• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

2025 Mart ayında tüp bebk tedavisine başlayacaklar toplaşalım 🤗
İnşallah hayırlısıyla başlayabiliriz bende başlamayı düşünüyorum Allahtan birşey çıkmasa şimdiden Rabbim yar ve yardımcımız olsun dilerim çok güzel sağlıklı hayırlı pozitif sonuçlar alırız Amin Ecmain inşallah 🤲🥹🫶🏻

İnşallah hayırlısıyla başlayabiliriz bende başlamayı düşünüyorum Allahtan birşey çıkmasa şimdiden Rabbim yar ve yardımcımız olsun dilerim çok güzel sağlıklı hayırlı pozitif sonuçlar alırız Amin Ecmain inşallah 🤲🥹🫶🏻
Amin inşallah canm 🤲 🥰 Bende raporumu çıkarabilirsem mart ayına yetişirse başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla inşallah ☺️

Merhaba benim transferim marta denk gelicek bu ay ki adetimle başlarsam. Ramazana denk geldigi icin ertelesem mi diyorum ama bekleyecek sabrım da yok çok kararsızım

Merhaba benim transferim marta denk gelicek bu ay ki adetimle başlarsam. Ramazana denk geldigi icin ertelesem mi diyorum ama bekleyecek sabrım da yok çok kararsızım
Bende ramazanda tedaviye başlasam mi bilmiyorum 🤔 nisan ayında mı başlasak

IMG_5877.jpeg

Önümüzdeki hafta adet olucam transferim ramazana denk geliyor. Aslında mart ayındaki adetle gitsem o zamanda transfer bayram haftasina denk gelecek ben birde devlette yaptiriyorum
Zor bi karar..
benimde raporum çıkarsa Allah'ın izniyle devlette başlayacam ama bayramdan sonraya kalır benimki

Back