- 27 Şubat 2012
- 16.438
- 27.672
- 798
Aynen bizim grupbenim ki de haftaya 19 u. demek gelecek hafta bizlerin cumbusu paniklemesi var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bizim grupbenim ki de haftaya 19 u. demek gelecek hafta bizlerin cumbusu paniklemesi var![]()
Aynı haftadayız ama bazı doktorlar 10 kesiyor bana böyle bişey demediBana aynı şekilde folik asit ve progestana devam dedi canım. Ben 9+4 üm ama daha.
Test sonucumu başladılar yoksa takviye olsun diyemiBen bir suru vitamine basladim 10.hafta itibariyle. D vit damla, demir ilaci ve omega3 kompleks bir vitamin aliyorum, icinde folik asit de var ama
Bana da özellikle kendisi söyledi kullandığın folik asit devam progestanda devam diye. Belki haftaya gittiğimde keser bilmiyorum kiAynı haftadayız ama bazı doktorlar 10 kesiyor bana böyle bişey demedi
Kız sen assolist olduğundan hep tek gidiyorsun kontrole işte sonra yemeğini ye diye 9 doğuruyoz burdaAy haftaya mi hepinizin randevusu yahuuu benim 22 sinde![]()
Kız sen assolist olduğundan hep tek gidiyorsun kontrole işte sonra yemeğini ye diye 9 doğuruyoz burdaAy haftaya mi hepinizin randevusu yahuuu benim 22 sinde![]()
Yok tahliller 7.haftada yapilmisti o zaman ek vermemisti. Su an 10.hafta itibariyle bunlari takviye olarak verdi artik bizim degerlerden faydalanacakmis sanirim bebislerTest sonucumu başladılar yoksa takviye olsun diyemi
Ahahahah ya ama duzenim hep ayni aslindaKız sen assolist olduğundan hep tek gidiyorsun kontrole işte sonra yemeğini ye diye 9 doğuruyoz burda![]()
Bende yemek yiyince acayip şişiyorum hatta daha önce yediğim kadar yiyemiyorum. O yüzden az ama sık yiyorum kilom da aynı devam ediyor. Pantolonlarım da olmuyor artık düğmeleri iliklenmiyor.Kızlar ya benim midem acayip şiş az birşey yesem ağzımdan çıkacak gibi geliyor yemekler. Şimdi büyük bardak da su içip uzandım nefesim zor geliyor sanki son ayımdayımnormal mi acaba neden böyle oldum
![]()
Maşallah göbüşlerimiz çıkıyor artıkTeyzelerim ben artık annemin sweatlerinden de belli oluyorum
akıllandım ponçik ya artık hareket eden bebeğim var onu üzememdiyene bak diyene![]()
Senden de güzel haberler bekliyoruzzz :)Mutluluğunu paylaştım zaten bugünaynen çok az kaldııı
![]()
benim haftaya kontrolüm yok ya senden öğrencez artık gelişmelerihahahah C cilekcanavari çok tatlısınız valla ne senaryolar ne senaryolar :)) güzel haberlerle geldiniz de gözümüz gönlümüz açıldı ben de yine haftaya cumaya giderim diye düşünüyorum bakalım
sana bişey söyliyim mi ben evden cıkmadan 3 kez wcye girdim içim kurudu öyle çıktım hahahhahhahhahaAy gerçekten dün çok kötüydük ya ben bu sabahta burayı açıp bakmadım. Kontrole girene kadar yine senaryolar kafamda döndü durdu. C cilekcanavari bide sıra beklerken karnım guruldamaya başldı aklıma sen geldin. Eyvah dedim gazdan bebek görünmeyecek![]()
görceniz bak 1 hafta sonra da aşırı pozitif olcam1 hafta sonra hatirlatiriz ama bunu sana![]()
Güldürme allasengörceniz bak 1 hafta sonra da aşırı pozitif olcam(kendi bile inanmadı) ahahhhjhjhjhjhhj