- 10 Temmuz 2024
- 1.148
- 2.544
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.481
Hadi bakalım gönlüne göre olsun canım benimBenimkinin başı aşağıda canım o yüzden çok bi baskı yapmıyor yukarıya, ben vajinal düşünüyorum o yüzden ne zaman gelirse beklicem bakalım henüz bi belirti yok. Az kaldı sabredelim biraz dahaşimdiden başladı uykusuz gecelerimiz
Ooy bide çocuğun var o daha da zor canım. Gerçekten hakkımız ödenmez bizlerin. Evet destekliyorum iki yastik sağıma soluma, bir tanesi bacağımın arasına. Tüm yatak resmen bana ait yastıklar ve ben kapliyorum. Ama yinede çok sancım oluyor yüreğime dayanmış durumda canımda acıyor karnım falan. Çatı ağrısı da çok zor yengem yaşadı. Benim tüm rahmim ağrıyor kasıklarımdan belime vuruyor artık ağrılarSırtını destekliyormusun ne yan ne düz yap kendini sırtınj destekle en iyi bizler birbirimizi anlarız heralde ağrılar garip garip hisler baskılar tekmeler insan hiç rahat edemiyor helede bu çatı ağrıları bel ağrıları beni öldürüyor tam uykuya dalıyorum oğlum ağlıyor uyanıyor biberon istiyor yataktan kalkana kadar çocuk kriz geçiriyor çok haklı kalkıncada pat tuvaletim geliyor sürekli bu döngüdeyiz sabah dörtten sonra mümkğn değil uyuyamıyoruz zaten
Ben şunları okudum canım bebekte gaz olmasın diye sanırım kimyon çayı, süt için bestlak damla ve bol su ve uyku dinlenme bunlar arttiriyormusHanımlar bundan sonra ki derdimiz süt olacak rezene çayı süt yapmıyormuş hatta bebekte bazı sıkıntılara yol açabiliyormuş fazla tüketimi tabi az tüketiminde hiçbir çayın zararı olmuyor aklınızda olsun rezene artık tavsiye edilmiyor yeni araştırmalarda
Şimdiden kendinize stok yapabilirsiniz benim tavsiyem
Mutlaka kuruyemiş hoşaf hurma +su ama bu su bir iki litre değil 4-5 litre en az günlük su anne çayıda olabilir bestlak damla falan var onu kullanmadım kullananlar yazarsa güzel olur maya gibi bişey daha vardı unuttum adını onuda kullanmadım
Sabaha kadar kasık ağrısı vardı yarın kontrole gidicem bakalım ne olacak aman aman sancım yok ama, normalde 36+3 üm bebek 1 hafta önden gidiyorGünaydın canım ne yaptın var mı bir gelişme haftan tam olarak neydi senin imza 37 lerde gösteriyor ama 36 nın içinde misin hala
Teşekkür ederim sadece analık çalışır yazıyor başkabişey yazmıyor böyle mi olması lazımMerhaba Enabizda raporlarım kısmında görebilirsiniz oraya düşmüş olması lazım.
Hosgeldi minnagimizKızlar 13.04 ‘te 34+5 olarak kızım dünyaya geldi .2800 kilo doğdu .Solunum sıkıntısı varmış daha bebeğimi göremedim .Herkese teşekkür ederim .Dualarınızı bekliyorum
Canımm senin nasıl gidiyor??Hosgeldi minnagimizkilosu cok iyimis, hemen toparlar dualarimiz sizinle, bir an once guzel haberlerinizi bekliyoruz
Kizlar sizi cok ozledim, her sabah kalkardim, kahvemi icerken neler yazilmis okurdum, cok guzel ozgurlukmusCanımm senin nasıl gidiyor??
Sertlik derken karnını mı kastetti acabaKizlar bugun kontrolum vardi doktor hersey normal dedi ama biraz sertlik var gibi dedi nst cekilcem. Sertlik skntılı bisey degil dimi kizlar
Hahahahshsh biz de son günlerimizin tadını çıkaralım o zamanKizlar sizi cok ozledim, her sabah kalkardim, kahvemi icerken neler yazilmis okurdum, cok guzel ozgurlukmus
Daha iyiyiz sukur, 40 gram almisiz dun, sariligimiz da ayni seviyede kaldi, simdilik evden devam ediyoruz bol bol besliyoruz.
Ben de daha iyiyim, ilk gunler surekli agliyordum, simdi biraz daha kendime geldim gibi.neler kacirmisim grupta onlari okumaya calisiyorum su an saat sabah 5, gaz cikarma seansimizdayiz
Bana da öyle geliyor martın 2. Haftası olacak gibi geliyorHayırlısıyla gelsin evlatlarımız canım benimseninde martın ikinci haftası der gibime geliyor bakalım
Aynı durumdayız kuzum doğum sonrasına hazırlanıyoruz ilkinden tecrübeliyim doğurunca da hiç uyumayacağızKızlaaar ben uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Geceler haram sanki doğmuşta beşik sallıyorum.1-2saat uykuyla duruyorum hep.Sağa sola dönemiyorum düz yatsam bebeğe zarar diye yatamıyorum. Düz yatsam bişey olur mu ya ? İnanın ciğerlerimi sıkıştırıyor kafası yukarda mahvoldum diyebilirimkeşke dönseydi biraz rahatlardım
Evet karnimi kastetti. Ama cok sukur nst de bir sknti cikmadiSertlik derken karnını mı kastetti acaba
Ben uyanınca bazen sırt üstü oluyorum ama capraz gibi tam degil. Bu son aya kadar sırt üstü çok uyaniyordum ve rahatsızlık olmuyordu. Zaten sırt üstü uzan eğer bebiş rahatsız oluyorsa sen de anlıyorsun zaten karın toplaniyor bi garip oluyo falan, ve artık beni rahatsız ediyo mesela. O yüzden mümkün oldukça sırt üstü yatmiyorumKızlaaar ben uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Geceler haram sanki doğmuşta beşik sallıyorum.1-2saat uykuyla duruyorum hep.Sağa sola dönemiyorum düz yatsam bebeğe zarar diye yatamıyorum. Düz yatsam bişey olur mu ya ? İnanın ciğerlerimi sıkıştırıyor kafası yukarda mahvoldum diyebilirimkeşke dönseydi biraz rahatlardım
Ben de rezenenin aslında zarar da verdigini okumuştum detayini hatırlamıyorum. Süt için illa yapilacaksa kuru dut, kuru incir, kuru kayısı suya atıp kaynatın diyorlar. Hepsini bir anda içmeyin tabi sonuçta meyvenin de şekeri var o yüzden şeker de atılmıyor içine. Onu kaynatıp arada icebiliriz aslındaHanımlar bundan sonra ki derdimiz süt olacak rezene çayı süt yapmıyormuş hatta bebekte bazı sıkıntılara yol açabiliyormuş fazla tüketimi tabi az tüketiminde hiçbir çayın zararı olmuyor aklınızda olsun rezene artık tavsiye edilmiyor yeni araştırmalarda
Mutlaka kuruyemiş hoşaf hurma +su ama bu su bir iki litre değil 4-5 litre en az günlük su anne çayıda olabilir bestlak damla falan var onu kullanmadım kullananlar yazarsa güzel olur maya gibi bişey daha vardı unuttum adını onuda kullanmadım
Aynen agirlastik zaten bebiş de ben de rahat edemiyorum artık sırt üstüAynı durumdayız kuzum doğum sonrasına hazırlanıyoruz ilkinden tecrübeliyim doğurunca da hiç uyumayacağızdüz yatmak daha sıkıntılı kuzum hem bebek açısından bebek rahatsız oluyor kan akışı vs tansiyon düşüyor anne de rahatsız oluyor karın sertleşiyor istesen de yatamıyorsun dayan papatyam doğruunca inşallah istediğimiz pozisyonda uzanabilcez iyileşme sürecinden sonra
Sertleşme bende çok sık var ama bir acı ağrı yok. Kasılma bu değil sanirim ama sende acı ağrı varsa kendini dinle uzaninca duşa gidince vs rahatliyor musun yoksa devam ediyor mu meselaKızlar bu kasılma dediğiniz nasıl bi olay ya . Benim iki gündür bi bölgem sertleşiyor ve acıyor genelde akşam oluyor
Ben bestlak kullanmıştım, rezene de içmiştim. Bir de anne çayı vardı onu içiyordum. Ama ilk hafta kuru incir hoşafı yaptık. Her gün bir bardak içtim, fazlası bağırsakları daha çok çalıştırıyor. O yüzden 1 bardak içmek ideal. Sütü çok güzel artırıyor. İncir tatlı olduğu için şeker katmaya da gerek yok. Gaz olmasın diye de kimyon çayı. En çok da bol su içmek iyi geliyor tabi. Zaten emzirirken çok aşırı susuyordum.Hanımlar bundan sonra ki derdimiz süt olacak rezene çayı süt yapmıyormuş hatta bebekte bazı sıkıntılara yol açabiliyormuş fazla tüketimi tabi az tüketiminde hiçbir çayın zararı olmuyor aklınızda olsun rezene artık tavsiye edilmiyor yeni araştırmalarda
Bana daaaa benim öyle geliyorrrBana da öyle geliyor martın 2. Haftası olacak gibi geliyor
Yaaaaa bizde seni çok özledikKizlar sizi cok ozledim, her sabah kalkardim, kahvemi icerken neler yazilmis okurdum, cok guzel ozgurlukmus
Daha iyiyiz sukur, 40 gram almisiz dun, sariligimiz da ayni seviyede kaldi, simdilik evden devam ediyoruz bol bol besliyoruz.
Ben de daha iyiyim, ilk gunler surekli agliyordum, simdi biraz daha kendime geldim gibi.neler kacirmisim grupta onlari okumaya calisiyorum su an saat sabah 5, gaz cikarma seansimizdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?