- 11 Temmuz 2024
- 1.124
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.504
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.321
Evet canın ikinci diğeri 36+5 le süpriz yapmıştıAynen 7Mart gibi alır seninde gibime geliyor. Senin ilk bebiş değildi dime. Diğeri kaç haftalık doğdu canım? Evet saati konuştum sabahın ilk saatini seçtimçünkü 12saatlik açlık gerekiyor sabahın köründe olsun bitsin dedim, doktor gözünü benim bebişle açsın 8bucukta iyi mi ettim 11gibi mi secseydim bı akıl ver bu arada benimde tansiyonum bugün doktorda 12/7 çıktı. Normalde 11/5 gibi çıkardı. Ama gayet iyi dedi hemşirelerde. Hiç korkma 12ler gayet normal kötü bişey demez. Bol su iç baş ağrılarına iyi gelir
Gözünüz aydın canım evinizde artık daha rahat edersinizDun ciktik canim, yazamadim, ilk buldugum an dinlenmeye calisiyorum
Aslinda en buyuk sorunumuz cok amniyon sivisi yutmus, arada onlari cikartirken bogulur gibi oluyordu, o yuzden surekli basinda birisi bekliyor, aninda mudahele etmek icin, o bizi cok yoruyor.
Bugun ilk kontrolumuze gittik, sariligimiz artmis, sutum yetmiyor, erken dogdugu icin cok kilo kaybetmesin istiyor doktorlar, bugun her anne sutu sonrasi mama verip yarin tekrar kontrole gidecegiz. İnat ettim mama vermemek icin, iki saatte bir sagdim, emzirmeye de calistim ama dun en son titriyordum ara ara. Bugun sut ustu mamayla umarim duzelme kaydederiz.
Gözün aydın sağ salim kucağına al inşallah haber et biziKızlar ben doğuma giriyorum,dua edin bana olur mu ,suyum geldi
Dualarimiz seninle guzel.haberini bekliyoruuuzzzKızlar ben doğuma giriyorum,dua edin bana olur mu ,suyum geldi
Geçmiş olsun, benim tam böyle değildi ama 2 kere yaşadım göğsüme ve mideme bıçak saplanır gibi oluyordu kendimi sıcak tutunca biraz hareket edince geçmişti sırtıma vurmuyordu ağrısıGünaydın kızlar sabah 6'dan beri nefes aldikca gogus kafesimde ve sirtimda batma oluyor, uykumdan uyandirdi o derece. Bu durum normal mi boyle bi sey yasayan olmus muydu aranizda
Canım hiç inat etme. Emzirdikten sonra ver mamayı ne olacak sanki. Mama öcü değil, yeter ki sağlığı iyi olsun. Bir de sarılıkla uğraşmasın bebecik. Biraz kendini toplasın yavrucak, o arada sütün de sağım yoluyla artmış olur. Önemli olan yavrun memeyi unutmasın, hem seni emsin, hem mama takviyesi olsun toparlasın.Dun ciktik canim, yazamadim, ilk buldugum an dinlenmeye calisiyorum
Aslinda en buyuk sorunumuz cok amniyon sivisi yutmus, arada onlari cikartirken bogulur gibi oluyordu, o yuzden surekli basinda birisi bekliyor, aninda mudahele etmek icin, o bizi cok yoruyor.
Bugun ilk kontrolumuze gittik, sariligimiz artmis, sutum yetmiyor, erken dogdugu icin cok kilo kaybetmesin istiyor doktorlar, bugun her anne sutu sonrasi mama verip yarin tekrar kontrole gidecegiz. İnat ettim mama vermemek icin, iki saatte bir sagdim, emzirmeye de calistim ama dun en son titriyordum ara ara. Bugun sut ustu mamayla umarim duzelme kaydederiz.
Tesekkur ederim bende sicak tutmaya calisayim yarin doktora gidecegim, doktora da sorarim bakalim ne diyecekGeçmiş olsun, benim tam böyle değildi ama 2 kere yaşadım göğsüme ve mideme bıçak saplanır gibi oluyordu kendimi sıcak tutunca biraz hareket edince geçmişti sırtıma vurmuyordu ağrısı
İyi maşallah cıkmıssınız ıkınızdeDun ciktik canim, yazamadim, ilk buldugum an dinlenmeye calisiyorum
Kolaylıklar dılıyorum canım hıc korkma su gıbı gelsın gecsınKızlar ben doğuma giriyorum,dua edin bana olur mu ,suyum geldi
Tabii ki deDün kim demişti her gune bır tane dıyeayy gercek resmen oldu resmen 3 gundur firesiz devam edıyoruz herhun bır bebısko haberı
33 haftalıktın değilmi konuşmuştukKızlar ben doğuma giriyorum,dua edin bana olur mu ,suyum geldi
Sarılığı aşana kadar memeyle birlikte veradem olsun bak benim eşim bir kere bile almamış memeyi prematüre olduğu için 30 yaşına kadar geldiDun ciktik canim, yazamadim, ilk buldugum an dinlenmeye calisiyorum
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallah canımKızlar ben doğuma giriyorum,dua edin bana olur mu ,suyum geldi
Ayyy xnnxnxnxnd şom ağızlılık yapmisim resmen ben takılıyordum yaDün kim demişti her gune bır tane dıyeayy gercek resmen oldu resmen 3 gundur firesiz devam edıyoruz herhun bır bebısko haberı
Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar ben doğuma giriyorum,dua edin bana olur mu ,suyum geldi
Tam dediğin gibi.9da doğurtur koç olacak
Sekiz buçukta ameliyathaneye yavaş yavaş alırlar. Kes biç beni hazırla derken 9da doğar gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?