- 4 Aralık 2024
- 435
- 263
- 18
- 36
- Konu Sahibi Pemdebalon
Eşime dedim yaramazlıkta sana çekmiş sen çok hareketlisin nede olsa senden pay almış o da rahat durmamış geziye çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy nelere mal olduOy oy geçen gün biri yazmış tüp bebekle imkanı yok dış gebelik olmaz dedim kendim yaşadım nasıl olmaz oluyor kime denk gelirse ya rahimde yer yokmuş gibi tüpe gitmiş yetmemiş nerdeyse yumurtalığa yaklaşmış vah vah mecburen ameliyat oldum sağ tüpüm alındı 5 gün hastanede kaldım şu an tek sol tüpüm açık yani şansım daha da azaldı normal gebelikte zaten olmuyordu böyle daha az oldu
Ya insan içine girmeden bilemiyor inan ki kimyasal gebelik mi dersin boş gebelik mi dış gebelik mi ne dersen var bende diyordum nede olsa rahime bırakılıyor dış gebelik olmaz canım nerde bilebilirdim ki ben yaşayacağımAyy nelere mal oldu
Kız bende diyordum tüp bebkte boş gebelik olmaz başıma geldi nasl olduğunu halen anlamış değilim embriyo nereye gitti noldu hiç bilmiyorum
Aynen öyle valla embriyo rahim içine koyuluyor ama embriyo yerinde durmuyor ki ya dış gebelik oluyor ya gelişimi duruyor her şey insanın başına geliyor işte..Ya insan içine girmeden bilemiyor inan ki kimyasal gebelik mi dersin boş gebelik mi dış gebelik mi ne dersen var bende diyordum nede olsa rahime bırakılıyor dış gebelik olmaz canım nerde bilebilirdim ki ben yaşayacağım
Senin sorunun neydi canmYa insan içine girmeden bilemiyor inan ki kimyasal gebelik mi dersin boş gebelik mi dış gebelik mi ne dersen var bende diyordum nede olsa rahime bırakılıyor dış gebelik olmaz canım nerde bilebilirdim ki ben yaşayacağım
İnan ki hiç büyük sorunumuz yok sebepsiz infertilite tanısı kondu evliligimden 1 yıl sonra doktora gittim tüm testler tetkikler yapıldı eşiminde aynı lakin doktor çok büyük sorun görmediğini söyledi rahim filmi çekildi sağ tüpüm tıkalı çıktı sonra onu açtılar sonra doktorum yumurtlama takibi yaptı evde değerlendirdik tabi hepsi boş çıktı tabi evliliğim tam 4. Yılını doldurdu ilk aşılamamızı yaptık ve negatif oldu sonra iki adet oldum üçüncü de adetimi bekliyordum ikinci aşılama için ve benim adetlerim gecikmeye başladı ama hiç belirti yok sadece bel ağrısı var hamilelik aklımın ucundan geçmiyor tabi neyse adetim iki hafta geçti eşime dedim ki bir test al hele bakalım gebelik var mı neyse yaptım eşime verdim elimi yıkamaya gittim geldim eşim donmuş gibi ne oldu dedim ne göreyim kıp kırmızı iki çizgi aman allahım elimiz ayağımız titredi ağladık beraber şok olmuştuk hiç beklemiyorduk hemen sabah kadın doktorumu aradık çağırdı bizi ultrason girdim dedi bebeğin kesesi burda 6+2 günlük gebesin öyle çok şükür şimdi kızım 9 yaşında Allah olmayanlara da nasip etsin ama ben ondan sonra hiçbirşekilde gebe kalmadım oysa ki hiç bebek düşüncesi bile yoktu kızım üç yaşına girdi anaokuluna başladı tekrar tüp bebek merkezine gittik yine bütün tektiklerimiz yapıldı tekrar rahim filmi çekildi yok yine gebelige engel hiçbirşey yoktu ama olmadı ve biz hep sallandırdık o yana bu yana sonra korona araya girdi öylece kaldı sonra tekrar iki aşılama yaptım negatif oldu son 1 yıldır da tüp bebekle uğraşıyoruz yani ikinci çocuk için çabalıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biraz uzun oldu ama ancak bu şekil açıklama yapabildim bu arada 15. Yıla girdi evliligimSenin sorunun neydi canm
Maşallah ya okurken sizinle birlikte bende heyecanlandım hep hayalim o kıp kırmızı çizgiyi görmek inşallah ikinci bebişine de kavuşursun sağsalimİnan ki hiç büyük sorunumuz yok sebepsiz infertilite tanısı kondu evliligimden 1 yıl sonra doktora gittim tüm testler tetkikler yapıldı eşiminde aynı lakin doktor çok büyük sorun görmediğini söyledi rahim filmi çekildi sağ tüpüm tıkalı çıktı sonra onu açtılar sonra doktorum yumurtlama takibi yaptı evde değerlendirdik tabi hepsi boş çıktı tabi evliliğim tam 4. Yılını doldurdu ilk aşılamamızı yaptık ve negatif oldu sonra iki adet oldum üçüncü de adetimi bekliyordum ikinci aşılama için ve benim adetlerim gecikmeye başladı ama hiç belirti yok sadece bel ağrısı var hamilelik aklımın ucundan geçmiyor tabi neyse adetim iki hafta geçti eşime dedim ki bir test al hele bakalım gebelik var mı neyse yaptım eşime verdim elimi yıkamaya gittim geldim eşim donmuş gibi ne oldu dedim ne göreyim kıp kırmızı iki çizgi aman allahım elimiz ayağımız titredi ağladık beraber şok olmuştuk hiç beklemiyorduk hemen sabah kadın doktorumu aradık çağırdı bizi ultrason girdim dedi bebeğin kesesi burda 6+2 günlük gebesin öyle çok şükür şimdi kızım 9 yaşında Allah olmayanlara da nasip etsin ama ben ondan sonra hiçbirşekilde gebe kalmadım oysa ki hiç bebek düşüncesi bile yoktu kızım üç yaşına girdi anaokuluna başladı tekrar tüp bebek merkezine gittik yine bütün tektiklerimiz yapıldı tekrar rahim filmi çekildi yok yine gebelige engel hiçbirşey yoktu ama olmadı ve biz hep sallandırdık o yana bu yana sonra korona araya girdi öylece kaldı sonra tekrar iki aşılama yaptım negatif oldu son 1 yıldır da tüp bebekle uğraşıyoruz yani ikinci çocuk için çabalıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biraz uzun oldu ama ancak bu şekil açıklama yapabildim bu arada 15. Yıla girdi evliligim
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sana da o günleri göstersin inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını güzelini nasip eylesin Amin EcmainMaşallah ya okurken sizinle birlikte bende heyecanlandım hep hayalim o kıp kırmızı çizgiyi görmek inşallah ikinci bebişine de kavuşursun sağsalim
Senin kaç yıl oldu evliliğin ilk tedavin mi olucak inşallahMaşallah ya okurken sizinle birlikte bende heyecanlandım hep hayalim o kıp kırmızı çizgiyi görmek inşallah ikinci bebişine de kavuşursun sağsalim
Evet geçen ay ilk aşılama yaptım negatif oldu bu ay tüp bebek evliliğimin 4. Yıla gireceğiz inşallahSenin kaç yıl oldu evliliğin ilk tedavin mi olucak inşallah
Ay benim gibi olmuş dilerim mucizen bu yıl gelir amin yarabbim inşallahEvet geçen ay ilk aşılama yaptım negatif oldu bu ay tüp bebek evliliğimin 4. Yıla gireceğiz inşallah