• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Bi şey mi oldu ?Daha konular bitmedi hele bi konular bitsin o zaman daha net ortaya çıkar tablo .
Ama tabii ki kac puan alırlarsa alsınlar denemede başka planlarımız da olmalı.
Buraya kadarmış demek için erken ,konular bitince bi bakarsın çok büyük eksiklikleri olan konuları değil de yapabildiklerini en iyiye çıkarmak için çalışır.
Ara dersleri fullemek için çabalar Türkçe ye abanirsa mutlaka artar Türkçe netleri .
Matematikten son yıllarda kazanim sorusu da soruyorlar denemelerdeki kadar zor olmaz ki her soru .
Üstelik matematiğin son konuları geometri ağırlıklı baştan sıkı tutarsa karışmaz.
Yine fen den elektrik ,canlılar falan geliyor onlar da çalışarak yapılabilecek konular .
Buraya kadarmış lafı için erken mayis sonu hep birlikte deriz artık yapacağımızı yaptık ,Buraya kadar bundan sonrası nasip diyeceğiz hepimiz .
Koskoca mart ve nisan ayı var pes edenler olacak ,üst sıralara çıkanlar olacak hadi siz de toparlanın daha bitmedi ...
Güç kuvvet ferahlık bol başarı diliyorum hepimize

Çatlayacagim vallahi çatlayacagim. Sene başından beri gıdım ilerleme olmaz mı? Bu iş buraya kadarmış galiba. Artık başka bir plan düşünmemiz lazım.
Denemeleri kac? Cok sikinti yapmayin. Belki de kismeti farklidir.
Siz elinizden geleni yapin. Kendimi hatirliyorum o yaslarda, cok farkliydi duygularim

Ne biliyorsun altinin ustunden guzel olmayacagini...
Semsi tebrizi nin sozu var ya.

Siz bir de B plani yapin.

Çatlayacagim vallahi çatlayacagim. Sene başından beri gıdım ilerleme olmaz mı? Bu iş buraya kadarmış galiba. Artık başka bir plan düşünmemiz lazım.
İnanın hepimizde var o durum bi umut doluyoruz bi daha gidiyor bütün umutlar siz pes etmeyin en azından ben elimden gelini yaptım sonuna kadar çabaladım dersiniz

Geçen bütün kitaplarını toplayıp şöyle bi baktım hep ayakta uyutulmuşuz mesela o yüzden bizim netler hep aynı yanlışlarına doğru tikler atılmış
Öğretmene yanlışlar hiç sorulmamış
Evde yetiştiremediğini boş boş işaretlemiş okadar yıkıldım ki hiç öyle şeyler yapacak bi çocuk değildi :((

Bu arada biz de stres icindeyiz tabi. Ama kendimi motive ediyorum ben . Elimden gelen ortami sagliyorum. Ihtiyaclarini aliyoru.dualarimi ediyorum.
Ama bunlar yeterli degil
Kendisi isteyecek ve cabalayacak

Herkes bugün benim gibi sabah bir ton söylendim çalışıyormus gibi yapıyorsun çalışmıyorsunn diye mat netimiz çok düştü tabi digerleride şimdi pişmanım aman şu süreci saglikla atlataydik

Bi şey mi oldu ?Daha konular bitmedi hele bi konular bitsin o zaman daha net ortaya çıkar tablo .
Ama tabii ki kac puan alırlarsa alsınlar denemede başka planlarımız da olmalı.
Buraya kadarmış demek için erken ,konular bitince bi bakarsın çok büyük eksiklikleri olan konuları değil de yapabildiklerini en iyiye çıkarmak için çalışır.
Ara dersleri fullemek için çabalar Türkçe ye abanirsa mutlaka artar Türkçe netleri .
Matematikten son yıllarda kazanim sorusu da soruyorlar denemelerdeki kadar zor olmaz ki her soru .
Üstelik matematiğin son konuları geometri ağırlıklı baştan sıkı tutarsa karışmaz.
Yine fen den elektrik ,canlılar falan geliyor onlar da çalışarak yapılabilecek konular .
Buraya kadarmış lafı için erken mayis sonu hep birlikte deriz artık yapacağımızı yaptık ,Buraya kadar bundan sonrası nasip diyeceğiz hepimiz .
Koskoca mart ve nisan ayı var pes edenler olacak ,üst sıralara çıkanlar olacak hadi siz de toparlanın daha bitmedi ...
Güç kuvvet ferahlık bol başarı diliyorum hepimize
Moral için çok teşekkür ederim. Konular bitmedi ama puanda hiç ilerleme yok. Hep aynı puanlar. Fen şükür iyi. 19 net ama matematik Türkçe sıkıntı. Matematik hala 10-15 doğru arasında. Türkçe ise 18 kere çıktı hop 14 lere düştü. Yani tam iler

Denemeleri kac? Cok sikinti yapmayin. Belki de kismeti farklidir.
Siz elinizden geleni yapin. Kendimi hatirliyorum o yaslarda, cok farkliydi duygularim

Ne biliyorsun altinin ustunden guzel olmayacagini...
Semsi tebrizi nin sozu var ya.

Siz bir de B plani yapin
400-420 bandında. Arkadaşları 470 leri geçti. Kısmet artık. B planı oluşturdum. İkametgahı aldiracağım. Birde haftaya bir özel okula kayıt yaptıracağım. Çok özel okul istemiyorum ama mecbur kalabilirim. Özel okula gitmezse yüzde 10 kesinti olur.

Arada hepimiz böyle oluyoruz ,dun dershane denemesine girdi oğlum ,tam ozdebir e sevinirken dun düşürmüş 😒
Orda yaptığı konuları burda yapamamis, yani şu konuyu şu dersi oturttu artık denilecek gibi değil.
Hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz demek ki bu işin kuralı bu ,bir denemeyle oldu bu iş demeyeceğiz, yine bir denemeyle olmuyor demeyeceğiz.
Gücümüzün yettiği kadar yola devam ,sonuc kadar surec de önemli, kolaylıkla atlatalım insallah

400-420 bandında. Arkadaşları 470 leri geçti. Kısmet artık. B planı oluşturdum. İkametgahı aldiracağım. Birde haftaya bir özel okula kayıt yaptıracağım. Çok özel okul istemiyorum ama mecbur kalabilirim. Özel okula gitmezse yüzde 10 kesinti olur.
Anlamadım neyden kesinti oluyor. Okul puan mı verecek

Anlamadım neyden kesinti oluyor. Okul puan mı verecek
Eğer özel okula kaydettirip sonra vazgecersek %10 kesintiyle parayı geri iade ediyorlar. Çok gönlüm yok özel okula göndermek için ama puanlı bir lise kazanamaz ve OBP ile iyi bir liseye yerlesemezse alternatif c planım. Şimdiden özel okul fiyatları daha da artmadan kaydetmek.

Biraz topige göz gezdirdim .daha geçen hafta toplantı yaptı öğretmenlerimiz .7. Sinifta başarılı olan lgs de başarılı olur dedi ve bu seneden birseyler yapmamız gerektiğini söyledi..
Sizin deneyimleirnizi de okumak isterim. Seneye lazım olacak

Hepinizin yavrularına başarılar diliyorum 😍

Not: benimki seneye lgs maratonu yaşayacak.

Eğer özel okula kaydettirip sonra vazgecersek %10 kesintiyle parayı geri iade ediyorlar. Çok gönlüm yok özel okula göndermek için ama puanlı bir lise kazanamaz ve OBP ile iyi bir liseye yerlesemezse alternatif c planım. Şimdiden özel okul fiyatları daha da artmadan kaydetmek.
Anladım. Hayırlı olsun hakkınızda

Puan icin bence de erken , o 450 yi rahat bulur diye dusunuyorum
Ozel okul bursluluk sinavlarina soksaniz?
Puanina gore yine indirim oluyor ,okullarda diye biliyorum

Biraz topige göz gezdirdim .daha geçen hafta toplantı yaptı öğretmenlerimiz .7. Sinifta başarılı olan lgs de başarılı olur dedi ve bu seneden birseyler yapmamız gerektiğini söyledi..
Sizin deneyimleirnizi de okumak isterim. Seneye lazım olacak

Hepinizin yavrularına başarılar diliyorum 😍

Not: benimki seneye lgs maratonu yaşayacak.
Turkce ve parafgaf cozmesini tavsiye etmislerdi bize. Matematik eksik konulari varsa , bakilabilir.😊
Teşekkürler

Lgs puanıyla da indirim yapan burs veren okullar var ,ama genelde yüksek puanlara veriyorlar .
Ozel okula kayıt yaptirinca da çocuk bu defa çalışmama kendimi zorlamama gerek yok demesin .
Ne kadar zor işler ,her şeye karşı çıkan cocuklar ,degisik degisik sorulu denemeler ,hadi hadi diye çırpınan anne babalar işin kötüsü herkes kendince haklı...
En güzeli, en hayırlısı ne ise kolaylıkla o yol nasip.olsun hepsine de insallah

İnşallah bulur 450 yi. Bakalim. Sizin kız ne yaptı. İyi gidiyordu.
Yok iyiydi, dusurmustu benim kizim bayagi. Ama biraz yukseldi suan. Karisik olmakla birlikte 430 460 arasi suan.
Yoruldu kizimda ,herkes gibi. Ya simdi boraz dinlenicem, ya da sonra . Sen karar ver diyor bana.
Beni rahat birak dedi. 🫣
Insallah hepsi emeklerinin karsiligini alir

Bu arada yine de bursluluk sinavina sokup , pazarlik yapin.
Zor da olsa , onlarinda eleyici bir taktigi var bence.

Lgs puanıyla da indirim yapan burs veren okullar var ,ama genelde yüksek puanlara veriyorlar .
Ozel okula kayıt yaptirinca da çocuk bu defa çalışmama kendimi zorlamama gerek yok demesin .
Ne kadar zor işler ,her şeye karşı çıkan cocuklar ,degisik degisik sorulu denemeler ,hadi hadi diye çırpınan anne babalar işin kötüsü herkes kendince haklı...
En güzeli, en hayırlısı ne ise kolaylıkla o yol nasip.olsun hepsine de insallah
Ozel okullarinda mezunlarina bakilabilir.
Calisinca yapiyorlar bence ozelde.
Insallah herkes icin hayirlisi olsun🙏🏻

Back