2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Ha İstanbul sandım bende İstanbul şehir hastanesinde tedaviye başladım şu an heyet raporu çıkarma aşamasındayim çok git geller oluyor bir an önce yapılsın tüm işlemler istiyorum ama devlette olunca öyle olmuyor maalesef

Ha İstanbul sandım bende İstanbul şehir hastanesinde tedaviye başladım şu an heyet raporu çıkarma aşamasındayim çok git geller oluyor bir an önce yapılsın tüm işlemler istiyorum ama devlette olunca öyle olmuyor maalesef
İstanbul şehir hastanesinde normal (raporsuz) tüp bebk tedavi ücreti ne kadar

Merhaba canım. Görüyorum ki sende yeniden başlamışsın. Ne aşamadasın şuan. İsim olarak hatırlarsın belk beni. Bir kere deendim negatif geldi tekrar başlıcaz bizde
Evet hatırlıyorum canm. Evet ben raporlu devlette deneyecem henüz raporum çıkmadı.. daha önce 3 düşüğüm oldu 😔 bi kürtajım var

Evet hatırlıyorum canm. Evet ben raporlu devlette deneyecem henüz raporum çıkmadı.. daha önce 3 düşüğüm oldu 😔 bi kürtajım var
Üzgünüm canım... Benimde bir negatif tüp bebekten sonra laparoskopi, histereskopi oldum, sonra kist oluştu kist aldırdım şimdi yine kist oluşmuş tekrar alınıp tüp bebeğe başlama durumumuz var. Rapor çıkarınca devlette tüp bebek mi deneyeceksin

Üzgünüm canım... Benimde bir negatif tüp bebekten sonra laparoskopi, histereskopi oldum, sonra kist oluştu kist aldırdım şimdi yine kist oluşmuş tekrar alınıp tüp bebeğe başlama durumumuz var. Rapor çıkarınca devlette tüp bebek mi deneyeceksin
Allah kolaylık versin inşallah 🤲
Evet canm devlette deneyecem bu sefer 3.tedavim olacak hayırlısıyla 🥹 🤲🤲

İstanbul şehir hastanesinde normal (raporsuz) tüp bebk tedavi ücreti ne kadar
Onu sormadim sadece kurul için 1250 ödeme yaptım şu an ama sadece ilaç için oluyor bu rapor sanırım ilaçların uyguna alınması için raporlu şekilde ilaçları bir arkadaşım 12 bin tutmuştu en son raporsuz daha çoktur

Back
X