Gebeliğe Hazırlık 2025 MART-NİSAN YUMURTLAMA TAKİP 🙂 beraber takip edelim kızlar ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevalaksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
83
35
38
25
Merhaba kızlar. Bugün kandil gecesi, inşallah en kısa sürede beneğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.. birbirimize yardımcı olmak amaçlı konu açtım 🙂 ben 30-35 günde bir adet oluyorum 4 gün önce yumurtam çatladı. 😌 1 hafta sonra test yapacağım 🙂 inşallah güzel haberler alırız ? Sizde durumlar nasıl?

Merhaba kızlar. Bugün kandil gecesi, inşallah en kısa sürede beneğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.. birbirimize yardımcı olmak amaçlı konu açtım 🙂 ben 30-35 günde bir adet oluyorum 4 gün önce yumurtam çatladı. 😌 1 hafta sonra test yapacağım 🙂 inşallah güzel haberler alırız ? Sizde durumlar nasıl?
İnşallah güzel haberleri alırız benim 2.adet günüm sıfırdan başlıyorum hayırlısıyla 🌸

Bende bugun başladım tüp bebeğe bakalım hayirli olsun herkes için

Benim de 17-18 pik 19u çatlamaydı. Bat 2 Nisan hayırlısı bakalım 🥰🥰 2.denememiz yeni başladık daha

Merhaba adet günüme 7 gün var. Test yaptım negatif çıktı. Döneceğini de sanmıyorum. Sil baştan başlıyorum bu ay. Yumurtlama takibi de yapacağım. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Bu topik uğur getirsin hepimizee 💕

Ovulasyon test markalarından önerdiğiniz var mj kızlar. İlk kez alacağım pek bilgim yok. İnnovita düşündüm. Nasıl sizce kullanan var mı?

Aynen benimde 4 gün oldu:) bakalım bekliyoruz 😀
yalnız burada denilen hiç bir erken belirti yok 😂

Neden olumsuz düşünüyorsunuz ? Evrene olumlu mesajlar gönderin. Yumurtlama zamanını değerlendirdiyseniz sorun yok 🙃
işte o pik çizgi gününü degerlendiremedim ben ki 😐
önceki gün değerlendirme olmuştu
Vücudumdan az çok anlıyorum canım ben
yani hatta test yapmama bile gerek kalmıyor benim

işte o pik çizgi gününü degerlendiremedim ben ki 😐
önceki gün değerlendirme olmuştu
Vücudumdan az çok anlıyorum canım ben
yani hatta test yapmama bile gerek kalmıyor benim
pikten sonraki çatlama gününü degenlendirdiniz mi ? Hem sperm 72 saat canlı kalabiliyor. Allah kısmet etmişse her türlü olacaktır.

pikten sonraki çatlama gününü degenlendirdiniz mi ? Hem sperm 72 saat canlı kalabiliyor. Allah kısmet etmişse her türlü olacaktır.
Elbette amenna orası öyle tabii
pikten sonra bu geçen pazar günüydü işte baktım t silikleşmeye başlamıştı
o günde değerlendirildi

Back
X