Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Haftamız aynı Bu enfeksiyon işinden hiç hoşlanmıyorum yaa. Hayırlısıyla şu 35. Haftalara bir gelseydik

Kızlar selamlar ben bugün ütü yaptım valla öldüm birikmiş baya daha 7. Ayda böyleysek 8 9 nolucak çok merak ediyorum

Kızlar selamlar ben bugün ütü yaptım valla öldüm birikmiş baya daha 7. Ayda böyleysek 8 9 nolucak çok merak ediyorum
Valla bizde ütü pek olmuyor olursa da eşim yapıyor benden güzel yapıyor zaten bende 10 kilo aldım doktor çok almışın dedi sebze ağrılıklı beslen dedi bende zaten ekmek vs tüketmiyorum ama meyveyi çok yemiştim bide riskten dolayı heraket edemedim ondan kilo aldım, doğumdan sonra verecem artık kızlar

Canım benim çok geçmiş olsun, çevrem de duymadım hiç ama kesinlikle başka doktora daha görün, detaylı ultrason da demeleri gerekiyordu aslında. Doktorlar hep kötüsünü konuşuyor, iyi düşün iyi olsun lütfen. Stres daha çok zarar. Kalbini temiz tut ve bol bol dua et Rabbim yardımcınız olsun. Hiç sorun olmadan kucağına alırsın yavrunu Allahın izniyle

Bilgim yok ama umarım bir yanlışlık vardır ve sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Kızlar herkes iyidir umarım bana günler geçmiyor cumartesi gelmiyor
Canım kontrol günü yaklaşınca öyle oluyor. Dün yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum. Diyor ki 28 den sonrası çok hızlı geçiyor Ben bu hafta raporluyum bir de evde olunca zaman tamamen durdu... Ama olsun yaaa. Ne kaldı ki aslında. Tadını çıkaralım

Bebişinle sana tekrar geçmiş olsun diliyorum canım çok sevindim iyi olmanıza çok şükür

Evet canım tadını çıkarmak gerek ama hem çok merak ediyorum hem de özledim kimisi de 30dan sonrası 3 yıl gibi oluyor diyor kişiden kişiye göre değişiyor sanırım bakalım bize 3 yıl gibi mi geçecek yoksa 3 gün gibi mi

Detaylı randevumda söyledi 24. Haftadayım anca gidebildim detaylıya bebeğin pozisyonu pek iyi değildi görmek için inşallah o sebeple görememiştir diye dua ediyorum
Amin çok teşekkür ederim

Detaylı randevumda söyledi 24. Haftadayım anca gidebildim detaylıya bebeğin pozisyonu pek iyi değildi görmek için inşallah o sebeple görememiştir diye dua ediyorum
Amin çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah yanlışlık vardır, dua edeceğim sizin için, güzel haberler al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…