Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Cocuk vitamin mineral bombardimanina tutulacak yarindan itibaren 🤣 ozellikle su regenesis in icinde yok yok masallah
image.webp

image.webp

Ahahaha ya di mi iste🤣 su an benimki bile bana o kadar buyuk geldi ki yani🙈 babam diyor ki cikista E BU BAYA INSAN GORUNUMUNDE ahahahahahah. Ultrasonlar 31 senede cok degisti diyor annem de ona donup ajsjsjsj
Yazık annelerimizin zamanında usg cihazları çok kötüydü 😂 kardeşim 23 yasında onunkini hatırlıyorum hiç kimse bisey anlamamıstı djdhdjdj
Ultrason resmi veriyolar ya orda da o kadar ney belli oluyo mu

Kızlar 9 haftalık oldum bende biraz önce duşa girerken göbek deliğimin içinin kızardığını etrafının kabuk tuttuğunu fark ettim bu durumu yaşayan varmı ne yapmam gerek korktum biraz bebeğe bi zarar verir mi

Canim ben gecen hafta pes edip hamile pantolonu aldim karin panelli olanlardan🤣 sigamiyorum hicbir seyime, progestan kullandigim icin haftalardir ekstra gobuslendim
Bende öyle şişkinlik var 8 haftalığım pantolonlarımı giyemiyorum şişlinlikten bende progestan kullanıyorum

Yazık annelerimizin zamanında usg cihazları çok kötüydü 😂 kardeşim 23 yasında onunkini hatırlıyorum hiç kimse bisey anlamamıstı djdhdjdj
Ultrason resmi veriyolar ya orda da o kadar ney belli oluyo mu
Normalde oluyor bence ama benim doktorumun fulyadaki kliniginde esas ultra luks ultrason, sansa ikidir suadiyedeki yeni yerine gidiyorum, orayi da baska bir doktordan devraldi gibi oldu, ultrason cihazi cok daha eski bence, ciktisini sevemedik hic esimde ben de 🙈🙈 hatta esim dedi ki bir sonrakine fulyaya mi gitsek 🤣
Ama soyle soyliyim esimin ekrandan cektigi videoyu kiz arkadaslarima attim, bebeklerle arasi olmayan bir arkadasim bile AA BAYA KAFASI KOLU SECILIYOR BUNUN diye hönkürdü🥹🥹

Çok daha iyiyim çok şükür canım biraz hormonlardan dolayı aşırı depresif oldum ondan kurtulmam lazım sürekli ağlıyorum gereksiz yere..🙈
Ben de iki gundur oyleyim goremedikce kudurdum, bugun de mutluluktan agliyorum🤣 sabah da bebegim oldu mu acaba diye agladim sumuklerim akarak🙈 ben de kendimi taniyamaz oldum yani duygusal acidan hic uzulme hepimiz oyleyiz. Yeter ki fiziksel olarak iyi ol bosver, cok cektin cunku kiyamam 🥹

Normalde oluyor bence ama benim doktorumun fulyadaki kliniginde esas ultra luks ultrason, sansa ikidir suadiyedeki yeni yerine gidiyorum, orayi da baska bir doktordan devraldi gibi oldu, ultrason cihazi cok daha eski bence, ciktisini sevemedik hic esimde ben de 🙈🙈 hatta esim dedi ki bir sonrakine fulyaya mi gitsek 🤣
Ama soyle soyliyim esimin ekrandan cektigi videoyu kiz arkadaslarima attim, bebeklerle arasi olmayan bir arkadasim bile AA BAYA KAFASI KOLU SECILIYOR BUNUN diye hönkürdü🥹🥹
Kız biz anayız artık yaaaa bebişlerimizin kolları bacakları bile var🥹🥹😂🧿♥️

Aynen bana da o yüzden verdi. Ecopirin yazdı bana ama prospektüsünde son haftalarda kullanılması kesinlikle önerilmez yazıyor. Önceki gittiğim doktora sormuştum ne olur ne olmaz kullanayım mı diye, daha gebelik yoktu o zaman. Kanamaya meyilli bir insansan düşük yaparsın demişti 😣😣😣 o yğzeen benim de kafam epey karışık
benim bebe aspirini canım istersen onu kullansam mı diye sor ben 5. haftadan beri kullanıyorum kanama olmadı çok şükür kahverengi akıntı oldu sadece bir iki defa. çocuklar kullanıyomuş bu aspirini zaten

Aynen bana da o yüzden verdi. Ecopirin yazdı bana ama prospektüsünde son haftalarda kullanılması kesinlikle önerilmez yazıyor. Önceki gittiğim doktora sormuştum ne olur ne olmaz kullanayım mı diye, daha gebelik yoktu o zaman. Kanamaya meyilli bir insansan düşük yaparsın demişti 😣😣😣 o yğzeen benim de kafam epey karışık
kanamaya meyilli biri olduğunu nerden anlamış ki bak kafama takıldı acaba ben de öyle olabilir miyim 🤔

Back
X