Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Normal doğumdan sonra prenses gibi okadar tatlı bir uyku oluyorki bu sefer de bir vıyak sesine kalkıyorsunuz saat başı kontrol ezmirme gaz çıkarma yine uykular haram
Zaten doğumun yaklaşmasıyla uykular haram moduna giriyoruz. Ne kadar sürdüğü hakkında yorum yapmayalım da korkutmayalım
papatya113

Kızlar benımde aynı 9/6 10/7 dir normal tansıyonum standart,benımde genelde 12/8 cıkıyor ve hatta kalp ıcın kullandıgım ılac tansıyonda düşürücü ona ragmen yani.ama dr normal dıyor bu tansıyon 13/85 i gecmeye baslarsa gebelık zehırlenmesı belırtısı olabılıyormus,bıze sıkıntı verıyor evet ama 12-8 ıle gebelık zehırlenmesı olmazmıs ondan rahatlar sanırım(tabıı arada ıdrara bakıyorlar proteın varmo diye oda onemlı bır kıstasmıs)azcık daha dişimizi sıkınca ındallah vucutlarımız normale donecek Allahın ıznıyle Sincapgiller

Kesinlikle öyle baş ağrısı gözlerime vuruyor ve sinir harbi de yapıyor kafam bir şeyi kaldırmıyor inşallah daha yükseğini görmeyiz az kalmış seninde Allah tan canım bakalım biz 37 leri görebilecek miyiz zamanında gelirler inşallah

Evet 13 ve üzeri sıkıntı bende idrarda protein de var takipteyiz bakalım

Benim bugün tam 37+0. İnşallah 37 leri görürsün sen de Doktor gelmek istiyorum derse sıkıntı yok dedi ama 38+ ları görmek istiyorum. Planlanan da 38+2 zaten. Çok az kaldı.
Kafam ses kaldırmıyor, öyle bir ağırlık hissi var ki şu an. Limonlu su içtim, biraz rahatlamayı bekliyorum.

Kızlar bugün 12 de yemek yedim dışarıda yediğimden beri 4-5 kere istifra ettim. Yedikten sonra inanılmaz rahatsız etti midemi. Korktum biraz da zehirlendim mi diye. Doktorum da zehirlensen de yapacak bir şey yok dedi takip eğer çok halsizleşirsen acile gel hemen serum yaptır bilgi verdim dedi ama emin de olamadım zehirlenmemi normal rahatsız mı etti zaten mide yanmam var böyle yiyip yandıktan sonra kustuğunuz oldu mu

Evde takıpte kal kuzum sen.gunde 3 kez ölç sabah öğlen aksam.tuz hıc yeme bıde.şu son haftalarımızı atlatalım sag selamet
Hadi inşallah canım aynen öyle yapıyorum bakalım sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza

Sağol canım bana da öyle dedi çok şükür kilosu iyi dedi her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vururuz dedi inşallah bakalım tam 35 iz bugün bizde
Kesinlikle sese hiç tahammülüm yok ve gerginim dün kızımla eşime parladım artık son saatler tahammül seviyem iyice azaldı sonra da tabi vicdan azabı Eşime değil de çocuğuma karşı yükselince vicdan azabı yaşıyorum
İyi yapmışsın bende bir limonlu soda içeceğim birazdan bakalım şifa olsun danada

Ben zehirlenme yaşadım ama hemen değil yaklaşık 10 saat sonra belirtiler başladı durmayan istifra ishal karın ağrısı halsizlik hatta baygınlık oldu bir gün hastane kaldık doktor bişeyiniz yok dedi ama sonuçlarda gördük zehirlendiğimizi bizi telaşlandırmamış sanırım ölümden döndük abim ve ben diyebilirim
Seninki rahatsızlık olabilir mi ne yedin içeriğinde ne vardı
Eğer gerçekten zehirlenmeyse bu kadar önemsiz değil bence ne olur ne olmaz

Beklemedi geldi kuzum .Cok teşekkür ederim ben de kilo hesabı yapıyordum ne güzel zamanına kadar beslenir diye ama kısmet sağlık olsun yeter ki .Evet sezaryen oldu
Canııımmm gözün aydın Allah bağışlasın. Solunum sıkıntısı hemencecik geçer İnşallah dualarımız sizinle

3-5 gün altta 1-2 gün üstte hıçkırıyor bilemedim. Doktora gittiğim zamanlar hıçkırığı hep altta hissediyorum zaten baş geliş diyo

Tavuk filan mı yediniz? Çok geçmiş olsun ihmal etmeyin. Hamilelikte hiç yaşamadım çünkü nadiren dışarda yedim ama normal zamanda birkaç kez yaşadım bu durumu zehirlenme dediler. Hamilekte nasıl olur bilmiyorum ama normal zamanda serumla kendime geliyordum.

3-5 gün altta 1-2 gün üstte hıçkırıyor bilemedim. Doktora gittiğim zamanlar hıçkırığı hep altta hissediyorum zaten baş geliş diyo
Ahah yerim onu artık sanırım alanı daraldığı için her yerde gibi hissediyoruz anlamıyorum ben elimle bir anlamaya çalışıyorum ama yok göğüs altımdan hep tepikler atıyor böyle daha iyiymiş önceden mesanemi tepikleyip duruyordu şimdi daha rahatım artık kaburgalarımı kırmaya and içmiş gibi tepikliyor

Normal doğumdan sonra prenses gibi okadar tatlı bir uyku oluyorki bu sefer de bir vıyak sesine kalkıyorsunuz saat başı kontrol ezmirme gaz çıkarma yine uykular haram
Her doğum kişiye göre zor ya da kolay canım ama herşey gelip geçiyor normal doğumda epizyo yapıldıysa bir süre otururken çok zorlaniyorsun sanki yirtiliyor gibi hepimiz sağ salim bebisleri kucağımıza alalım da her şey unutuluyor unutulmamasa 3. Yu yapamazdim

Kimsenin doğum şeklinden doğum zorluğu veya kolaylığından etkilenmeyin arkadaşlar iki doğumum da birbirinden farklıydı sadece tek bildiğim acıya odaklanmayin geçeceğini düşünün. Ben hep kendimi öyle telkin ettim inşallah bebeklerimiz sağlıklı bizde onlara bakabilecek kadar dinc olabiliriz uzun bir maraton bizi bekliyor.

Köfte yedim benimle beraber yiyenlerde bir şey olmadı takip ediyorum şimdilik 1 saattir daha iyiyim bakalım gece zor geçecek gibi bebişe bir şey olmasın da ben dayanırım. Muhtemelen midemi rahatsız etti çünkü çok baharatlı ve salçalıydı

Ödem oluyor canım normal

İyi akşamlar kızlar ,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hastaneden çıktım ama bebeğim küvezde farklı bir şehirde yapmıştım doğumu her gün gidip geleceğiz kuzuma .İnsallah en kısa sürede kavuşuruz

Spinal anestezi oldum ,panik atağım tuttu ilk anlar zor olsa da sonrasında bebeğimi görünce rahatladım .İlk yürüyüş zorluyor ama gazım hemen çıkıp tuvalete de çıkabilince çok çok rahatladım .Bel baş ağrısı vs de yaşamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…