Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

en sevmediğim ya kuruyor ya bir de aynen öyle en azından zorlastırmasalar yeter

Riskli bir durum yok canım 2. Gebeliğim bu ama insan herşeyi unuturmus ilk gebeligimde de olmuştu aslında 14 le 17 arası hızla büyürlermis rahim yukarı cikarmis sanırım ondam bu ağrılar
Riskli değilsen normaldir canım, aynen bana da öyle söyledi doktor. Magnezyum ağrılara iyi geliyormuş magnezyum takviyesi verdi

Gerçekten de zorlayıcı bir dönem, halsizlik hat safhada oluyor. Buna rağmen birçok şeye yetisebiliyoruz. Nazar değmesin diyelim
Eşini tebrik ediyorum, ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Hakkını yiyemem arada yapıyor ama çoğunlukla ben söylersem akıl eder ben de iş buyurmayı sevmiyorum. Kayınvalidem sağ olsun hiç iş yaptırmamış zamanında. Ben de olması gerekeni anca anlatabiliyorum ama işte olduğu kadar.

Ben 16 haftaligim neredeyse ve hala ara ara sizliyor. Normal oldugunu dusundum hep doktora sormak aklima gelmedi. Bahsettiginiz meme degil mi? Cunku eger gogusse kalp ciger vs. bi sikinti olmasin, doktora bi gorunun
Evet evet meme zaten boyut olarak aldı başını gidiyor inşallah ondandır Bu arada benim Allah kısmet ederse bu ikinci evladım olacak birinci de böyle birşey hatırlamıyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum diyorum kalbim mi sıkışıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…