- 20 Temmuz 2024
- 124
- 244
- 18
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.461
Neden 38 de alalım dedi ki doktorun, benimki de 38+1 de alacaklar ama bende şeker var bebek gereksiz kilo alıyor diye, yoksa bence bir sorun yoksa niye erken alinsin kiHerkese merhabaaakızlar bugün 37+2 olduk kontrolüm vardı zaten her hafta kontrol ve nstye giriyorum. Nstde sancım çıktı ama doğum başlatacak kadar değil ama bebek çok hareketli, adet olacakmış gibi ağrım var ve alta doğru baskı hissi fazlasıyla hissediyorum benim sezeryan olacak, doktorum haftaya pazartesi 38+2 iken doğuma alalım gelişimi gayet iyi, gittikçe kasılmaların artacak daha fazla acı çekmezsin dedi. normal doğum tarihi 9 mart. Bi korku sardı içimi karnımda iyiydi bana kalsa hiç doğurmak istemiyorum sanki erkenden alacaklarmış gibi aşırı streslendim anlayacağınız ayın 24ü doğum
Benim tüp bebek hiç doktor değiştirmedim hep bu doktorla devam ettim, bugün sancım çıkınca ağrılarım da artınca böyle bir karar aldı bebek 3 kg şu an. Haftaya 3300 falan olur diye tahmin ediyorum. Öğrendim ki doktorum planlı sezeryan doğumları hep 38+ haftalık içerisinde yapıyormuş benim de o yüzden 38 olacakNeden 38 de alalım dedi ki doktorun, benimki de 38+1 de alacaklar ama bende şeker var bebek gereksiz kilo alıyor diye, yoksa bence bir sorun yoksa niye erken alinsin ki
Soruna bıldıgım kadarı ıle şöyle cevap vereyım,eger sezeryanla dogum yapacaksak bebegın gelısımı ve kılosu ıyıyse dr lar tam 38 i seçerler çünkü bekledikçe riskler artar,mesela kaka yapıp yemesı mesela enfeksıyon yada tansyon yada kordon dolanması vs gibi,yada gebenın agrılarının artması vs gıbı.eger sezeryan olacaksak cocuk 3 kg yı gecmısse gelısımı tamamsa rısk almak ıstemıyorlar hem kendılerı hem bebek hem hamıle kişi içinNeden 38 de alalım dedi ki doktorun, benimki de 38+1 de alacaklar ama bende şeker var bebek gereksiz kilo alıyor diye, yoksa bence bir sorun yoksa niye erken alinsin ki
Genelde doktorlar sezeryanları 38 içinde planlıyor. Kasılmalar başlamadan. Kasılma vs olursa sorun yaşanmasın diye şeklinde biliyorummBenim tüp bebek hiç doktor değiştirmedim hep bu doktorla devam ettim, bugün sancım çıkınca ağrılarım da artınca böyle bir karar aldı bebek 3 kg şu an. Haftaya 3300 falan olur diye tahmin ediyorum. Öğrendim ki doktorum planlı sezeryan doğumları hep 38+ haftalık içerisinde yapıyormuş benim de o yüzden 38 olacak
Bana erken gelmedi bu arada zaten 35 üstü olunca çok korkmayın diyorlar acil doguracaklar için bile. Stres yapma bebişin kilodu vs gayet iyiymiş zaten ve çoğu sezeryan olacaklari hep bu tarihlerde gibiydi sanki. bebiş iyice kanala yerleşmeden alma taraftari olduklarını düşünüyorum ben. Öbür türlü daha riskli oluyordurHerkese merhabaaakızlar bugün 37+2 olduk kontrolüm vardı zaten her hafta kontrol ve nstye giriyorum. Nstde sancım çıktı ama doğum başlatacak kadar değil ama bebek çok hareketli, adet olacakmış gibi ağrım var ve alta doğru baskı hissi fazlasıyla hissediyorum benim sezeryan olacak, doktorum haftaya pazartesi 38+2 iken doğuma alalım gelişimi gayet iyi, gittikçe kasılmaların artacak daha fazla acı çekmezsin dedi. normal doğum tarihi 9 mart. Bi korku sardı içimi karnımda iyiydi bana kalsa hiç doğurmak istemiyorum sanki erkenden alacaklarmış gibi aşırı streslendim anlayacağınız ayın 24ü doğum
Anladımm hayırlısı olsunn beni de şekerden dolayı 38 de alacaklar ama sezeryan değil de suni sanciyla normal doğum denenecek herkes için hayırlısı olsunBenim tüp bebek hiç doktor değiştirmedim hep bu doktorla devam ettim, bugün sancım çıkınca ağrılarım da artınca böyle bir karar aldı bebek 3 kg şu an. Haftaya 3300 falan olur diye tahmin ediyorum. Öğrendim ki doktorum planlı sezeryan doğumları hep 38+ haftalık içerisinde yapıyormuş benim de o yüzden 38 olacak
Senin için de inşallah kolay geçer doğumunAnladımm hayırlısı olsunn beni de şekerden dolayı 38 de alacaklar ama sezeryan değil de suni sanciyla normal doğum denenecek herkes için hayırlısı olsun
Ayyy insaAllah hepimiz için öyle olsun insaAllah kolayca doğsun, doğduktan sonra da hiç agrimiz sizimiz olmasın o ilk günlerin tadini güzelce çıkarabilelimSenin için de inşallah kolay geçer doğumunhayırlısıyla tek nefeste pıt diye ilerler süreç sağlıkla al kucağına minik kuşu
MuhteşemsinSoruna bıldıgım kadarı ıle şöyle cevap vereyım,eger sezeryanla dogum yapacaksak bebegın gelısımı ve kılosu ıyıyse dr lar tam 38 i seçerler çünkü bekledikçe riskler artar,mesela kaka yapıp yemesı mesela enfeksıyon yada tansyon yada kordon dolanması vs gibi,yada gebenın agrılarının artması vs gıbı.eger sezeryan olacaksak cocuk 3 kg yı gecmısse gelısımı tamamsa rısk almak ıstemıyorlar hem kendılerı hem bebek hem hamıle kişi için
Nstde 90 larda çok ağrıtti mi ya ben 60 larda normaldim hafifti mesela aynen seninkiler sancı zaten bel ve adet gibi agrilar. Dinlenmeye çalış artmasin az kaldı zatenKızlar bugün bildiğiniz üzere doktora gittim. Kanlarım alındı bebeğimi gördüm. Tarihimiz yine aynı çok şükür bir sıkıntımız yok, sancılarım başlamış ve nstde 90lardaydım. Tüm gün adet ağrısı gibi bel yanması ve kasık ağrısı çekiyorum. Gerçekten zorladı beni geceden beri. Bebeğim hala aynı pozisyonda bu arada benim kaçarım yok tarihimiz belli sezeryanla olacağım. Bugün Çok takip edemedim umarım herkes iyidir
Canım cevabın çok açıklayıcı oldu gerçekten stresten asla düşünemedim bunları aslaaaSoruna bıldıgım kadarı ıle şöyle cevap vereyım,eger sezeryanla dogum yapacaksak bebegın gelısımı ve kılosu ıyıyse dr lar tam 38 i seçerler çünkü bekledikçe riskler artar,mesela kaka yapıp yemesı mesela enfeksıyon yada tansyon yada kordon dolanması vs gibi,yada gebenın agrılarının artması vs gıbı.eger sezeryan olacaksak cocuk 3 kg yı gecmısse gelısımı tamamsa rısk almak ıstemıyorlar hem kendılerı hem bebek hem hamıle kişi için
Evet böyle sanki yüzüme ateş basıyor gibi oldu. Nefesim daralıyor göğüs kafesim sıkışıyor hisside geldi. Ama düzensiz sancılarmis. Doktorda az kaldı dedi zaten sabrediyorum. Ama gerçekten zorluyor ciddi manada. Mesela birden şey yüklendi bana bacağımı kaldıramıyorum sol bacağım belden çekiyor sanki birde rahim kemiklerim böyle hamlarsin tutulur acır ya aynen o şekilde. Çatı ağrısı mi o anlamadım ama. Yürürken bile rahmim ağrıyor.ve bu dün yüklendi bünyeme resmen.Nstde 90 larda çok ağrıtti mi ya ben 60 larda normaldim hafifti mesela aynen seninkiler sancı zaten bel ve adet gibi agrilar. Dinlenmeye çalış artmasin az kaldı zaten
Cnm peki göbegin dustumu?Evet böyle sanki yüzüme ateş basıyor gibi oldu. Nefesim daralıyor göğüs kafesim sıkışıyor hisside geldi. Ama düzensiz sancılarmis. Doktorda az kaldı dedi zaten sabrediyorum. Ama gerçekten zorluyor ciddi manada. Mesela birden şey yüklendi bana bacağımı kaldıramıyorum sol bacağım belden çekiyor sanki birde rahim kemiklerim böyle hamlarsin tutulur acır ya aynen o şekilde. Çatı ağrısı mi o anlamadım ama. Yürürken bile rahmim ağrıyor.ve bu dün yüklendi bünyeme resmen.
Ay evet benim sağ ayak öyleydi suan biraz daha iyi ama topallatiyordu resmen yukardan dizime vuruyordu gerçi benim herkeste biraz farkli oluyo herhalde. Ben anladım yazdıklarını doğumun tarihini planlamasan bile zaten kendisi de yakında savaş açar ben gelecem diye jdndjdndjdnjd doğum haftalarına girdik artık nerdeyse ondanEvet böyle sanki yüzüme ateş basıyor gibi oldu. Nefesim daralıyor göğüs kafesim sıkışıyor hisside geldi. Ama düzensiz sancılarmis. Doktorda az kaldı dedi zaten sabrediyorum. Ama gerçekten zorluyor ciddi manada. Mesela birden şey yüklendi bana bacağımı kaldıramıyorum sol bacağım belden çekiyor sanki birde rahim kemiklerim böyle hamlarsin tutulur acır ya aynen o şekilde. Çatı ağrısı mi o anlamadım ama. Yürürken bile rahmim ağrıyor.ve bu dün yüklendi bünyeme resmen.
Ya hep siz mi güleceksiniz
Ya hep siz mi güleceksinizsenin düştü mü karnın ondan mı sordun bi an komik geldi hepimizin derdi bu ara bu "doğum yaklaştı hurafesi belirtileri doğru çıkacak mi acaba" olduğu için gülesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?