-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.921
Bu arada ben konudan bagimsiz genc doktorlari daha cok seviyorum. Yeni calismalardan, arastirmalardan haberleri oluyo. Yasli doktorlarin bi kismi 30 yil once ne ogrendiyse onu uyguluyor. Bu benim hamilelikten bagimsiz edindigim deneyimimDoktor Merve hanım ve Nazmiye hanım tavsiye aldım Merve hanım genç bir doktor arkadaş gibi yaklaşıyor hastalarına ama ben çok kararsızım. O hastanede kuzenim çalışıyor ona da soracağım. Tecrübeli diye yaşlı ters bir doktora da gitmek istemiyorum açıkçasıolmadı ikisini de denerim.
O da olabilir net hareket değil de karnımın içinde bir şey kayıyor gibi hissederdim ben de ilkinde, hissediyor da olabilirsinevet ilk gebeliğim 16+2 yiz bugün canım. Muhtemelen damar atması filan herhalde hissettiğim o zaman. Garip bir his var ama anlayamadım. Ay ne güzel ya sabırsızlanıyorum ben de hissetmek için
22.haftadan sonra düzenli hissetmeye başlıyormuşuz sanırım değil mi canım sen daha tecrübelisin bu konuda.Evet su içince ya da yemek yiyip yatınca hissediyorum ben de. 15. Haftadayım ama 2. Gebeliğim benim, bir de kızım 14 aylık yakın zamanda hamile kaldığım için olabilir mi bilmiyorum belki o da etkilemiştir. Çok güzel ya bir kere hissedince tekrar tekrar hissetmek için bekliyor insan
hiç tarif bile edemiyorum ben anlayamadığım için tamO da olabilir net hareket değil de karnımın içinde bir şey kayıyor gibi hissederdim ben de ilkinde, hissediyor da olabilirsin
Ya aslında benim işim ağır değil finans ekibindeyim hep pc başındayım ama metrobüs ile gidip geliyorum kalabalık saatlerinden bir tık uzaklaştığım için mutlu oldumBunu bilmiyordum. Ben startup bir şirkette çalışıyorum 4. seneye girdi bizimkiler beni baya saldı ya. Hatta bana yardımcı olacak yeni birini bile aldılar öğrenir öğrenmez. Sağ olsunlar hiç yormuyorlar.
Kaç haftalıkHerkese günaydınben bebişin hareketlerini hissetmeye başladım değildir daha erken diyordum ama uzanıp elimi karnıma koyduğumda tekme benzeri hareketlerini hissediyorum nadir de olsa başka hissetmeye başlayan var mı?
Ben cebeci tıpın ücretli muayene kısmına gidiyorum çok memnunum. Dr.Bulut Varlı takibindeyimAcaba gittiniz mi gittiyseniz hangi doktor ve memnun kaldınız mı
Evet ilk gebeliğimde 21. Haftada hissetmiştim bebeği daha hareketli olanlar erken hissetmişti ama benim kızım sakindi22.haftadan sonra düzenli hissetmeye başlıyormuşuz sanırım değil mi canım sen daha tecrübelisin bu konuda.
15Kaç haftalık
Canım ikili testin yanılma oranı çok fazla içini ferah tut. İnşallah temiz sonuçlar alırsın dualarım seninleArkadaşlar bir kaç gün önce ikili test sonucumu aldım trizomi 18 ve 13 yüksek riskli çıktı dünyam başıma yıkıldı amniyosentez önerdiler %100 sonuç için ihtimaller dehşet verici ne yapacağımı bilmiyorum amniyosentezde aynı çıkarsa ne yaparım bebeğim doğsada yaşamaz dedi dr boğazım düğümleniyor nefes almak çok zor
ben ilk hamileliğimde 20 haftadan önce hissetmiştim.değildir diyolar ama sonrasında olan hareketlerle hisle kıyasladığımda bebrk hareketi olduğunu anladım öncekilerinde. zaten ilerleyen haftalarda kafası nerde kolu mu bacağımı neresi herekey ediyo analayabiliyo imsan22.haftadan sonra düzenli hissetmeye başlıyormuşuz sanırım değil mi canım sen daha tecrübelisin bu konud2
İleri haftalar daha garip gerçekten kafasını falan hissetmek dünyanın en ilginç duygusu olsa gerek.ben ilk hamileliğimde 20 haftadan önce hissetmiştim.değildir diyolar ama sonrasında olan hareketlerle hisle kıyasladığımda bebrk hareketi olduğunu anladım öncekilerinde. zaten ilerleyen haftalarda kafası nerde kolu mu bacağımı neresi herekey ediyo analayabiliyo imsan
Çok geçmiş olsun arkadaşım hemen paniğe kapılma nolurArkadaşlar bir kaç gün önce ikili test sonucumu aldım trizomi 18 ve 13 yüksek riskli çıktı dünyam başıma yıkıldı amniyosentez önerdiler %100 sonuç için ihtimaller dehşet verici ne yapacağımı bilmiyorum amniyosentezde aynı çıkarsa ne yaparım bebeğim doğsada yaşamaz dedi dr boğazım düğümleniyor nefes almak çok zor
Arkadaşlar bir kaç gün önce ikili test sonucumu aldım trizomi 18 ve 13 yüksek riskli çıktı dünyam başıma yıkıldı amniyosentez önerdiler %100 sonuç için ihtimaller dehşet verici ne yapacağımı bilmiyorum amniyosentezde aynı çıkarsa ne yaparım bebeğim doğsada yaşamaz dedi dr boğazım düğümleniyor nefes almak çok zor
bir de akşamları falan hep aynı saatlerde fazla hareketli oluyo. saat gözlüyodum işte birazfan başlayacak kıpır kıpır etmeye diye.gözle de görülüyo dışardan.İleri haftalar daha garip gerçekten kafasını falan hissetmek dünyanın en ilginç duygusu olsa gerek.
işe gidip gelmek sıkıntı hele istanbulda Allah kolaylık versin vallaYa aslında benim işim ağır değil finans ekibindeyim hep pc başındayım ama metrobüs ile gidip geliyorum kalabalık saatlerinden bir tık uzaklaştığım için mutlu oldumşu doğum izinlerine de el atsa devlet ne güzel olacak millet bu yüzden çocuk doğurmak istemiyor valla
Canım önce bir sakin ol, ikili testte oran veriliyor %100 sorun var demek değil olmayadabilir. Fetal dna yatırmış mıydın?Arkadaşlar bir kaç gün önce ikili test sonucumu aldım trizomi 18 ve 13 yüksek riskli çıktı dünyam başıma yıkıldı amniyosentez önerdiler %100 sonuç için ihtimaller dehşet verici ne yapacağımı bilmiyorum amniyosentezde aynı çıkarsa ne yaparım bebeğim doğsada yaşamaz dedi dr boğazım düğümleniyor nefes almak çok zor
Benim de ense kalınlığım yüksek görülmüştü.Arkadaşlar bir kaç gün önce ikili test sonucumu aldım trizomi 18 ve 13 yüksek riskli çıktı dünyam başıma yıkıldı amniyosentez önerdiler %100 sonuç için ihtimaller dehşet verici ne yapacağımı bilmiyorum amniyosentezde aynı çıkarsa ne yaparım bebeğim doğsada yaşamaz dedi dr boğazım düğümleniyor nefes almak çok zor
Evet canım gidiyorum ayda bir olacak şekilde suan gebe Polikliniğinde takipteyim herhangi bi hoca seçmedim. Doçent biri geliyor giriyor muayene oluyorum iki seferdir aynı kişi çok tatlı buldum onla devam ederim gibiAcaba gittiniz mi gittiyseniz hangi doktor ve memnun kaldınız mı