek anlamadim ama. Önümüzdeki 1 hafta icinde yumurtlamam olmus olur insallah diye düşünüyorum.Kuzum yumurtlaman hangi gün?
Aşkım ben 12 şubatta regl oldum. Uygulamada haftaya 25-26 şubat olarak gösteriyor. Dün ovulasyon testine başladım innovita. O da çok silik çıktı zaten sanırım haftaya çarşamba falan yumurtlarım. Muhtemelen aynı zamanda yumurtlarız gibi geldi :)Kuzucum henüz yumurtlama belirtim yok dogru düzgün bende pek anlamadim ama. Önümüzdeki 1 hafta icinde yumurtlamam olmus olur insallah diye düşünüyorum.
Senin ne zaman ?
Bata 4 gün var kargo geldi birazdan yapıcam erken testi çok heyecanlıyım göğüslerdeki değişikliklere güvenerek risk alıyorum inşaAllah hüsran olmazGünaydın kızlaaarrr
BAT'a 5-6 gün kalanlar kimleerr ne zaman test yapmaya başlayacaksınıızz
En sonuncusu bi hafta oldu çekeli haftaya cuma gideceğim bide kontrole ramazan öncesi bi gözükeyim dedimCanım bnce senin bebişte erkek daha sonra gittiğinde tekrar atsana resmini cok net değil şuan ama erkek gibi duruyor
İnsallah hayirli haberlerini bekliyoruz canimBata 4 gün var kargo geldi birazdan yapıcam erken testi çok heyecanlıyım göğüslerdeki değişikliklere güvenerek risk alıyorum inşaAllah hüsran olmaz
Canım bnce senin bebişte erkek daha sonra gittiğinde tekrar atsana resmini cok net değil şuan ama erkek gibi duruyor
Hadi bakalım canım hayırlısıyla pozitif çıksın testin at bize de yapıncaaBata 4 gün var kargo geldi birazdan yapıcam erken testi çok heyecanlıyım göğüslerdeki değişikliklere güvenerek risk alıyorum inşaAllah hüsran olmaz
Smallville çok seversin canım eminim. Pandemide la casa de papel'i bitirmiştik sonra sezon devamı geldi onu izlemedim bak. Aslında iki şehir arası koşturmaca da inan Türk dizisi izlemeye bile zor vakit buluyorum o da gece kızımı uyuduktan sonra yani kızımın yanında TV açmamaya özen gösteriyoruz dizi vesaire sadece bilgi yarışmaları açabiliyoruz O da bilmeye çalışıyor falan Ben bu konuda çok tikliyim bir yere gittiğimde de dizi falan izliyorlarsa kapatmıyorlarsa ısrarla odadan gönderiyorumValla sahane diziydi. Gelmiyor boyle güzel diziler. Ben sürekli bakiyorum fln ama. Yok yani ne varsa eskilerde var hep. Dedigin diziyi izlemedim bir bakarim konusuna fln. Biz simdi hafta sonlarini lost a ayirdik ona basladik ben izlememistim daha önce hep erteledigim dizilerden biri. O da güzel gidiyor.
Aynenn walter tatlım yaa cok güldürüyordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?