Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Üçün beşin lafı olmaz biz de küçük degiliz sen de yaşlanmadın jdbxjdndjdjjd
Öyle mi diyorsun peki öyle olsun

Amin canım benim bolca amin onun keyfi yerinde olsunda ben acılara razıyım. Rabbim kolay eylesin. Sende durumlar nedir bebek nasıl sen nasılsın doğum nasıl olacak
Canım ben bu hafta gidicem bakalım konuşcaz sezeryan olduğu kesin de şubat sonu mart başı demişti ben 7 Mart ta karar kıldım kendimce Bakalım nolcak saati konuştun mu bu arada naptın ben bir sorcam bakalım 22:00 dan doğurmaya geliyim mi diye Bua aralar benim 11 lerde olan tansiyon 12/10 lara çıktı isearda da protein çıktı yine bir tedirgin oldum bakalım doktor gidince ne diyecek şu zamana kadar hep düşük gitmiştik 12 ler bende feci baş ağrısı yapıyor doktora gitmeye de korkuyorum kötü bir şey duymak istemiyorum Bakalım yarın ya da ertesi gün gideceğiz eşimin durumuna göre biz de

Bende bu tepkiyi verdim minnoslar biz yaşlandık bacım
Ahah valla minnoş bu kızlar, güzeller

Aynen 7Mart gibi alır seninde gibime geliyor. Senin ilk bebiş değildi dime. Diğeri kaç haftalık doğdu canım? Evet saati konuştum sabahın ilk saatini seçtim çünkü 12saatlik açlık gerekiyor sabahın köründe olsun bitsin dedim, doktor gözünü benim bebişle açsın 8bucukta iyi mi ettim 11gibi mi secseydim bı akıl ver bu arada benimde tansiyonum bugün doktorda 12/7 çıktı. Normalde 11/5 gibi çıkardı. Ama gayet iyi dedi hemşirelerde. Hiç korkma 12ler gayet normal kötü bişey demez. Bol su iç baş ağrılarına iyi gelir

Bende varııım Delallll mayısta 35 olacak 35 ınde ilk bebesini yapacak
Bende varım bende 33le kervanınızdayım @ipeksi19
fnd_50 Bu arada benim ki yandı ocakta benim doğum günüm Şubat'ta oğlanın doğum günü olmuş oluyor Mart'ta da evlilik yıldönümümüz oluyor. Her sene bu üç ay battın diyorum ona

Son düzenleme:
08:30 olursa Balık, 09.00 olursa Koç
Kendi balık, yükseleni balık nasıl olur hayal edemiyorum.
Seninkinin yükseleni hangi burç
9da doğurtur koç olacak
Sekiz buçukta ameliyathaneye yavaş yavaş alırlar. Kes biç beni hazırla derken 9da doğar gibime geliyor

Ayy benden de geliyor bebek çok hareket edince baloncuk gibi sesler korkuyordum bir şey mi patladı içimde diye
Ben bi yerde su gelmeden önce pat diye ses çıktığını okumuştum sonra bu baloncuk sesleri gelince suyum gelcek sanıp kendimi kontrol ediyodum deli gibi ndnxndndndjndbn
Kızlar, rahat 5-6 dkdır sağ tarafımda hıçkırığını hissediyorum. Ritmik şekilde. Bu kadar uzun sürmesi tuhaf değil mi? Sizde de oluyor mu
Benim 10-15 dk sürdüğü bile oluyor

E elektroforez canım nasılsın cıktınızmı hastaneden?
Dun ciktik canim, yazamadim, ilk buldugum an dinlenmeye calisiyorum
Aslinda en buyuk sorunumuz cok amniyon sivisi yutmus, arada onlari cikartirken bogulur gibi oluyordu, o yuzden surekli basinda birisi bekliyor, aninda mudahele etmek icin, o bizi cok yoruyor.
Bugun ilk kontrolumuze gittik, sariligimiz artmis, sutum yetmiyor, erken dogdugu icin cok kilo kaybetmesin istiyor doktorlar, bugun her anne sutu sonrasi mama verip yarin tekrar kontrole gidecegiz. İnat ettim mama vermemek icin, iki saatte bir sagdim, emzirmeye de calistim ama dun en son titriyordum ara ara. Bugun sut ustu mamayla umarim duzelme kaydederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…