Jel su bazlı mı yağ bazlı mı canımmCanım bugün tam 14. Günü ben hiç hesap yapamıyorum çünkü daha önce ovu testinde hiç pil göremedim ya uzayan akıntı vs olmadığı için ne zaman ne oluyor bilemiyorum maalesef bu da gel spremlerin içeri doğru daha hızlı ilerlemesini sağlıyor bizim biraz ileri hareketlilik de sınırda olduğu için dedim bir şansımı deneyeyim
İnşallah öyledir ister istemez moralim bozulduCnm doktor son adet tarihi baz alıp yorum yapmış olabilir bence geç döllenmedir seninki sen kan ver artışa bak bakalım yükselir inşallah hemen olumsuz düşünme
İçerde büyüyor minnoş kendine yer açıyor rahim genişledikçe ağrılar olur cnm bendede her ay adet gunlerjnde dahada olurdu amin cnm cnm inşallah bu ay biraz umutluyum bakalım rabbim inşallah göndermiştir emanetini
Cnm sen nerde yaşıyorsun
Keşke cnm 7.10. 12 günlerde bebek yerleştiği için bu günlerde oluyor cnm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBiz bu gün bebişimizi gördük 5 haftalığız. Dilerim isteyen anne olmayı hak eden herkesin hepinizin başına inşallah
Geç döllenme miydiGayet normal canım benim adet günü 43 dü
yumurtma tarihini biliyormusun benim yumurtlama 14dü adete 4 kala kaset testte çikmişti5 gün var çiçeğim
Ayy inşallah bu ay içimde bi his var gebe kalcaksin bence senCnm doktor son adet tarihi baz alıp yorum yapmış olabilir bence geç döllenmedir seninki sen kan ver artışa bak bakalım yükselir inşallah hemen olumsuz düşünme
İçerde büyüyor minnoş kendine yer açıyor rahim genişledikçe ağrılar olur cnm bendede her ay adet gunlerjnde dahada olurdu amin cnm cnm inşallah bu ay biraz umutluyum bakalım rabbim inşallah göndermiştir emanetini
Cnm sen nerde yaşıyorsun
Keşke cnm 7.10. 12 günlerde bebek yerleştiği için bu günlerde oluyor cnm
Amin inşallah rabbim sizede nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
O heyecan o suygular sahane seyler tadini çıkar canim benim
Çok sagol canim teşekkür ederim
Samandağ , antakyada bile kalkıyor yavaş yavaş o sorunlar burda bitmek bilmiyor, bu arada prodoctor nasıl bi test yalancı pozitifi var mı erken gebelik testindeBende Hatay iskenderundayım sen antakyadamisin burda o sorunlar yok çünkü artık
Ayy cnm maşallah sağlıkla büyüsün oğlumun doktoru Süleyman bey sağolsun çok güzel ilgilenmisti benimle çok uğraştı ama sonradan biseyler duyunca bende bu defa gelişimdeki Sinan beyi çok övdüler ona gittim buayda deneyin regl olursan adetin 2gunu gel tekrsr konuşalım dedi bakalım hayırlısı yine eskisi gibi yoğun muydu gittiğinde canımBiz bu gün bebişimizi gördük 5 haftalığız. Dilerim isteyen anne olmayı hak eden herkesin hepinizin başına inşallah
Maşallah ağzından bal damlıyor cnmAyy inşallah bu ay içimde bi his var gebe kalcaksin bence sen
Aynı ben sürekli bahane bulup doktora giderdim eşimde kızardı görmeyince hep korkardım bişey oldumu diye ama benimki ilk gebelik sonlandigi için için hep tedirgindiçok merak ediyor insan her an görmek istiyorum hersey yolundami diye
Cumartesi gidicem ama gunler yerinde sayiyor sanki geçmiyor saatler bi türlüAynı ben sürekli bahane bulup doktora giderdim eşimde kızardı görmeyince hep korkardım bişey oldumu diye ama benimki ilk gebelik sonlandigi için için hep tedirgindim
Evet cnm Antakya'da baya kötüydü gene bizim bu taraf iyi durumda artık biran önce topsrlanir inşallah artık cnm Reyhanlı Samandağna uzakmi dahamı yakın bizim köpeğimiz vardı reyhanliya sahiplendirmek zorunda kaldım profilimdeki resim onun oğlum hergün soruyor bir türlü gidemedik onu gormeye çok özledim insan ister istemez bağlanıyor ya verirken çok ağladımSamandağ , antakyada bile kalkıyor yavaş yavaş o sorunlar burda bitmek bilmiyor, bu arada prodoctor nasıl bi test yalancı pozitifi var mı erken gebelik testinde
Yani tam bilmiyorum açıkçası ovulasyon testi yapmadım saldım bu ay az çok vücudumu tanıyorum 10 11 arasında oldu yumurtlama canm tahminimceyumurtma tarihini biliyormusun benim yumurtlama 14dü adete 4 kala kaset testte çikmişti
Hamileyken bend öyle diyordum millete bakıyorum hamile olduğunu duyuyorum bir bakiyorum doğum yapmış ne çabuk geçiyor derdim hep ama insan kendi yaşayınca öyle olmuyormuş cnm önce geçmez ama sonra bir bakmışsın doğumun gelmiş ama tadını çıkart derim cnm insan hamileliğini bile özlüyor içinde onu hissetmeye başlayınca dediğimi daha iyi anlayacaksın oldsr güzell bir duyguki o kipirdandikca okdar mutlu oluyordumki ben doğum yaptigimda ertesi gün kendimi boşlukta hissetmiştim karnın böyle boş boş geliyor insana alıştığın içinCumartesi gidicem ama gunler yerinde sayiyor sanki geçmiyor saatler bi türlü
Yapacak işin filsn yokken kendine film aç intetnetten uzun bolumlu baya sarıyor insanı vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun dene derimCumartesi gidicem ama gunler yerinde sayiyor sanki geçmiyor saatler bi türlü
Samandağ , antakyada bile kalkıyor yavaş yavaş o sorunlar burda bitmek bilmiyor, bu arada prodoctor nasıl bi test yalancı pozitifi var mı erken gebelik testindeBende Hatay iskenderundayım sen antakyadamisin burda o sorunlar yok çünkü artık
reyhanlı size daha yakın bizim rayhanlıyla yaklaşık 1 buçuk saat yol mesafesi var. Tam ortamızda daha doğrusu. Biz tam deniz kıyısındayz. Köpek benim hassas noktamdır 6 tane köpüşüm varEvet cnm Antakya'da baya kötüydü gene bizim bu taraf iyi durumda artık biran önce topsrlanir inşallah artık cnm Reyhanlı Samandağna uzakmi dahamı yakın bizim köpeğimiz vardı reyhanliya sahiplendirmek zorunda kaldım profilimdeki resim onun oğlum hergün soruyor bir türlü gidemedik onu gormeye çok özledim insan ister istemez bağlanıyor ya verirken çok ağladım
Ben onu hiç kullnmafim ama burdan kullananlar pek memnun değildi gördüğüm kadarıyla başka marka bulma şansın yokmu canım
Canim pik olmaya yakinsin iste. Sen yine yapmaya devam et. Test muhtemelen 17 18 mm den sonra gormeye basliyor. Yarin koyulasma olur gibi geliyor bana.Amin inşallah bilemiyorum aslında ilk burda görmüştüm jel muhabbetini yani çok inandırıcı gelmedi ama insan sonradan herşeye bel bağlamaya başlıyor maalesef bak ovu testimi atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?