- 26 Aralık 2015
- 11.916
- 19.324
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.301
Amin inşallah kuzum benim cümlesinden razı olsun AllahımAllah razı olsun o güzel babacığındancanım benim var olsun. Bizim evlatlarımızda böyle ince ruhlu evlatlarına düşkün babalar olsun
Ruhumuz yaş almasın ayolHaziran :) aynen ben kabul etmiyorum 35 i :) hala evin kucuk cocugu gibi hissediyorum boyle devam
Öyle mi diyorsun peki öyle olsunÜçün beşin lafı olmaz biz de küçük degiliz sen de yaşlanmadınjdbxjdndjdjjd
Canım ben bu hafta gidicem bakalım konuşcaz sezeryan olduğu kesin de şubat sonu mart başı demişti ben 7 Mart ta karar kıldım kendimceAmin canım benim bolca aminonun keyfi yerinde olsunda ben acılara razıyım. Rabbim kolay eylesin. Sende durumlar nedir bebek nasıl sen nasılsın doğum nasıl olacak
Ahah valla minnoş bu kızlar, güzellerBende bu tepkiyi verdimminnoslar biz yaşlandık bacım
Yaaaaa
Kağan Kocatepe öyle diyorKız geçen diyodum onu ben baloncuk gibi de cikiyo bazen, bazen de eklem çıt eder öylebebişten mi geliyomuş uyyyy
Senin rahat 1ay daha var dicek gibime geliyor kuzumm ne dersinSen de iyi ki varsın canım papatyamsenin de varlığını hissetmek çok güzel yarın benden gelecek olan haberleri ben de çok merak ediyorum valla
Aynen 7Mart gibi alır seninde gibime geliyor. Senin ilk bebiş değildi dime. Diğeri kaç haftalık doğdu canım? Evet saati konuştum sabahın ilk saatini seçtimÖyle mi diyorsun peki öyle olsun
Canım ben bu hafta gidicem bakalım konuşcaz sezeryan olduğu kesin de şubat sonu mart başı demişti ben 7 Mart ta karar kıldım kendimceBakalım nolcak saati konuştun mu bu arada naptın ben bir sorcam bakalım 22:00 dan doğurmaya geliyim mi diye Bua aralar benim 11 lerde olan tansiyon 12/10 lara çıktı isearda da protein çıktı yine bir tedirgin oldum bakalım doktor gidince ne diyecek şu zamana kadar hep düşük gitmiştik 12 ler bende feci baş ağrısı yapıyor doktora gitmeye de korkuyorum kötü bir şey duymak istemiyorum Bakalım yarın ya da ertesi gün gideceğiz eşimin durumuna göre biz de
Ahah valla minnoş bu kızlar, güzeller
Bende varım bende
Baktın mı?Saatini doktor kendisine göre ayarlıyor. Muhtemelen sabahın ilk saatlerinde olur diye düşünüyorum. Bi bakayım yükseleni ne olacak
08:30 olursa Balık, 09.00 olursa KoçBaktın mı?
9da doğurtur koç olacak08:30 olursa Balık, 09.00 olursa Koç
Kendi balık, yükseleni balık nasıl olur hayal edemiyorum.
Seninkinin yükseleni hangi burç
Oluyo tatlım oluyo oturma pozısyonu degıstır ıkı ovala karnını gecer sımdıKızlar, rahat 5-6 dkdır sağ tarafımda hıçkırığını hissediyorum. Ritmik şekilde. Bu kadar uzun sürmesi tuhaf değil mi? Sizde de oluyor mu
Ben bi yerde su gelmeden önce pat diye ses çıktığını okumuştum sonra bu baloncuk sesleri gelince suyum gelcek sanıp kendimi kontrol ediyodum deli gibi ndnxndndndjndbnAyy benden de geliyor bebek çok hareket edince baloncuk gibi sesler korkuyordum bir şey mi patladı içimde diye
Benim 10-15 dk sürdüğü bile oluyorKızlar, rahat 5-6 dkdır sağ tarafımda hıçkırığını hissediyorum. Ritmik şekilde. Bu kadar uzun sürmesi tuhaf değil mi? Sizde de oluyor mu
Canımm benim randevum 17 şubatta 35+1 oluyorum o zaman. Hala bu haftalara geldiğime inanamıyorum. Sanki daha dün ayrıntılı ultrason konuşuyorduuukAy valla az kaldı canımmmsende durumlar nedir ne zaman randevun bebiş ne zaman geliyor
EveeeertCanımm benim randevum 17 şubatta 35+1 oluyorum o zaman. Hala bu haftalara geldiğime inanamıyorum. Sanki daha dün ayrıntılı ultrason konuşuyorduuuk
Ahahh bu erkekler niye böyleEveeeertbende diyorum eşime zaman ne çabuk geçti. Daha dün gibi. Ona geçmemiş uzunmuş
Dun ciktik canim, yazamadim, ilk buldugum an dinlenmeye calisiyorumE elektroforez canım nasılsın cıktınızmı hastaneden?
Bende de oluyorKızlar, rahat 5-6 dkdır sağ tarafımda hıçkırığını hissediyorum. Ritmik şekilde. Bu kadar uzun sürmesi tuhaf değil mi? Sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?