Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Hazırlanıyor artık kuzum benimkinin de kafası aşağıda kasıklarımda alt bölgemde falan bu hafta çok baskı hissettim ben de. Bakalım yarın ne diyecek doktor. Haberleşelim kuzum

Saatini doktor kendisine göre ayarlıyor. Muhtemelen sabahın ilk saatlerinde olur diye düşünüyorum. Bi bakayım yükseleni ne olacak

Yaaa bende bilmiyorum annem de bana akşam ezanına doğru doğdun diyor insanlar iftar açacakmış falan cimere yazınca net öğrenebiliyor muyuz bari
Banada annem öğle ezanıyla doğdun diyor iyiki ezanlar varmış

Ay Allah razı olsun bana çok iyi geldi bu msj komşuna sevgilerimi ilet

Gel birlikte veda edelim adaya

Evet ya çok düşkündür bana da gerçekten kız evlat baba ilişkisi farklı olur olayını babamda tattım biliyorum Allah ondan razı olsun hakkını hiç ödeşemem . Tabi annemin de
Allah razı olsun o güzel babacığından canım benim var olsun. Bizim evlatlarımızda böyle ince ruhlu evlatlarına düşkün babalar olsun

Canımmm kavuşmaya az kaldı desene ay çok heyecanllııı

Duam da kalbim de seninle bunu çok iyi biliyorsun papatyam İnşalalh kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Sona az kaldı bakalım yarın da ben merakla heyecanla gideceğim
Biliyorum canımın içi iyi ki varsın, varlığını hissetmek çok güzel. Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla güzel şeyler duymanı diliyorum

Kız geçen diyodum onu ben baloncuk gibi de cikiyo bazen, bazen de eklem çıt eder öyle bebişten mi geliyomuş uyyyy

Biliyorum canımın içi iyi ki varsın, varlığını hissetmek çok güzel. Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla güzel şeyler duymanı diliyorum
Sen de iyi ki varsın canım papatyam senin de varlığını hissetmek çok güzel yarın benden gelecek olan haberleri ben de çok merak ediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…