- 17 Şubat 2023
- 274
- 84
- 18
- 28
- Konu Sahibi Pemdebalon
-
Amin amin inşallah dilerim çok güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız güzel sağlıklı yumurtalarınız sağlıklı kaliteli Altın embriyoların olsun inşallahBen 28 ocak itibariyle ilaçları kullanmaya başladım 5 gün iğneleri kullanıp kontrole gittim yarın yine kontrolüm var hafta içi de yumurta toplama işlemi olacak ilk defa başladım inşallah müjdeli haberi alırızsizler ne durumdasınız
İnşallah bu sene bizim senemiz olsun tüm olumsuzlukları zorlukları kenara atıp tüm güzellikleri üzerimize çekelimAmin amin inşallah dilerim çok güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız güzel sağlıklı yumurtalarınız sağlıklı kaliteli Altın embriyoların olsun inşallah
Süreciniz hayırlı olsunBen 28 ocak itibariyle ilaçları kullanmaya başladım 5 gün iğneleri kullanıp kontrole gittim yarın yine kontrolüm var hafta içi de yumurta toplama işlemi olacak ilk defa başladım inşallah müjdeli haberi alırızsizler ne durumdasınız
Amin amin inşallahİnşallah bu sene bizim senemiz olsun tüm olumsuzlukları zorlukları kenara atıp tüm güzellikleri üzerimize çekelim
Canm yumurta toplamadan sonra durumuna göre doktorun taze transfer mi yoksa embriyolarini dondurup 2 ay rahim dinlendirme yapar mı ona doktorun karar verirSizlerin bir tecrübesi var süreç çok uzuyor mu nasıl devam edecek
İnşallah uzamaz canım hemen pozitif görürsün de çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın ben 1 yılda üç tüp bebek yaptım daha mucizeme kavuşamadımSizlerin bir tecrübesi var süreç çok uzuyor mu nasıl devam edecek
Nerede tedavi görüyorsun canmSizlerin bir tecrübesi var süreç çok uzuyor mu nasıl devam edecek
İnternetten bir sürü video izledim 11. Transferinde mucizesine kavuşan ve o zamana kadar yaşadığı her şeyi unutan bir sürü insan var asla pes etmeyinİnşallah uzamaz canım hemen pozitif görürsün de çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın ben 1 yılda üç tüp bebek yaptım daha mucizeme kavuşamadım
Ankara memorial da tedavi görüyorum orda yaşamıyorum şehir dışından gidip geliyorum izinler falan biraz sıkıntı oluyor ama yapacak bir şey yok yaşadığım şehirde tüp bebek tedavisi yokNerede tedavi görüyorsun canm
Herşeyin vakti zamanı var canm bende uğraşıyorum hamile kalıyorum tam oldu diyorum düşük oluyor yani nasip olmamışsa ne yapsak da boşİnşallah uzamaz canım hemen pozitif görürsün de çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın ben 1 yılda üç tüp bebek yaptım daha mucizeme kavuşamadım
Amin Amin Rabbim güç kuvvet verdiği sürece pes etmek istemiyorumİnternetten bir sürü video izledim 11. Transferinde mucizesine kavuşan ve o zamana kadar yaşadığı her şeyi unutan bir sürü insan var asla pes etmeyin
Yaa zor oluyordur senin içinAnkara memorial da tedavi görüyorum orda yaşamıyorum şehir dışından gidip geliyorum izinler falan biraz sıkıntı oluyor ama yapacak bir şey yok yaşadığım şehirde tüp bebek tedavisi yok
Öyle olup düşmesi inan ki daha çok can acıtıyor ben ikinci tüp bebeğimde hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim bebişim rahat durmamış sağ tüpe doğru uzanmış hiç yorulmamış da o kadar yol katetmişHerşeyin vakti zamanı var canm bende uğraşıyorum hamile kalıyorum tam oldu diyorum düşük oluyor yani nasip olmamışsa ne yapsak da boş
Bende şehir dışına yumurta toplama ve transfer işlemlerini yaptırdım zor oldu yani ama insan sonunu düşününce hiç bi zorluk gözüne gelmiyorAnkara memorial da tedavi görüyorum orda yaşamıyorum şehir dışından gidip geliyorum izinler falan biraz sıkıntı oluyor ama yapacak bir şey yok yaşadığım şehirde tüp bebek tedavisi yok
Yaaa evet zor tabi sebebini de bulamıyorlarÖyle olup düşmesi inan ki daha çok can acıtıyor ben ikinci tüp bebeğimde hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim bebişim rahat durmamış sağ tüpe doğru uzanmış hiç yorulmamış da o kadar yol katetmiş
Oy oy geçen gün biri yazmış tüp bebekle imkanı yok dış gebelik olmaz dedim kendim yaşadım nasıl olmaz oluyor kime denk gelirseYaaa evet zor tabi sebebini de bulamıyorlar
Yaa senin yaramaz da daracık yerlere gitmeyi tercih etmiş, noldu peki düşük mü yaptın tüpe zarar vermiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?