Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Evet canın ikinci diğeri 36+5 le süpriz yapmıştı
Sabah en mantıklısı şaka bir yana dediğin gibi diğer türlü uzun süre açlık gerektiriyor yorucu da olur diğer türlü çok beklersin aç aç. Hemde öğlene doğru toparlanmış olursun anestezi etkisini daha çabuk atıp bebeğine yoğunlaşırsın Sağol canım benim ilk gebelikte de bu zamanlarsa tansiyon başlamıştı ondan biraz tedirginim tekipteyim bakalım ilki gibi olmaz inşallah diyorum

Gözünüz aydın canım evinizde artık daha rahat edersiniz Anne sütü önemli tabi ki ama bunun için yetmiyor diye stres yapma bizimde sarılık değerimiz çok yükselmişti ilk gebeliğimde mecbur mama kullandık bir 15 gün yoksa hastane de yatmak durumunda kalacaktı ama sonrasın da ihtiyaç olmadı mesela mama süt destekli gitmiştik kolaylıklar diliyorum ikinize de

Günaydın kızlar sabah 6'dan beri nefes aldikca gogus kafesimde ve sirtimda batma oluyor, uykumdan uyandirdi o derece. Bu durum normal mi boyle bi sey yasayan olmus muydu aranizda

Günaydın kızlar sabah 6'dan beri nefes aldikca gogus kafesimde ve sirtimda batma oluyor, uykumdan uyandirdi o derece. Bu durum normal mi boyle bi sey yasayan olmus muydu aranizda
Geçmiş olsun, benim tam böyle değildi ama 2 kere yaşadım göğsüme ve mideme bıçak saplanır gibi oluyordu kendimi sıcak tutunca biraz hareket edince geçmişti sırtıma vurmuyordu ağrısı

Canım hiç inat etme. Emzirdikten sonra ver mamayı ne olacak sanki. Mama öcü değil, yeter ki sağlığı iyi olsun. Bir de sarılıkla uğraşmasın bebecik. Biraz kendini toplasın yavrucak, o arada sütün de sağım yoluyla artmış olur. Önemli olan yavrun memeyi unutmasın, hem seni emsin, hem mama takviyesi olsun toparlasın.
Sen nasılsın bu arada? Kendini nasıl hissediyorsun. Bebeğe bakıcam diye kendi vitamin takviyelerini ihmal etme, özellikle demir ilacını.

Geçmiş olsun, benim tam böyle değildi ama 2 kere yaşadım göğsüme ve mideme bıçak saplanır gibi oluyordu kendimi sıcak tutunca biraz hareket edince geçmişti sırtıma vurmuyordu ağrısı
Tesekkur ederim bende sicak tutmaya calisayim yarin doktora gidecegim, doktora da sorarim bakalim ne diyecek

İyi maşallah cıkmıssınız ıkınızdekuzum hiç inat etme hiçbişey olmaz hem anne sütü hem mamadan.kafanı hıc takma bunlara tadını cıkar bu gunler zordur emınım ama bidaha gerı gelmez gunlersen cok ıyı besle sarılık gecer Allahın ıznıyle,ıkınızıde opuyorum

Sarılığı aşana kadar memeyle birlikte veradem olsun bak benim eşim bir kere bile almamış memeyi prematüre olduğu için 30 yaşına kadar geldi bebişin iyi olsun mama veya meme inan önemi yok zaten memeyl unutmasın diye elinden geleni de yapiyorsun düzelir inşallah sen kendine de iyi bakmaya çalış
Kızlar ben doğuma giriyorum,dua edin bana olur mu ,suyum geldi
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallah canım duacınız haber ver mutlaka
Dün kim demişti her gune bır tane dıyeayy gercek resmen oldu resmen 3 gundur firesiz devam edıyoruzherhun bır bebısko haberı
Ayyy xnnxnxnxnd şom ağızlılık yapmisim resmen ben takılıyordum ya hayırlısı olsun hepimizin hakkında

9da doğurtur koç olacak
Sekiz buçukta ameliyathaneye yavaş yavaş alırlar. Kes biç beni hazırla derken 9da doğar gibime geliyor
Tam dediğin gibi. Benim ilk doğumumda 08:50 ydi.
Umarım buna da sabahtan randevu verir. Anestezi için açlık gerekiyor ya, öğleden sonraya kalsın istemem açıkçası. Sabahtan halledip rahatlayalım

Kızlar acil yardım ana kucağı olarak elele elektrikli ana kucağı mı yoksa bebek kendi kendini sallıyor ondan mı aldınız çok kararsız kaldım fiyat olarak aynı gibi

Öf markete bile tek çıkamıyorum sıkıldım evde bayadır çıkmıyorum bari market dolanayim dedim çıkma diyo öküz kocam jdjdjdnjd bir şey olur diye tek gitme diyo iki komşum var onlarla git falan dedi de işleri misafirleri var peşime veli gibi ne dikicem bir ayağım cukurdaymış diye korkuyorum çıkma dedi. camdan kafami çıkarıp imdat diyr bağırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…