- 14 Aralık 2024
- 3.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.094
- 48
- 31
Cok sagol canim cok sukurCanım çok sevindim güzel haberler almışsın maşallah rahat bi nefes al şimdi![]()

Sen nasil oldun daha iyisin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol canim cok sukurCanım çok sevindim güzel haberler almışsın maşallah rahat bi nefes al şimdi![]()
Arkadaşımın 12. Hafta usg sini gördüm koccccamaan bi bebekAyyy tesekkur ederim canimvallahi 12 de kesin cok cok daha buyumus olacaklar yine inanamiycaz gozlerimize bence
![]()
Ahahaha ya di mi isteArkadaşımın 12. Hafta usg sini gördüm koccccamaan bi bebek![]()
Yazık annelerimizin zamanında usg cihazları çok kötüydüAhahaha ya di mi istesu an benimki bile bana o kadar buyuk geldi ki yani
babam diyor ki cikista E BU BAYA INSAN GORUNUMUNDE ahahahahahah. Ultrasonlar 31 senede cok degisti diyor annem de ona donup ajsjsjsj
NetYazık annelerimizin zamanında usg cihazları çok kötüydükardeşim 23 yasında onunkini hatırlıyorum hiç kimse bisey anlamamıstı djdhdjdj
Ultrason resmi veriyolar ya orda da o kadar ney belli oluyo mu
Bende öyle şişkinlik var 8 haftalığım pantolonlarımı giyemiyorum şişlinlikten bende progestan kullanıyorumCanim ben gecen hafta pes edip hamile pantolonu aldim karin panelli olanlardansigamiyorum hicbir seyime, progestan kullandigim icin haftalardir ekstra gobuslendim
Normalde oluyor bence ama benim doktorumun fulyadaki kliniginde esas ultra luks ultrason, sansa ikidir suadiyedeki yeni yerine gidiyorum, orayi da baska bir doktordan devraldi gibi oldu, ultrason cihazi cok daha eski bence, ciktisini sevemedik hic esimde ben deYazık annelerimizin zamanında usg cihazları çok kötüydükardeşim 23 yasında onunkini hatırlıyorum hiç kimse bisey anlamamıstı djdhdjdj
Ultrason resmi veriyolar ya orda da o kadar ney belli oluyo mu
Çok daha iyiyim çok şükür canım biraz hormonlardan dolayı aşırı depresif oldum ondan kurtulmam lazım sürekli ağlıyorum gereksiz yere..Cok sagol canim cok sukur![]()
Sen nasil oldun daha iyisin insallah
Son 6 gunum cok igneyle, dayanin bir kac haftaya sizin de bitecek insallahBende öyle şişkinlik var 8 haftalığım pantolonlarımı giyemiyorum şişlinlikten bende progestan kullanıyorum
Özenmekten degıl saglıklı mı kalbı atıyormu aklıma Hersey gelıyo ıste alakası yok belkı ama ıcgudusel olarak beklıyoruzMide bulantısı olmayanlar aşırı şanslı bence.
Ölüyorum, gözümü açamıyorum, 6 kilo verdim. Hic ozenmeyin mide bulantısına![]()
Ben de iki gundur oyleyim goremedikce kudurdum, bugun de mutluluktan agliyorumÇok daha iyiyim çok şükür canım biraz hormonlardan dolayı aşırı depresif oldum ondan kurtulmam lazım sürekli ağlıyorum gereksiz yere..![]()
Kız biz anayız artık yaaaa bebişlerimizin kolları bacakları bile varNormalde oluyor bence ama benim doktorumun fulyadaki kliniginde esas ultra luks ultrason, sansa ikidir suadiyedeki yeni yerine gidiyorum, orayi da baska bir doktordan devraldi gibi oldu, ultrason cihazi cok daha eski bence, ciktisini sevemedik hic esimde ben dehatta esim dedi ki bir sonrakine fulyaya mi gitsek
Ama soyle soyliyim esimin ekrandan cektigi videoyu kiz arkadaslarima attim, bebeklerle arasi olmayan bir arkadasim bile AA BAYA KAFASI KOLU SECILIYOR BUNUN diye hönkürdü![]()
Kaç haftaya kadar kullanıyoruz ki ben fitil olarak verdi doktorSon 6 gunum cok igneyle, dayanin bir kac haftaya sizin de bitecek insallah![]()
benim bebe aspirini canım istersen onu kullansam mı diye sor ben 5. haftadan beri kullanıyorum kanama olmadı çok şükür kahverengi akıntı oldu sadece bir iki defa. çocuklar kullanıyomuş bu aspirini zatenAynen bana da o yüzden verdi. Ecopirin yazdı bana ama prospektüsünde son haftalarda kullanılması kesinlikle önerilmez yazıyor. Önceki gittiğim doktora sormuştum ne olur ne olmaz kullanayım mı diye, daha gebelik yoktu o zaman. Kanamaya meyilli bir insansan düşük yaparsın demiştio yğzeen benim de kafam epey karışık
Bugunleri de gorduk ya bacim ne diyimKız biz anayız artık yaaaa bebişlerimizin kolları bacakları bile var![]()
kanamaya meyilli biri olduğunu nerden anlamış ki bak kafama takıldı acaba ben de öyle olabilir miyimAynen bana da o yüzden verdi. Ecopirin yazdı bana ama prospektüsünde son haftalarda kullanılması kesinlikle önerilmez yazıyor. Önceki gittiğim doktora sormuştum ne olur ne olmaz kullanayım mı diye, daha gebelik yoktu o zaman. Kanamaya meyilli bir insansan düşük yaparsın demiştio yğzeen benim de kafam epey karışık