- 26 Aralık 2015
- 11.924
- 19.349
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.461
Aynen ben de canım farklı sorunlarla da uğraştım. Aralık ortasında başlayan hastalığım Ocak sonuna kadar devam ederken bu süre zarfında iki kutu antibiyotik bitirdim bir buçuk ay höyküre höyküre öksürdüm. Hiç beklemediğim bir anda tam hastalık geçiyor mu derken kanamam oldu hastanede bir hafta yattım yatarken bir ton ilaç ve enfeksiyon riskine karşılık damardan yine antibiyotik de aldım.o kanama öyle korkuttu ki ama çok şükür sımdı bebeğim de ben de iyiyiz sürekli günde 4 tane sancı önleyici hap, günde iki duphaston hap vs içiyorum hala. Şimdi bir de yine başlayan boğaz ağrısı enfeksiyonu antibiyotik yazdı doktor yine ama elim kullanmaya varmıyor. Oğlum 4 gündür geçmeyen inatçı ateşle mücadele etti 40-41 leri gördük sabaha kadar başında nöbet tuttum sanırım influenza oldu şuan evde ben annem eşim hepimizin boğazı yanıyor. Hastalıklar gözümü korkuttu gerçekten ama sabır diyorum doğuma az kaldı sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah sana da geçmiş olsun canımBen de aynıyım. Bunlarla birlikte farklı bir sürü sorun da oldu enfeksiyon dis agrisi su azalması vs vs. Gece bogazim ve disim ayni anda ağrıdı dis ağır bastığı icin onu önemseyemedim. Geçen hafta hastalıktan kemik ağrısından yattim hep. Oysa 1 ay önce yine hastalanmistm antibiyotikle atlattim dedim olmadi tekrar basa sardık. Cok feci bi salgın var en az 1 ay sürüyor. Gecmis olsun insaAllah atlatiriz az kaldı
Ya canım merak etme o hıçkırık olayını ben tam anlamıyorum belki de dönmemiştir sanki her yerimde hıçkırık atıyormuş gibiYani b*k vardı yedim cidden... Bebişim üstteki msjimdan beri uyanık ve hıçkırık atıyor işin kötüsü hıçkırık karnımın üst taraflarında hissediliyorsanirim ipek kızım dünyaya düz bakmaya karar vermiş, maya91 senin teorine göre ilerledim şuan bence doğru bir teori midem ağzıma kadar yanıyor sknxjdndkd kalktım oturdum geçmesini bekliyorum
İnşallah az kaldı canım o zamana atlatmış olursunuz hepiniz inşallahAynen ben de canım farklı sorunlarla da uğraştım. Aralık ortasında başlayan hastalığım Ocak sonuna kadar devam ederken bu süre zarfında iki kutu antibiyotik bitirdim bir buçuk ay höyküre höyküre öksürdüm. Hiç beklemediğim bir anda tam hastalık geçiyor mu derken kanamam oldu hastanede bir hafta yattım yatarken bir ton ilaç ve enfeksiyon riskine karşılık damardan yine antibiyotik de aldım.o kanama öyle korkuttu ki ama çok şükür sımdı bebeğim de ben de iyiyiz sürekli günde 4 tane sancı önleyici hap, günde iki duphaston hap vs içiyorum hala. Şimdi bir de yine başlayan boğaz ağrısı enfeksiyonu antibiyotik yazdı doktor yine ama elim kullanmaya varmıyor. Oğlum 4 gündür geçmeyen inatçı ateşle mücadele etti 40-41 leri gördük sabaha kadar başında nöbet tuttum sanırım influenza oldu şuan evde ben annem eşim hepimizin boğazı yanıyor. Hastalıklar gözümü korkuttu gerçekten ama sabır diyorum doğuma az kaldı sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah sana da geçmiş olsun canım
Kaç gündür yine eskisi gibi istedigimi yiyip takılıyordum tık yok... Kuru ekmek yanında sakız kalır ama bu kuru ekmeğe de azmazsın beYa canım merak etme o hıçkırık olayını ben tam anlamıyorum belki de dönmemiştir sanki her yerimde hıçkırık atıyormuş gibi
30 Mayıs :)Mayıs kaçında ben 25 Mayıs
Ya bende bu gece ilk defa mide yanmasıyla uyandım korkunçtu gerçektenKaç gündür yine eskisi gibi istedigimi yiyip takılıyordum tık yok... Kuru ekmek yanında sakız kalır ama bu kuru ekmeğe de azmazsın be. Bilmiyorum ama bu tepedeki ayak değil kafasi veya poposu belki de çünkü daha toparlak bir şey geliyo elime ve tam kaburgama doğru baskısı o da mideyi uçuruyor işte
öf doğuralım da bari biraz vucudumuz kendine gelsin mide yanmasına değil de bebisim niye uyumuyor falan diye biraz gelip ağlanalım burda
Çok şükür herşeyin yolunda olmasına çok sevindimSelam kızlar ben geldim anca geldim. Doktor kontrolünde çok şükür her şey yolundabebişim iyi haftası ile uyumlu. Şuan herhangi bir risk yok. Kullandığım ilaçlara devam. demiştim ya doğum şeklini konuşacağım diye. İlki sezaryen oldu bu nasıl olur diye. Sezaryen dedi. Kanama riskinin fazla olmasını istememesinden dolayı. Yani bu da sezaryen olacak. Tahmini doğum ne zaman olur dedim. Ben en az 37. Haftayı görmek istiyorum dedi. Şimdi tarihi konuşmak için çok erken dedi haftaya cumaya tekrar görmek istiyorum dedi. Haftaysa cuma 21 Şubat 35+3 olacağız inşallah.Bebişim başını iyice aşağıya gömmüş. Hissediyorum zaten çok baskı yapıyor dedim. Eğer dedi düzenli sancıların kasılmaların olursa mutlaka haberim olsun dedi. Hareketlerini takip et azalma ya da herhangi bir huzursuzluk hissedersen de haberim olsun dedi. Sona yaklaşıyoruz kızlar çok heyecanlı papatya113 @imagination forever warcrew
Ya benim de dün hıçkırık hep aşağıdaydı iyiydiiim. Sonra akşam birden yukarı çok baskı yapmaya başladıı. Mide yanmam başladı bu sabahta yukarı da hıçkırık olduYani b*k vardı yedim cidden... Bebişim üstteki msjimdan beri uyanık ve hıçkırık atıyor işin kötüsü hıçkırık karnımın üst taraflarında hissediliyorsanirim ipek kızım dünyaya düz bakmaya karar vermiş, maya91 senin teorine göre ilerledim şuan bence doğru bir teori midem ağzıma kadar yanıyor sknxjdndkd kalktım oturdum geçmesini bekliyorum
Yok yok ben bası aşağıda olmasına razıyım kuzum ayaklar aşagıdayken daha fenaydı bence. Cidden öyle daha zor. Allahım kolaylık versin ama sona yaklaşıyoruz inşallahÇok şükür herşeyin yolunda olmasına çok sevindimDoğum şeklin hayırlı olsun en güzeli olsun canım benim doktorun senin için en uygununu söylemiş. Az kaldı seninde bakalım günü ne zamana söyleyecek başı yukarda olsa bir dert aşağıda olsa başka dert desene benim kafası yukarda resmen midem ağzımda geziyorum hele bugün sol kaburgam yok resmen
Evet evet dün yazdım burda ama gözden kaçırdın sanırım canımİnşallah az kaldı canım o zamana atlatmış olursunuz hepiniz inşallahDüm gidebildiniz mi oğluna ne dedi doktor
Hayırlısıyla gelsin evlatlarımız canım benimYok yok ben bası aşağıda olmasına razıyım kuzum ayaklar aşagıdayken daha fenaydı bence. Cidden öyle daha zor. Allahım kolaylık versin ama sona yaklaşıyoruz inşallahevet ya doktorum ne derse onu uygulayacaktım zaten ama sadece merak ediyordum ne düşündüğünü öğrenmiş oldum. Tarihi de yakında belli olur herhalde. Henüz erken dedi bir 37. Haftaya ulaşalım bakarız ondan sonra durumlara dedi. Şaka maka çok az kaldı. Nerelerden nerelere geldik
Kasılma için dedi sanırım sertlik derken, benim aklıma başka bir şey gelmediKizlar bugun kontrolum vardi doktor hersey normal dedi ama biraz sertlik var gibi dedi nst cekilcem. Sertlik skntılı bisey degil dimi kizlar
Canım ben de dön dön uyuyamıyorum doğru dürüstKızlaaar ben uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Geceler haram sanki doğmuşta beşik sallıyorum.1-2saat uykuyla duruyorum hep.Sağa sola dönemiyorum düz yatsam bebeğe zarar diye yatamıyorum. Düz yatsam bişey olur mu ya ? İnanın ciğerlerimi sıkıştırıyor kafası yukarda mahvoldum diyebilirimkeşke dönseydi biraz rahatlardım
Heh iyi bari çünkü bende sırt üstü uyanıyorum canım. Başka çarem yok çıldırcam yoksa uyutmuyorCanım ben de dön dön uyuyamıyorum doğru dürüstama genelde sırt üstü uyanıyorum düz yattığım da oluyor mecbur yani
Benimkinin başı aşağıda canım o yüzden çok bi baskı yapmıyor yukarıya, ben vajinal düşünüyorum o yüzden ne zaman gelirse beklicem bakalım henüz bi belirti yok. Az kaldı sabredelim biraz dahaHeh iyi bari çünkü bende sırt üstü uyanıyorum canım. Başka çarem yok çıldırcam yoksa uyutmuyorsırt üstü yatıncada bu sefer iyice kafası yüreğime doğru geliyor. Seninki öyle değil dime. Bide senin belli oldumu zamanı?
Sırtını destekliyormusun ne yan ne düz yap kendini sırtınj destekle en iyi bizler birbirimizi anlarız heralde ağrılar garip garip hisler baskılar tekmeler insan hiç rahat edemiyor helede bu çatı ağrıları bel ağrıları beni öldürüyor tam uykuya dalıyorum oğlum ağlıyor uyanıyor biberon istiyor yataktan kalkana kadar çocuk kriz geçiriyor çok haklı kalkıncada pat tuvaletim geliyor sürekli bu döngüdeyiz sabah dörtten sonra mümkğn değil uyuyamıyoruz zatenKızlaaar ben uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Geceler haram sanki doğmuşta beşik sallıyorum.1-2saat uykuyla duruyorum hep.Sağa sola dönemiyorum düz yatsam bebeğe zarar diye yatamıyorum. Düz yatsam bişey olur mu ya ? İnanın ciğerlerimi sıkıştırıyor kafası yukarda mahvoldum diyebilirimkeşke dönseydi biraz rahatlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?