Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Kızlar topluca bugün bebişini görenler için çok sevindim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hareketlerini , minik tekmelerini hissedeceğimiz nice güzel günleri görmek nasip olsun 🌸 ben de bugün doktorumla konuştum randevu günü yapacağımız bir test var mı bilgi almak için önden 11+3 oluyorum o da 2 li tarama testi yapacağımızı söyledi eğer onda olumsuz bir şeyle karşılaşırsam fetal testi yaptıracağım 🤔

Sat a göre 6+3, doktor da " kalp atışı varsa 6 sayıyoruz ama kese 5 haftalık görünüyor" dedi. Haftaya farklı bir doktora gideceğim kesinlikle.
Merhaba benim ilk gebeliğimde 7+3 de gitmiştim kese boyutu 6+1 gözüküyordu tekrar baktım arşivden gerideydi yani uzun bir süre geriden geldi biraz minik doğar diye düşünmüştük. Ama 40 haftayı tamamlayınca 3.5 kg doğdu demekki geç döllenme falan olmuş boşuna stres yapmışım. İlk haftalarda da hiç tedirgin etmedi doktorum. Bence daha cok erken telaş etmeyin 🙏🏻

Ahh 10 hafta baya da ilerlemiş aslında.. üzmek hatırlatmak hiç istemem ama hersey yolunda giderken mi bu yaşandı? Benim de cuma günü 10. Hafta kontrolüm var da çok korkuyorum inşallah iyidir ve kalbi atıyordur😔🤲🏼
Evet önceki muayenemde gayet normaldi kalp atışınu dinlemiştik. 10. hafta gittiğimde doktor kalbinin durduğunu söyledi. Bir sebep aramaya gerek yok olabiliyor dedi. Hemen tekrar deneyebilirsiniz dedi 4-5 ay bekledim. Başta çok kötüydü tabi. Kızımı doğurduğumda her şey daha kolaydı çok kötüydü o süreç acı vs.
İçinizi ferah tutun ben de çok heyecanlıyım ama her şey olacağına varıyor sanırım. Kızıma bakıp nasıl bir mucize olduğunu daha iyi anlıyorum. Umarım isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Her gebelik bir risk ancak kötüyü düşünmek de stresten başka bir şey getirmiyor umarım süreci sıkıntısız tamamlarız.

S
Evet önceki muayenemde gayet normaldi kalp atışınu dinlemiştik. 10. hafta gittiğimde doktor kalbinin durduğunu söyledi. Bir sebep aramaya gerek yok olabiliyor dedi. Hemen tekrar deneyebilirsiniz dedi 4-5 ay bekledim. Başta çok kötüydü tabi. Kızımı doğurduğumda her şey daha kolaydı çok kötüydü o süreç acı vs.
İçinizi ferah tutun ben de çok heyecanlıyım ama her şey olacağına varıyor sanırım. Kızıma bakıp nasıl bir mucize olduğunu daha iyi anlıyorum. Umarım isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Her gebelik bir risk ancak kötüyü düşünmek de stresten başka bir şey getirmiyor umarım süreci sıkıntısız tamamlarız.
aminnnn şu 12 haftayı atlatsam içim rahatlayacak biraz 🙏

S

aminnnn şu 12 haftayı atlatsam içim rahatlayacak biraz 🙏
Evet ilk 3 ay ya hep ya hiç kuralı var dedi doktorum da. bebek sağlıklıysa devam ediyor sağlıksızsa sonlanıyor. Aslına bakarsak doğaya uygun olan bu güçlü olan kazanıyor doğal seçilim. Tabi biz duygusal açıdan baktığımızdan yıpranıyoruz. Sağlıklı bebekler dünyaya getiriririz inşallah. Hiç stres yapmayın dicem de ben de yapıyorum elimizden geldiğince olumlu şeyler düşünmek lazım. Az kaldı zaten ondan sonra bebek uyumadı yemedi dertleri başlıyor ☺️

Merhaba benim ilk gebeliğimde 7+3 de gitmiştim kese boyutu 6+1 gözüküyordu tekrar baktım arşivden gerideydi yani uzun bir süre geriden geldi biraz minik doğar diye düşünmüştük. Ama 40 haftayı tamamlayınca 3.5 kg doğdu demekki geç döllenme falan olmuş boşuna stres yapmışım. İlk haftalarda da hiç tedirgin etmedi doktorum. Bence daha cok erken telaş etmeyin 🙏🏻
Çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için🌸🌸. İnanın doktorumdan daha çok moral oldunuz. Umarım sağlıklı ilerler. İlk gebeliğim olduğu için istemsiz evhamlanıyorum😊

Evet ilk 3 ay ya hep ya hiç kuralı var dedi doktorum da. bebek sağlıklıysa devam ediyor sağlıksızsa sonlanıyor. Aslına bakarsak doğaya uygun olan bu güçlü olan kazanıyor doğal seçilim. Tabi biz duygusal açıdan baktığımızdan yıpranıyoruz. Sağlıklı bebekler dünyaya getiriririz inşallah. Hiç stres yapmayın dicem de ben de yapıyorum elimizden geldiğince olumlu şeyler düşünmek lazım. Az kaldı zaten ondan sonra bebek uyumadı yemedi dertleri başlıyor ☺️
Valla uyumadı yemedi evresine geçmek istiyorumm.
Eşimin morfoloji çok düşük %1
3 tane gebelik kaybım oldu erken haftalarda.
İlk defa bi gebeliğimde 10. Haftaya yaklaştım ve çok korkuyorum bu yüzden. Şimdiye kadar hersey hep yolunda gitti hormonlar yüksekti olması gerektiği gibi. En son 8 haftada gördüm bebeği kalbi gümbür gümbür atıyordu çok şükür. Şimdi cuma günü 10. Hafta kontrolü var heyecanlı ve stresliyim Rabbim güzel haberlerle cıkmayı nasip etsin oradan🙏

Normalde oluyor bence ama benim doktorumun fulyadaki kliniginde esas ultra luks ultrason, sansa ikidir suadiyedeki yeni yerine gidiyorum, orayi da baska bir doktordan devraldi gibi oldu, ultrason cihazi cok daha eski bence, ciktisini sevemedik hic esimde ben de 🙈🙈 hatta esim dedi ki bir sonrakine fulyaya mi gitsek 🤣
Ama soyle soyliyim esimin ekrandan cektigi videoyu kiz arkadaslarima attim, bebeklerle arasi olmayan bir arkadasim bile AA BAYA KAFASI KOLU SECILIYOR BUNUN diye hönkürdü🥹🥹
Canım bahçecide miydi senin tedavi Fulya’da benim yazın orada iki başarısız tüp bebek olmuştu sonra kendiliğinden oldu Allah’ıma bin şükür

Valla uyumadı yemedi evresine geçmek istiyorumm.
Eşimin morfoloji çok düşük %1
3 tane gebelik kaybım oldu erken haftalarda.
İlk defa bi gebeliğimde 10. Haftaya yaklaştım ve çok korkuyorum bu yüzden. Şimdiye kadar hersey hep yolunda gitti hormonlar yüksekti olması gerektiği gibi. En son 8 haftada gördüm bebeği kalbi gümbür gümbür atıyordu çok şükür. Şimdi cuma günü 10. Hafta kontrolü var heyecanlı ve stresliyim Rabbim güzel haberlerle cıkmayı nasip etsin oradan🙏
Kuzum senin tüp bebek değil miydi ? Karıştırdım mı ? Gayet iyidir merak etmee hayırlı haberle geleceksin inşallah

Kızınızdan önce mi düşük yaptınız?

Canım bahçecide miydi senin tedavi Fulya’da benim yazın orada iki başarısız tüp bebek olmuştu sonra kendiliğinden oldu Allah’ıma bin şükür
Yok kuşum ama hemen yan binada nesta klinik var Ercan hoca🥰
fulya tup bebek muhiti zaten fiks ajdjfjfj. Ya ne kadar sanslisin masallah diyelim🧿 bana da doktorum senin ikinci dogal olucak diyor hep nasip bakalim😬

Back
X