Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Kız sen assolist olduğundan hep tek gidiyorsun kontrole işte sonra yemeğini ye diye 9 doğuruyoz burda 🤣
Ahahahah ya ama duzenim hep ayni aslinda🙈 6/7/8/10/12 haftalarda gitmis oluyorum. Benim doktorda sekerim dusuyor heyecandan sanirsam ahajsjd

Kızlar ya benim midem acayip şiş az birşey yesem ağzımdan çıkacak gibi geliyor yemekler. Şimdi büyük bardak da su içip uzandım nefesim zor geliyor sanki son ayımdayım 😅 normal mi acaba neden böyle oldum 🤦‍♀️

Teyzelerim ben artık annemin sweatlerinden de belli oluyorum

Eklentiler

• 1000066144.webp
    1000066144.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar ya benim midem acayip şiş az birşey yesem ağzımdan çıkacak gibi geliyor yemekler. Şimdi büyük bardak da su içip uzandım nefesim zor geliyor sanki son ayımdayım 😅 normal mi acaba neden böyle oldum 🤦‍♀️
Bende yemek yiyince acayip şişiyorum hatta daha önce yediğim kadar yiyemiyorum. O yüzden az ama sık yiyorum kilom da aynı devam ediyor. Pantolonlarım da olmuyor artık düğmeleri iliklenmiyor.

Ay gerçekten dün çok kötüydük ya ben bu sabahta burayı açıp bakmadım. Kontrole girene kadar yine senaryolar kafamda döndü durdu. C cilekcanavari bide sıra beklerken karnım guruldamaya başldı aklıma sen geldin. Eyvah dedim gazdan bebek görünmeyecek 🤣
sana bişey söyliyim mi ben evden cıkmadan 3 kez wcye girdim içim kurudu öyle çıktım hahahhahhahhaha

Back
X