- 22 Ekim 2024
- 2.121
- 5.106
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #35.561
AnlayabiliyorumÇok haklısın kv geliyor 2 günde bir ama ruh hastası gibi bebeği kimseye bırakmak istemiyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnlayabiliyorumÇok haklısın kv geliyor 2 günde bir ama ruh hastası gibi bebeği kimseye bırakmak istemiyorum.![]()
Ya ne kadar duygusal bir durum dinlemesi sakinlemesi anlamasıBana dün emzirme danışmanı emzirmeyi deneyelim dedi. Cocuğu göğsüme koydu konus bebeğinle dedi. Ben konustukca o beni dinledi sakinledi göğsümü tuttu. Hemde silikon uc olmadan kadında dedi ki anneyi dinliyor duyuyor tanıyor bu cok güzel aranızdaki bağ oluşmuş. o anın sevinci şaşkınlığıyla olan acımıda unuttum emdi. Ama sonra göğüs uclarım aşırı acımaya başladı. Sonra eve gönderdiler resmen ağlaya ağlaya emzirmeye calıstım. Göğsümden kolumun altın sırtımdan damarlarımı tutup tutup cekşyorlarmıs gibi bir acı. Göğüs uclarım batıyor sızlıyor yanıyor şiddetli bi ağrı. Ben emzirdikce göğüs ucum kötülesiyor yapamıyorum. Sağım yapıp öyle iciricem yine öyle devam edicem
Kafama takıldı benimde böyle bir karmaşada nasıl olurda aynı şeyi uygulamazlar biri farklı biri farklı olur mu öyle ne kadar saçma iletişimsizlik sağlık sonuçta buKızlar yogunluk vardı bebek ,mısafır,hepsını okudum ama yazdıklarınızın,aıle hekımıne gıttı annem bugun konusmaya kadın il saglık mudurlugu bulasıcı hastalıklar bolumu mudurunun numarasını vermıs arasın konussun demıs.cımerede yazıcaz demıs annem hakkınızı arayabılırsınız demıs.bır doz fazla ası olmus olacak sımdı bebeklerımız.gerı cekmısler dıger asıları.boyle salakca bısey olamaz.gelısmeler olursa yazın lutfen.bende yazarım.
Evet bencede olması geeeken bu madem hepimiz cimeri arayıp şikayet edelim bir aylık alışı olan bebeler eski sistemden devam ettirilsin diyeSacma sapan ıslerınden bıktım artık ya hep kızardım aşı karsıtlarına,ınsanı zorla sürüklüyorlar.bu olayın cozumu basit oysakı vurulan bebeklerı eskı asılama sıstemınden devam ettırmek.bu kadar onemsızmı bebeklerımız.canım sıkıldı
Alerjidir canım genelde süt ve süt ürünleri alerjisi oluyor doktoruna danış yediklerine dikkat et diyecek muhtemelen bizde ilk kızımda yaşadık süt ürünlerini kes 3 gün boyunca öyle bir gözlemle sütten yediklerimiz 3 günde atılıyormuşKızlar ya bebemin kakası 2 gündür yeşildi bugünde kan gördüm bezinde nokta kadaryarın doktora götürcem tecrübeli annelerim bu durumu yaşayan oldu mu hiç
Yaa bende bundan çok korkuyorum iştekızlaaarr herkese iyi geceleerrrayyy çok moralim bozuk yaa size hem uyarı hem dertleşmek için yazıyorum.. meme ve biberon desteğiyle giden annelere özellikle.. kızlar benim kızın algısı açılmaya başladı ve biberonun kolaylığına alıştı, memeyi reddetmeye başladı
dünden beri ben inatlaştım o benimle inatlaştı.. memeyi önden gelen şekerli kısmı emip bırakmaya başladı.. aman deyim uyanık olsun, bu bıdıklar çok çabuk ayıkıyor siz onlardan ayık olun.. emzikle kandırıp emziği emerken yapıştırıyorum ağzına memeyi.. mahvolmuş durumdayım, düşmanım oldu resmen geceden beri, tanıyamıyorum çocuğumu bambaşka bir şey oldu çıktı.. davranışları değişmeye başladı, ağlama şekli bile değişti.. şimdi süt sağıyorum kesilmesin diye ama vallahi biberonsuz nasıl vereceğim onu bilmiyorum.. şırıngayla çaktırmadan vermem lazım ama işte o da sıkıntı
![]()
Silikon uç siparişi bende verdim çok merak ediyorum gelsinde bakalım gerçekten söyledikleri gibi acıtmadan emebilecek mi minnoşYa ne kadar duygusal bir durum dinlemesi sakinlemesi anlamasıAh bir de kolay olsa emzşrmesi seni çok iyi anlıyorum canım şu silikon uçlardan denedin mi bugün kuaförde aynı şeyleri yaşamış kadın önerdi bana da o silikon uç önüne biriken sütte göğsü iyileştiriyor ucu da acımıyor dedi benim uçtan ziyada beyazlık kısmındada sıkıntımvar tamamen çekiliyor gibi dün sağımdan sonra daha iyi gibiyim ama tamamen hiç geçmiyor anlamadım bende bir gün iyiyse bir gün kötü sıcak kompres yapıyorum annemin sütler göğüs altında birikmiş farketmemiş ceviz büyüklüğünde oluşmuş ameliyat olmak durumunda kalmış dikkat etmek çok önemli sıcak su falanda güzel dağıtıyormuş aman inşallah hiçbirimiz o noktaya gelmeyiz kolaylarız artık inşallah
![]()
Canım yazarken aklımdan sen geçtin, bak 45 gün oldu halen sütüm az, istediğim gibi yemek yiyemiyorum iştahım yok.. bebe de süt gelmeyince belki biberon istiyor.. o kadar çaresizim kiYaa bende bundan çok korkuyorum iştealgıları açılınca böyle oluyormuş. Keşke sağmaya, mamaya ihtiyacımız kalmasa sütümüz emerken yetse tamamen. Bende ilk baslarda kasıkla verityodum ama küçük hanım hiç mutlu olmuyor çıkarıyor ağzından bir de o kadar vakit alıyor ki mecbur biberona döndüm. Umarım bugünlük bişeydir de yarın normale döner kuzucuk
![]()
Düzgün beslenmediğimiz ve dinlenemeğimiz için oluyor sanırımCanım yazarken aklımdan sen geçtin, bak 45 gün oldu halen sütüm az, istediğim gibi yemek yiyemiyorum iştahım yok.. bebe de süt gelmeyince belki biberon istiyor.. o kadar çaresizim ki
Promalt malt içeceğiKızlar ya sütümü arttırmak için pompa, emzirme dışında ne yapabilirim. Ne yaparsam yapayım olmuyor çok moralim bozuluyor. Tavsiyeniz olur mu?
Benimki de aynı canım, maalesef ben kucağımda uyuyorum. Bazen biraz bekliyorum öyle koyuyorum yerine ve biberonla süt veriyorum dalıyor uykuyaKızlar bebeği sadece kucakta uyuyan, beşiğine koyunca uyanan var mı aranızda? Dün gece 2 den sabah 9’a kadar beşiğinde uyutmaya çalıştım ama yok 10 dk sonra mızmızlanmaya başlıyor. Pışpışlıyorum biraz sakinleşiyor sonra tekrar. Gece uykusu haram oldu resmen. Aynı durumu yaşayan var mı? Hayır o kucağımdayken tehlikeli diye ben uyuyamıyorum. Benden başka da o saatte uyanık olan kimse olmuyor evde. Napıcam ben böyle ya :/
Benimkide öyle malesef sadece emerken uyuyor. Beşige hemen koyme 15 dk falan kucaginda uyusun yani iyce dalsin oyle koymayi dene. Bide ben besige koydugum an beyaz gürültü aciyorum fayda ediyor. Bazen uykuya cok direndigi zamanlar kundak yapiyorum gozlerini örtüyorum bide beyaz gürültü aciyorum o sekilde dalıyor uykuya. Kendi kendine uyiyabilmeye nasil aliştircam bilmiyorum. Bide erken zaten zamanla olur insallahKızlar bebeği sadece kucakta uyuyan, beşiğine koyunca uyanan var mı aranızda? Dün gece 2 den sabah 9’a kadar beşiğinde uyutmaya çalıştım ama yok 10 dk sonra mızmızlanmaya başlıyor. Pışpışlıyorum biraz sakinleşiyor sonra tekrar. Gece uykusu haram oldu resmen. Aynı durumu yaşayan var mı? Hayır o kucağımdayken tehlikeli diye ben uyuyamıyorum. Benden başka da o saatte uyanık olan kimse olmuyor evde. Napıcam ben böyle ya :/
Ben beklediğim halde nasıl oluyorsa uyanıyor bir şekilde. Ama geceleri sadece gün içinde değilBenimki de aynı canım, maalesef ben kucağımda uyuyorum. Bazen biraz bekliyorum öyle koyuyorum yerine ve biberonla süt veriyorum dalıyor uykuya
Bekliyorum ama yine de uyanıyor malesefBenimkide öyle malesef sadece emerken uyuyor. Beşige hemen koyme 15 dk falan kucaginda uyusun yani iyce dalsin oyle koymayi dene. Bide ben besige koydugum an beyaz gürültü aciyorum fayda ediyor. Bazen uykuya cok direndigi zamanlar kundak yapiyorum gozlerini örtüyorum bide beyaz gürültü aciyorum o sekilde dalıyor uykuya. Kendi kendine uyiyabilmeye nasil aliştircam bilmiyorum. Bide erken zaten zamanla olur insallah
Bende bebeğimin şiddetli kusması sebebiyle uzun bi araştırmaya girmiştim. Süt alerjisinde böyle oluyormus. Yeşil mukuslu kaka kakada kan görülmesi. Bizde kaka normaldi kan falan yoktu ama kusma coktu. Süt alerjisi icin ben diyete girdim 2 hafta. Süt ürünleri yemiycem. Kusmasına bakıcaz sonra tekrar yiycem o zamanda kontrol edicez. Ona göre yol izliycez. Ya ağır reflü yada süt slerjisi dediler. Birde ismini unuttum birşey sendromuydu onuda aşırı araştırdım. Bizim belirtilerimiz resmen o gibiydi korktum. Doktorda ondan şüphelendi ultrason yaptılar çok şükür o çıkmadı. Siz bi doktora gidin süt alerjisi icin bakar büyük ihtimalKızlar ya bebemin kakası 2 gündür yeşildi bugünde kan gördüm bezinde nokta kadaryarın doktora götürcem tecrübeli annelerim bu durumu yaşayan oldu mu hiç