- 26 Aralık 2015
- 11.916
- 19.324
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.281
Hazırlanıyor artık kuzum benimkinin de kafası aşağıda kasıklarımda alt bölgemde falan bu hafta çok baskı hissettim ben de. Bakalım yarın ne diyecek doktor. Haberleşelim kuzumYok kafası aşagıda kuzum,ama nasıl asagı ındıyse artık tekmelerın hepsı ya gobek hızasında ya vajına tarafında.kafası bence kanala yerlestı ben emınım.gidecegiz evet sabah,yazarım,sende dıkkat er guzel haberlerını beklıyorum
Maşallah maşallahAyy ne guzel helal olsun amcamabende 90lıyım buarada memnun oldm
Ne kadar şanslısınızBenim doğum saatim 01:25 babam o günün takvim yaprağını saklamış üzerine de yazmış her şeyi ah canım babamburdan hesaplanabilir mi yani
Bende varııımMaşallah maşallahhangi ay canım hahahha 90 lılar olarak daha dün gibi her şey dimi? Mayısta 35 olacağıma inanamıyorum
Saatini doktor kendisine göre ayarlıyor. Muhtemelen sabahın ilk saatlerinde olur diye düşünüyorum. Bi bakayım yükseleni ne olacakBen bugün doğum şeklinden sonra yükselen burcu araştırdım biliyor musuntamda şimdi bu konuya denk geldim sizde konuşmuşsunuz. Seninde sezeryan olacaktı değil mi kaçta olacak doğum ayarladınız mı yoksa doktor mu söylüyor saatini ? Ben saatinide ayarladım. Ama yükselen burcunu bilmeden rast gele olsun dedim valla gönlüme de oldu gibi bakalım
Ahhahahah benim annem doğdun sabah ezanı okundu diyor gittim cimere yazdım doğum saatimi öğrenmek istiyorum diye 21.00 demişler nfjdjwkwkwwk ama 99 depreminden 5 gün sonra doğduğum için muhtemelen rastgele bir saat girmişler sisteme o yüzden ben de asla öğrenemedim
Banada annem öğle ezanıyla doğdun diyor iyiki ezanlar varmışYaaa bende bilmiyorum annem de bana akşam ezanına doğru doğdun diyor insanlar iftar açacakmış falan cimere yazınca net öğrenebiliyor muyuz bari
AY sonuna kadar ev bulup tasinmamiz lazim :) ben bitmişim valla :)))Kız valla Allah kolaylık versin ne zaman taşıcan belli mi bari doğurmadan dicem de çok yorulursan doğumu da tetikleyebilir dikkat et canım
Haziran :) aynen ben kabul etmiyorum 35 i :) hala evin kucuk cocugu gibi hissediyorum boyle devamMaşallah maşallahhangi ay canım hahahha 90 lılar olarak daha dün gibi her şey dimi? Mayısta 35 olacağıma inanamıyorum
Evet ilk bebegimi 35 te yapacagimi hic dusunmezdim
Ay Allah razı olsun bana çok iyi geldi bu msjKızlar bugun doguran komsumla konustum sezeyana 1 de gırmıs 1.30 da odasındaymıs,bebegı emzırmıs ama hala ayaga kaldırmamıslar,bırkez agrısı olmus ılac vurmuslar,bas agrısıda yokmus suanda.sezeryan olacak ben ve benım gıbı arkadaslarım ıcın bılgılerınızehayalımdekınden kolay anlattı anlatınca korkum azaldı bıraz
Gel birlikte veda edelim adayaOlsun kuzum canı sagolsunsaglıklı olsunda dönmesin bakalım.cumartesı donuktu benımkı kafa aşagı,uzunlukta kısalmıstı 15 mm,bugun ıyıce kafayı yerlestırdı kanala dıye dusunuyorum bu kadar agrı normal degıl,kendıme 10 gun verdım 10 gune ben adaya veda edecegım gıbı gozukuyor
Aaa aynı güne mi verdiBu arada benımkı beklerse ki ben hıc ıhtımal vermıyorum ıkımıze aynı gun vermısler sezeryanapapatya113 yarın sabah bakalım ne dıyecek bana dr sancı falan cıkacakmı cok merak ediyorum bu kadar agrıya.
Allah razı olsun o güzel babacığındanEvet ya çok düşkündür bana da gerçekten kız evlat baba ilişkisi farklı olur olayını babamda tattım biliyorum Allah ondan razı olsun hakkını hiç ödeşemem . Tabi annemin de
Canımmm kavuşmaya az kaldı deseneCanımmm kızlardoktordan geldik anca yazabildim sizlere. Çok teşekkür ederim cevaplariniz ve endişeniz için çok şükür biraz daha iyiyim.Açıklık ve su gelme durumum yok. Nstde sancılarım cikti. Dün gece yarısı yaşadığımda sancıymıs. Rahmim falan çok ağrıyor zaten. Bebek aşırı hareketliymis.Ama tabi yeri artık dar olduğu için olduğu yerde elini kolunu uzatıp duruyor.Ama Bebeğim hala dönmemiş malesef bu saatten sonra dönmez dedi. Sezeryan günü verdi 25 Şubat'ta ben gidiyorum doğuma sadece 15 günüm Gelişimi suyum falan hepsi iyi. Öyle işte benim vakit azaldı kızlar
Biliyorum canımın içi iyi ki varsın, varlığını hissetmek çok güzel. Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyorumDuam da kalbim de seninle bunu çok iyi biliyorsun papatyamİnşalalh kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Sona az kaldı bakalım yarın da ben merakla heyecanla gideceğim
Ay valla az kaldı canımmmCanımmm kavuşmaya az kaldı deseneay çok heyecanllııı
Kız geçen diyodum onu ben baloncuk gibi de cikiyo bazen, bazen de eklem çıt eder öyleAy kizlar degisik bisey dicem ozellikle sessizken oluyor karnimdan bazen çit diye kemik sesi mi ne değişik bı ses geliyor azıcık araştırdım megersem.bebek hareket edince kemiklerinden gelen bı sesmis çok değişik ya
Ayy benden de geliyor bebek çok hareket edince baloncuk gibi sesler korkuyordum bir şey mi patladı içimde diyeKız geçen diyodum onu ben baloncuk gibi de cikiyo bazen, bazen de eklem çıt eder öylebebişten mi geliyomuş uyyyy
Sen de iyi ki varsın canım papatyamBiliyorum canımın içi iyi ki varsın, varlığını hissetmek çok güzel. Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyorumhayırlısıyla güzel şeyler duymanı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?