Oy maşallahKızlaar 12+0 dan bildiriyorum cinsiyeti öğrendim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallahKızlaar 12+0 dan bildiriyorum cinsiyeti öğrendim![]()
Iyi olmaya calis once kendi caninin sagligi iyi olucak ki bebisine ve kizina bakabilesinYaa valla sanırım hepimiz öyleyiz duygusal anlamda..haklısın canım fiziksel olarak da çok yıprandım gerçekten onun vermiş olduğu hasar da var hala üstümde sanırım. Çok şükür iyiyim daha da iyi olucam inşallah
İnşallah canım inşallah![]()
Sen şimdiden yemekleri anneme yaptırıp buzluğa stokla çıkarıp ısıtır yersinBen kendi evimin mutfagina bayramdan beri giremiyorum, mutfak komple kokuyorhani guya ilaci alinca azaliyor bulanti, ama herseyden tiksinmeme herseyin kokmasina engel degil malesef. Gecen gun esime diyorum ki SU BARDAGI neden kokuyor ahsjdjdj. Iyice sapittin sen dedi
simdi annem de bir ayligina filan gidicek istanbuldan, ne yer iceriz bilmiyorum hep disaridan mecbur
![]()
Al benden de o kadar bana da aşırı kokuyor mutfak asla giremiyorum. Yemek masamın üstünde naylondan bişey var koruma için hani oluyor ya diktörgen. Onu bu senenin başında almıştım. Yemin ederim yemek yerken plastiği kokuyor burnuma yaBen kendi evimin mutfagina bayramdan beri giremiyorum, mutfak komple kokuyorhani guya ilaci alinca azaliyor bulanti, ama herseyden tiksinmeme herseyin kokmasina engel degil malesef. Gecen gun esime diyorum ki SU BARDAGI neden kokuyor ahsjdjdj. Iyice sapittin sen dedi
simdi annem de bir ayligina filan gidicek istanbuldan, ne yer iceriz bilmiyorum hep disaridan mecbur
![]()
Maşallah çok güzel.Bişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler![]()
Gözün aydın canım leken nasıl oluyor çok mu yoksa normal vajinal akıntısı kadar mı benm normal vajinal akıntısı gibi oluyp dediğin gibi 1 gün oluyo bigün olmuyo ben keseyi gördm sadece pazsrtesi Allahın izniyle görcem bebişi progestan kullanıyorun ne olur ne olmaz diye kullan dedi yorgunlukla mı alakalı acaba lekelenme yaEvet canım kızlar ❤ bizim ufaklı yine dün beni korkuttu biz bugün kontrole gittik çok şükür bebeğim iyi bugün 10+0 sata göre ama usg de 10+3 çıktı 3.59cm olmuş hep uyuyor bizimki azıcık öksürdüm kıpırdandı sonra el salladıay ölürüm ya
çok tatlı büyümüş 1haftada baya bebek gibi artık eller kollar çok şükür Herşey yolunda. Ama leke sebebi yok çünkü kanama alanı yok vajinal de bakmak istemiyorum şuan sana yatıcaksın istirahat ediceksin sadece tuvalete kalkacaksın dedi ben de öyle yapacağım. Devamlı olan bir leke durumu yok ama 1gün olmasa ertesi günü azıcık olunca bile yüreğim hopluyor
neyse şükür bebeğim iyi ben de yatacağım mecbur yapıcak bişey yok
C cilekcanavari ben sıramı savdım yarın senden de güzel haberleri bekliyoruz
![]()
Ahhh canım ben de sana yazacaktım bi süredir hiç sesin çıkmadı iyi misin diye..Evet canım kızlar ❤ bizim ufaklı yine dün beni korkuttu biz bugün kontrole gittik çok şükür bebeğim iyi bugün 10+0 sata göre ama usg de 10+3 çıktı 3.59cm olmuş hep uyuyor bizimki azıcık öksürdüm kıpırdandı sonra el salladıay ölürüm ya
çok tatlı büyümüş 1haftada baya bebek gibi artık eller kollar çok şükür Herşey yolunda. Ama leke sebebi yok çünkü kanama alanı yok vajinal de bakmak istemiyorum şuan sana yatıcaksın istirahat ediceksin sadece tuvalete kalkacaksın dedi ben de öyle yapacağım. Devamlı olan bir leke durumu yok ama 1gün olmasa ertesi günü azıcık olunca bile yüreğim hopluyor
![]()
Ay şöyle düşününce şu an orada o kadar rahatlar ve mutlular ki, hatta en rahat en huzurlu oldukları yer orası. Dünyaya koruyarak hazırlıyoruz. Bu açıdan çok huzur buluyorum ben de. Hanginiz anne karnına dönmek istemezdik kiEvet canım kızlar ❤ bizim ufaklı yine dün beni korkuttu biz bugün kontrole gittik çok şükür bebeğim iyi bugün 10+0 sata göre ama usg de 10+3 çıktı 3.59cm olmuş hep uyuyor bizimki azıcık öksürdüm kıpırdandı sonra el salladıay ölürüm ya
![]()
Benim normalde de koku eşiğim yüksektir kimsenin almadığı bardak kokularını falan alırım o yüzden şimdi bir tık arttı sadece zaten limitteyim sanırımBen kendi evimin mutfagina bayramdan beri giremiyorum, mutfak komple kokuyorhani guya ilaci alinca azaliyor bulanti, ama herseyden tiksinmeme herseyin kokmasina engel degil malesef. Gecen gun esime diyorum ki SU BARDAGI neden kokuyor ahsjdjdj. Iyice sapittin sen dedi
![]()
Valla canım bazen 25 kuruş kadar bazen 1lira kadar bazen nokta şeklinde çok değişken oluyor ama bazen bordo kırmızı arası olunca korkuyorum hemen doktora gidiyorum full yayıcaksın dedi ben de progestan kullanıyorum ben sabah öğle akşam hem de progestan dex iğne vuruyorum her gün ebiş iyi çok şükür elbet kesilecek bu lekeler de her gün olmuyor ama arada bile olsa insanın morali bozuluyorGözün aydın canım leken nasıl oluyor çok mu yoksa normal vajinal akıntısı kadar mı benm normal vajinal akıntısı gibi oluyp dediğin gibi 1 gün oluyo bigün olmuyo ben keseyi gördm sadece pazsrtesi Allahın izniyle görcem bebişi progestan kullanıyorun ne olur ne olmaz diye kullan dedi yorgunlukla mı alakalı acaba lekelenme ya![]()
Ben her hafta gidiyorum doktora peşinen söyledim ben duramam dedim bir de şimdi ara ara leke olunca oldukça gidiyorum kendimi sıkacağıma göreyim diyeAhhh canım ben de sana yazacaktım bi süredir hiç sesin çıkmadı iyi misin diye..
Çoook sevindim ya çok şükür güzel güzel büyüyor bebeğin rabbim nazardan saklasın inşallah
Fırsatım olsa bende bugün çıkar giderdim doktora valla öyle darlandık artık![]()
Hahshshdh suyun tadını değiştirdiğini gerçek su gurmeleri bilir shdjdjd ben şişeyle içerim ardından çöpe atarm shdjdjd kıyamam sana, benm oturdugjm yere yakın oturuyor annem ve kayınvalidem bende onlardan yemek alıyorm valahi bi süredir shsjdjf ben zaten yiyemiyorm genellkle peynir ekmek mideme iyi geliyor ama kerem ve eşim için onlrdn alıyorm yemekBen kendi evimin mutfagina bayramdan beri giremiyorum, mutfak komple kokuyorhani guya ilaci alinca azaliyor bulanti, ama herseyden tiksinmeme herseyin kokmasina engel degil malesef. Gecen gun esime diyorum ki SU BARDAGI neden kokuyor ahsjdjdj. Iyice sapittin sen dedi
![]()
Ayyy nasıl güzel, kocaman olmuş maşallahKızlaar 12+0 dan bildiriyorum cinsiyeti öğrendim![]()
Ne güzel haberlerrr bu sabahhEvet canım kızlar ❤ bizim ufaklı yine dün beni korkuttu biz bugün kontrole gittik çok şükür bebeğim iyi bugün 10+0 sata göre ama usg de 10+3 çıktı 3.59cm olmuş hep uyuyor bizimki azıcık öksürdüm kıpırdandı sonra el salladıay ölürüm ya
![]()
Amin canım inşallanNe güzel haberlerrr bu sabahhcok sevindimm canımmm maşallah hep böyle güzel devam etsiinn
![]()
Yarın gittiğimde bende bi sonraki hafta için tekrar gitmek istediğimi söyleyeceğim. Aşırı stres yüklendim belim daha da ağrıyor stres oldukça. 2 dk da olsa görsem içim rahat eder en azındanBen her hafta gidiyorum doktora peşinen söyledim ben duramam dedim bir de şimdi ara ara leke olunca oldukça gidiyorum kendimi sıkacağıma göreyim diye![]()
Aa 10 haftada herkese bıraktırıyorlar demek ki folik asitiBir de bana bugün elenetal 2 vitamin verdi doktorum ve folik asiti bıraktık 10+0
Yaaaaa maşallah yavruyaaa neymiş cinsiyetiKızlaar 12+0 dan bildiriyorum cinsiyeti öğrendim![]()