- Konu Sahibi GlamourGaze
Çatlayacagim vallahi çatlayacagim. Sene başından beri gıdım ilerleme olmaz mı? Bu iş buraya kadarmış galiba. Artık başka bir plan düşünmemiz lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemeleri kac? Cok sikinti yapmayin. Belki de kismeti farklidir.Çatlayacagim vallahi çatlayacagim. Sene başından beri gıdım ilerleme olmaz mı? Bu iş buraya kadarmış galiba. Artık başka bir plan düşünmemiz lazım.
İnanın hepimizde var o durum bi umut doluyoruz bi daha gidiyor bütün umutlar siz pes etmeyin en azından ben elimden gelini yaptım sonuna kadar çabaladım dersinizÇatlayacagim vallahi çatlayacagim. Sene başından beri gıdım ilerleme olmaz mı? Bu iş buraya kadarmış galiba. Artık başka bir plan düşünmemiz lazım.
Bu arada biz de stres icindeyiz tabi. Ama kendimi motive ediyorum ben . Elimden gelen ortami sagliyorum. Ihtiyaclarini aliyoru.dualarimi ediyorum.Çatlayacagim vallahi çatlayacagim. Sene başından beri gıdım ilerleme olmaz mı? Bu iş buraya kadarmış galiba. Artık başka bir plan düşünmemiz lazım.
Moral için çok teşekkür ederim. Konular bitmedi ama puanda hiç ilerleme yok. Hep aynı puanlar. Fen şükür iyi. 19 net ama matematik Türkçe sıkıntı. Matematik hala 10-15 doğru arasında. Türkçe ise 18 kere çıktı hop 14 lere düştü. Yani tam ilerBi şey mi oldu ?Daha konular bitmedi hele bi konular bitsin o zaman daha net ortaya çıkar tablo .
Ama tabii ki kac puan alırlarsa alsınlar denemede başka planlarımız da olmalı.
Buraya kadarmış demek için erken ,konular bitince bi bakarsın çok büyük eksiklikleri olan konuları değil de yapabildiklerini en iyiye çıkarmak için çalışır.
Ara dersleri fullemek için çabalar Türkçe ye abanirsa mutlaka artar Türkçe netleri .
Matematikten son yıllarda kazanim sorusu da soruyorlar denemelerdeki kadar zor olmaz ki her soru .
Üstelik matematiğin son konuları geometri ağırlıklı baştan sıkı tutarsa karışmaz.
Yine fen den elektrik ,canlılar falan geliyor onlar da çalışarak yapılabilecek konular .
Buraya kadarmış lafı için erken mayis sonu hep birlikte deriz artık yapacağımızı yaptık ,Buraya kadar bundan sonrası nasip diyeceğiz hepimiz .
Koskoca mart ve nisan ayı var pes edenler olacak ,üst sıralara çıkanlar olacak hadi siz de toparlanın daha bitmedi ...
Güç kuvvet ferahlık bol başarı diliyorum hepimize
400-420 bandında. Arkadaşları 470 leri geçti. Kısmet artık. B planı oluşturdum. İkametgahı aldiracağım. Birde haftaya bir özel okula kayıt yaptıracağım. Çok özel okul istemiyorum ama mecbur kalabilirim. Özel okula gitmezse yüzde 10 kesinti olur.Denemeleri kac? Cok sikinti yapmayin. Belki de kismeti farklidir.
Siz elinizden geleni yapin. Kendimi hatirliyorum o yaslarda, cok farkliydi duygularim
Ne biliyorsun altinin ustunden guzel olmayacagini...
Semsi tebrizi nin sozu var ya.
Siz bir de B plani yapin
Anlamadım neyden kesinti oluyor. Okul puan mı verecek400-420 bandında. Arkadaşları 470 leri geçti. Kısmet artık. B planı oluşturdum. İkametgahı aldiracağım. Birde haftaya bir özel okula kayıt yaptıracağım. Çok özel okul istemiyorum ama mecbur kalabilirim. Özel okula gitmezse yüzde 10 kesinti olur.
Eğer özel okula kaydettirip sonra vazgecersek %10 kesintiyle parayı geri iade ediyorlar. Çok gönlüm yok özel okula göndermek için ama puanlı bir lise kazanamaz ve OBP ile iyi bir liseye yerlesemezse alternatif c planım. Şimdiden özel okul fiyatları daha da artmadan kaydetmek.Anlamadım neyden kesinti oluyor. Okul puan mı verecek
Anladım. Hayırlı olsun hakkınızdaEğer özel okula kaydettirip sonra vazgecersek %10 kesintiyle parayı geri iade ediyorlar. Çok gönlüm yok özel okula göndermek için ama puanlı bir lise kazanamaz ve OBP ile iyi bir liseye yerlesemezse alternatif c planım. Şimdiden özel okul fiyatları daha da artmadan kaydetmek.
Puan icin bence de erken , o 450 yi rahat bulur diye dusunuyorum400-420 bandında. Arkadaşları 470 leri geçti. Kısmet artık. B planı oluşturdum. İkametgahı aldiracağım. Birde haftaya bir özel okula kayıt yaptıracağım. Çok özel okul istemiyorum ama mecbur kalabilirim. Özel okula gitmezse yüzde 10 kesinti olur.
Ozel okul bursluluk sinavlarina soksaniz?Eğer özel okula kaydettirip sonra vazgecersek %10 kesintiyle parayı geri iade ediyorlar. Çok gönlüm yok özel okula göndermek için ama puanlı bir lise kazanamaz ve OBP ile iyi bir liseye yerlesemezse alternatif c planım. Şimdiden özel okul fiyatları daha da artmadan kaydetmek.
Turkce ve parafgaf cozmesini tavsiye etmislerdi bize. Matematik eksik konulari varsa , bakilabilir.Biraz topige göz gezdirdim .daha geçen hafta toplantı yaptı öğretmenlerimiz .7. Sinifta başarılı olan lgs de başarılı olur dedi ve bu seneden birseyler yapmamız gerektiğini söyledi..
Sizin deneyimleirnizi de okumak isterim. Seneye lazım olacak
Hepinizin yavrularına başarılar diliyorum
Not: benimki seneye lgs maratonu yaşayacak.
Puan icin bence de erken , o 450 yi rahat bulur diye dusunuyorum
Ozel okul bursluluk sinavlarina soksaniz?
Puanina gore yine indirim oluyor ,okullarda diye biliyorum
İnşallah bulur 450 yi. Bakalim. Sizin kız ne yaptı. İyi gidiyordu.Puan icin bence de erken , o 450 yi rahat bulur diye dusunuyorum
Ozel okul bursluluk sinavlarina soksaniz?
Puanina gore yine indirim oluyor ,okullarda diye biliyorum
Yok iyiydi, dusurmustu benim kizim bayagi. Ama biraz yukseldi suan. Karisik olmakla birlikte 430 460 arasi suan.İnşallah bulur 450 yi. Bakalim. Sizin kız ne yaptı. İyi gidiyordu.
Ozel okullarinda mezunlarina bakilabilir.Lgs puanıyla da indirim yapan burs veren okullar var ,ama genelde yüksek puanlara veriyorlar .
Ozel okula kayıt yaptirinca da çocuk bu defa çalışmama kendimi zorlamama gerek yok demesin .
Ne kadar zor işler ,her şeye karşı çıkan cocuklar ,degisik degisik sorulu denemeler ,hadi hadi diye çırpınan anne babalar işin kötüsü herkes kendince haklı...
En güzeli, en hayırlısı ne ise kolaylıkla o yol nasip.olsun hepsine de insallah