• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ya kuzum aslinda şöyle, benim kuruluk sıkıntım yok şükür. Ilk gebeligimde de boyle birseye ihtiyac duymamistim. Ama yine de faydasi olur düşüncesi ile 2 kutu aldim hatta. Gecen ay denedim ama sartlari yerine getirmis olmamiza ragmen olmadi, evet haklisin embriyo transferi yapiliyor da yine tutmuyor insanlarin ama benim deneyimim olmustu daha önce diye gecen aydan cok umutluydum. Nasip olmadi. Bu ay da normal vucudumun akışında degerlendirmek istiyorum bakalim. Insallah ihtiyacim olmaz yeniden de bu ay bebegim gelir bana 🙏 bende senin dedigin gibi düşündüğüm icin aldim elimden geleni yapayim diye. Allahim birseyi vesile kilar inşallah 🙏
Amin canim benim insallah gerek kalmaz
Aslinda en guzeli kendi haline birakmak cunku birseylerden destek alinca daha cok strese giriyor insan oldu mu olmadi mi diye en guzeli kafayi rahatlatmak once insallah hic birseye gerek kalmadan hepimiz aliriz kucagimiza bebislerimizi 🙏🤍🤍

Hah işte böyle saran biseyler istyorum uzak sehiri hiç kaçırmam zaten başka dizide izlemiyorum genelde Netflix yada blue TV'den izlyorum izlediğim şeyleri bende asla izleyemiyorum birdaha😊sadece uzun bir aradan sonra hamileyken muhteşem yüzyılı izlemiştim 2. defa gece bakacağım dediğin filmede
Tavsiyelerimi begenecegini düşünüyorum benziyorsa zevklerimiz biraz 🙃 bende belli araliklarla seyrediyorum 2.ye falan döneceğim zaman 😅 güzel dizi yok napayim.

Amin canim benim insallah gerek kalmaz
Aslinda en guzeli kendi haline birakmak cunku birseylerden destek alinca daha cok strese giriyor insan oldu mu olmadi mi diye en guzeli kafayi rahatlatmak once insallah hic birseye gerek kalmadan hepimiz aliriz kucagimiza bebislerimizi 🙏🤍🤍
Ay insallah kuzum ya. Allahım insallah nasip eder bir an önce 🙏 dedigin gibi destekler insana daha fazla beklentiye girmeye sebep oluyor ama iste birsey yapmadan da duramiyoruz napalim.

BEnim de 25-26 şubat canım çatlatma vurdum ama ben. Bende bi 2-3 gün daha bekle. Predictor early de 6 gün öncesine kadar yazıyor. Yine de ziyan olmasın çünkü ucuz bir test de değil ya bende aldım 3 tane duruyor elimde. 22-23 ünde falan yapmaya başlıycam

Keşke yerleşme kanaması yaşasak ya o da herkeste olmuyor işte. Olursa ne zaman oluyordu ki yerleşme kanaması?

Aynen canım yarın yaparım awoxu iğne etkisi için. Sonra 22-23 üne kadar yaparım sonra predictor early i yaparım son 1-2 gün de

Canım çatlatma iğnesinden sonra 18. günse gebelik oluşmuş olabilir genelde max 15-16 günde regl olunuyor ya; sen test yaptın mı?
Yok cnm bu ay akışına bıraktım günümden önce test falan yapmicam

Canim nerelerdesinnn. Seni yine kontrole mi cagirdi dr.un bu degerlendirmelerden sonra.
Az kalmis senin bata hadi bakalim insallah güzel haberlerle gel
Ewet canım çatlama olmuş mu diye cagiriyo igneden 2 hafta sonra bakalım bu ay günümden önce test falan yapmicam kistten dolayı diğer yumurtadan oluşmaz diye düşünüyorum ama nasip inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Az çok anlıyorum cnm kese neyse hiç yanılmadım şimdiye kdar
Aaa atayim o zaman bakin çok sevinirim🥰 daha minicik ama ablasi 7mm burda kese bakalim anliycakmisin nasil anliyosun peki puf noktasi varmi 🙂

Eklentiler

• IMG_20250207_123723.jpg
    IMG_20250207_123723.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 35
Ewet canım çatlama olmuş mu diye cagiriyo igneden 2 hafta sonra bakalım bu ay günümden önce test falan yapmicam kistten dolayı diğer yumurtadan oluşmaz diye düşünüyorum ama nasip inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Canim cok garip ya. Ilk kez sende duyuyorum dr.un catlama olmus mu diye kontrole cagirdigini. Yani buna bakmak icin dogru zaman regl oldugundadir normalde. Senin dr.un heralde adetliyken midesi kaldirmiyor adet yokken cagiriyor catlamis mi kist mi olmus diye 😅
Bide o süreçte bebek tutunuyorsa mesela hemen ilk haftalardan vajinal bakilmasi ne kadar dogru bilemiyorum.
Insallah canim bu ay hamiş oldugumuzun haberini aliriz 🙏
Kist olduysa o tutmaz kuzum zaten diger yumurta sana sürpriz yapar belki 💗

Aynen öyle bu sene dizi yapamadılar hiç bende bir bakım fragmandan önce ona göre başlarım
Bak bakalim canim. Ayrica senin köpüsünü seveyimm😍😍🧿🧿 ne kadar güzelmiş maşallah. Ismi neydi. Insallah bir gun yeniden kavusursunuz 💗 benimde 2 tane muhabbet kuşum var ablası 🥲

Bak bakalim canim. Ayrica senin köpüsünü seveyimm😍😍🧿🧿 ne kadar güzelmiş maşallah. Ismi neydi. Insallah bir gun yeniden kavusursunuz 💗 benimde 2 tane muhabbet kuşum var ablası 🥲
Yaa bebeğimdi o benim vvalhi çocuktan hiçbir farklı yok adı şilaydı🥺
Çok severim muhabbet kuşunu ama ben beceremedim sanırım bakmayı 2 defa almıştım malesef öldüler ama başka sebebide vardı şuan söylemek istemiyorum

Kızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba

Back