2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Eşim baya uzak demişti ya inan okdar zor olduki ondan ayrılmam 2aylikkken gelmişti bana tıpkı bir bebek gibiydi dibimden ayrilmaz baş ucumda yada ayak ucumda bulurdum her sabah kendi uyandidrirdi balkonda otutken bile gelir camdan beni izlerdi beni insan yaşayınca o bağı anliyormus gerçekten bizim ev depremde yıkıldı malesef şimdi 1+1deyim ev yapılana kadar 2 yıl var çok küçük ev birde bebiş düşündüğümüz için baya zorlandık biz zar zor sıgiyoruz bundurumda evde hayvan bunalyordu buyuzden istemeyerek sahiplendirmek zorunda kaldık masallah sen nasıl bakıyorsun 6 köpüşe

Eklentiler

• IMG_20240719_205051.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20240621_232800.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20240808_235447.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20240905_232055.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20241030_121549.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20240725_150857.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20240616_190416.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20240712_003143.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20240715_011851.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 23
Kuzum genelde doktorlar jel türü şeyleri kullanmayı tavsiye etmiyor spremide bozabiliyormus bence kullanmayın vajinanın kendi salgısı var zaten sprem için ovulasyondaki akinti artisimiz bu yüzden oluyor

Evet şu an hissedemedigim icinde hersey yolundami içerde diye endişe oluyor insanin içinde sanirim bu döngü doğana kadar sürüyor umarim hissettigim gunler bi an önce gelir hayirlisiyla

Evet şu an hissedemedigim icinde hersey yolundami içerde diye endişe oluyor insanin içinde sanirim bu döngü doğana kadar sürüyor umarim hissettigim gunler bi an önce gelir hayirlisiyla
Aynen öyle kuzum gayet normal byle hissetmen ben tam 21 haftalıkken ilk tekmemi yemiştim bakalım sen nezman yiyeceksin

Valla öyle tek film izlmeyrm genelde eşimle ortak izledigimiz için aksiyon filmi izliyoruz
Şu an aklimda yok ama bulup izlersem sanada öneririm kuzum
Tmam cnm bende bakım aklımda şuan Meryem uzerlinin bir filmi var bakım sanırım ona başlıycam

Aynen öyle kuzum gayet normal byle hissetmen ben tam 21 haftalıkken ilk tekmemi yemiştim bakalım sen nezman yiyeceksin
Cinsiyetinide çok merak ediyorum tabiki sağlikli olmasini daha çok istiyor ama yinede merk etmeden duramiyorumcanim sürekli ekşi tuzlu cekiyor tatli gelmiyo hic aklima bide ablam diyor gzellik var ustunde snin diyor bakalim supriz yumurtadan ne çikacak

Yerim bunu ya

Ben kız gibi hissetim ama bilemiyorum kesenin fotosu varmıydı cnm

Kuzum genelde doktorlar jel türü şeyleri kullanmayı tavsiye etmiyor spremide bozabiliyormus bence kullanmayın vajinanın kendi salgısı var zaten sprem için ovulasyondaki akinti artisimiz bu yüzden oluyor
Doktorlar jel onermiyor evet ama o jel kayganlastirici olanlar yapisini bozabiliyor
Aslinda aksine bu jel spermin hizini arttirip yumurtaya daha hizli ulasmasini sagliyor ve sperm ya da yumurtaya zarari yok bence faydali aslinda her seferinde degil yumurtlama gunlerinde 1 2 gun kullanilabilir bende kullaniyorum

İnşallah olur canım bakalım hayırlısı olsun

Canim bu jel o iliskiyi kolaylaştıran jellerden farkli bunu dr.lar da oneriyorlar. Benim arkadasima direkt iliskide kuruluk oluyorsa bunu kullan demisti dr.u.
Icerik olarak zararsiz spermi daha ileriye tasimak amaci bunlar normal marketlerde vs satilanlardan farkli içeriği.
Ekleyeyim hatta benimkini

Eklentiler

• Screenshot_20250219-172815_Samsung Internet.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20250219-172635_Samsung Internet.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…