- 17 Haziran 2015
- 4.664
- 9.426
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.521
Yaa öyle deme üzülürümSağol ya çok moral oldu canım benimben bu umuda tutunmuştum keşke bilmeseydiiiimmm
Zaten doğumun yaklaşmasıyla uykular haram moduna giriyoruz. Ne kadar sürdüğü hakkında yorum yapmayalım da korkutmayalımNormal doğumdan sonra prenses gibi okadar tatlı bir uyku oluyorki bu sefer de bir vıyak sesine kalkıyorsunuz saat başı kontrol ezmirme gaz çıkarma yine uykular haram
Kızlar benımde aynı 9/6 10/7 dir normal tansıyonum standart,benımde genelde 12/8 cıkıyor ve hatta kalp ıcın kullandıgım ılac tansıyonda düşürücü ona ragmen yani.ama dr normal dıyor bu tansıyon 13/85 i gecmeye baslarsa gebelık zehırlenmesı belırtısı olabılıyormus,bıze sıkıntı verıyor evet ama 12-8 ıle gebelık zehırlenmesı olmazmıs ondan rahatlar sanırım(tabıı arada ıdrara bakıyorlar proteın varmo diye oda onemlı bır kıstasmıs)azcık daha dişimizi sıkınca ındallah vucutlarımız normale donecek Allahın ıznıyleBenim de normalde tansiyonum düşüktür. 9/6 10/7 çıkar genelde. 12/8 benim için yüksek ve ciddi baş ağrısı yapıyor mesela. Ama normal diyor bilmeyenler. Şu sıralar da biraz yükseliyor. Son haftam Allahtan. İlk doğumumda da yükselmişti son günlerde
Kesinlikle öyle baş ağrısı gözlerime vuruyor ve sinir harbi de yapıyor kafam bir şeyi kaldırmıyor inşallah daha yükseğini görmeyiz az kalmış seninde Allah tan canım bakalım biz 37 leri görebilecek miyiz zamanında gelirler inşallahBenim de normalde tansiyonum düşüktür. 9/6 10/7 çıkar genelde. 12/8 benim için yüksek ve ciddi baş ağrısı yapıyor mesela. Ama normal diyor bilmeyenler. Şu sıralar da biraz yükseliyor. Son haftam Allahtan. İlk doğumumda da yükselmişti son günlerde
Evet 13 ve üzeri sıkıntı bende idrarda protein de var takipteyiz bakalımKızlar benımde aynı 9/6 10/7 dir normal tansıyonum standart,benımde genelde 12/8 cıkıyor ve hatta kalp ıcın kullandıgım ılac tansıyonda düşürücü ona ragmen yani.ama dr normal dıyor bu tansıyon 13/85 i gecmeye baslarsa gebelık zehırlenmesı belırtısı olabılıyormus,bıze sıkıntı verıyor evet ama 12-8 ıle gebelık zehırlenmesı olmazmıs ondan rahatlar sanırım(tabıı arada ıdrara bakıyorlar proteın varmo diye oda onemlı bır kıstasmıs)azcık daha dişimizi sıkınca ındallah vucutlarımız normale donecek Allahın ıznıyleSincapgiller
Evde takıpte kal kuzum sen.gunde 3 kez ölç sabah öğlen aksam.tuz hıc yeme bıde.şu son haftalarımızı atlatalım sag selametEvet 13 ve üzeri sıkıntı bende idrarda protein de var takipteyiz bakalım
Benim bugün tam 37+0. İnşallah 37 leri görürsün sen deKesinlikle öyle baş ağrısı gözlerime vuruyor ve sinir harbi de yapıyor kafam bir şeyi kaldırmıyor inşallah daha yükseğini görmeyiz az kalmış seninde Allah tan canım bakalım biz 37 leri görebilecek miyiz zamanında gelirler inşallah
Hadi inşallah canım aynen öyle yapıyorum bakalım sağlıcakla alırız inşallah kucağımızaEvde takıpte kal kuzum sen.gunde 3 kez ölç sabah öğlen aksam.tuz hıc yeme bıde.şu son haftalarımızı atlatalım sag selamet
Sağol canım bana da öyle dedi çok şükür kilosu iyi dedi her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vururuz dedi inşallah bakalım tam 35 iz bugün bizdeBenim bugün tam 37+0. İnşallah 37 leri görürsün sen deDoktor gelmek istiyorum derse sıkıntı yok dedi ama 38+ ları görmek istiyorum. Planlanan da 38+2 zaten. Çok az kaldı.
Kafam ses kaldırmıyor, öyle bir ağırlık hissi var ki şu an. Limonlu su içtim, biraz rahatlamayı bekliyorum.
Ben zehirlenme yaşadım ama hemen değil yaklaşık 10 saat sonra belirtiler başladı durmayan istifra ishal karın ağrısı halsizlik hatta baygınlık oldu bir gün hastane kaldık doktor bişeyiniz yok dedi ama sonuçlarda gördük zehirlendiğimizi bizi telaşlandırmamış sanırım ölümden döndük abim ve ben diyebilirimKızlar bugün 12 de yemek yedim dışarıda yediğimden beri 4-5 kere istifra ettim. Yedikten sonra inanılmaz rahatsız etti midemi. Korktum biraz da zehirlendim mi diye. Doktorum da zehirlensen de yapacak bir şey yok dedi takip eğer çok halsizleşirsen acile gel hemen serum yaptır bilgi verdim dedi ama emin de olamadım zehirlenmemi normal rahatsız mı etti zaten mide yanmam var böyle yiyip yandıktan sonra kustuğunuz oldu mu
Canııımmm gözün aydınBeklemedi geldi kuzum .Cok teşekkür ederim ben de kilo hesabı yapıyordum ne güzel zamanına kadar beslenir diye ama kısmet sağlık olsun yeter ki.Evet sezaryen oldu
3-5 gün altta 1-2 gün üstte hıçkırıyorOlabilir bir daha ki kontrolün ne zaman alanı da daralıyor dönme olayı biter yakında :) Öyle kalmaz madem inşallah
Büyüdükleri için mi acaba bende heryeirnde hissediyorum döndü herhalde dedim bugün baktı doktor kafa aşağıda dediBüle duruyormuş
yok canım diğer oğluşunu merak etmiştim bu yazını gördüm çok şükür maşallah
Kasılman vardır canım nst de ne çıktı
Canım böyle olduğunda ben oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum 2 yastıkla destekliyorum kendimi dene istersen canım
Tavuk filan mı yediniz? Çok geçmiş olsun ihmal etmeyin. Hamilelikte hiç yaşamadım çünkü nadiren dışarda yedim ama normal zamanda birkaç kez yaşadım bu durumu zehirlenme dediler. Hamilekte nasıl olur bilmiyorum ama normal zamanda serumla kendime geliyordum.Kızlar bugün 12 de yemek yedim dışarıda yediğimden beri 4-5 kere istifra ettim. Yedikten sonra inanılmaz rahatsız etti midemi. Korktum biraz da zehirlendim mi diye. Doktorum da zehirlensen de yapacak bir şey yok dedi takip eğer çok halsizleşirsen acile gel hemen serum yaptır bilgi verdim dedi ama emin de olamadım zehirlenmemi normal rahatsız mı etti zaten mide yanmam var böyle yiyip yandıktan sonra kustuğunuz oldu mu
Ahah yerim onu3-5 gün altta 1-2 gün üstte hıçkırıyorbilemedim. Doktora gittiğim zamanlar hıçkırığı hep altta hissediyorum zaten baş geliş diyo
Her doğum kişiye göre zor ya da kolay canım ama herşey gelip geçiyor normal doğumda epizyo yapıldıysa bir süre otururken çok zorlaniyorsun sanki yirtiliyor gibi hepimiz sağ salim bebisleri kucağımıza alalım da her şey unutuluyor unutulmamasa 3. Yu yapamazdimNormal doğumdan sonra prenses gibi okadar tatlı bir uyku oluyorki bu sefer de bir vıyak sesine kalkıyorsunuz saat başı kontrol ezmirme gaz çıkarma yine uykular haram
Tavuk filan mı yediniz? Çok geçmiş olsun ihmal etmeyin. Hamilelikte hiç yaşamadım çünkü nadiren dışarda yedim ama normal zamanda birkaç kez yaşadım bu durumu zehirlenme dediler. Hamilekte nasıl olur bilmiyorum ama normal zamanda serumla kendime geliyordum.
Köfte yedim benimle beraber yiyenlerde bir şey olmadı takip ediyorum şimdilik 1 saattir daha iyiyim bakalım gece zor geçecek gibi bebişe bir şey olmasın da ben dayanırım. Muhtemelen midemi rahatsız etti çünkü çok baharatlı ve salçalıydıBen zehirlenme yaşadım ama hemen değil yaklaşık 10 saat sonra belirtiler başladı durmayan istifra ishal karın ağrısı halsizlik hatta baygınlık oldu bir gün hastane kaldık doktor bişeyiniz yok dedi ama sonuçlarda gördük zehirlendiğimizi bizi telaşlandırmamış sanırım ölümden döndük abim ve ben diyebilirim
Seninki rahatsızlık olabilir mi ne yedin içeriğinde ne vardı
Eğer gerçekten zehirlenmeyse bu kadar önemsiz değil bence ne olur ne olmaz
Ödem oluyor canım normalKızlar bu son aya gırelı yuzumdede bi şişkinlik oldu benım,hiç yoktu,elım ayagım ve yuzum,normal bişey degılmı bu,elımle ayagımı sormustumda dr a yüzü sormayı unuttum.gözlerım yumuklastı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?