- 1 Ağustos 2018
- 2.852
- 4.857
- 133
Teşekkür ederimBen ayrancılarda medifemaya gidiyorum canım emrah beyan a
Evet ya ama ben o zaman anlamamıştım hiç hamile olabilceğim aklımdan geçmiyordu. Bu konuda çok üzgün olduğum için ve sürekli düşündüğüm için gördüm sanmıştım.Yaa ne güzel bir rüyaymış resmen malum olmuş sana
Kasık ağrısından başka şikayetim yoktu aslında ama aile sağlığına rutine gidince istediler ama buna hiç bişi yok dememek de lazım gibi bilemedim kiKadın doğum doktorunuz mu söyledi? Vardır bir bildiği diye düşünüyorum canım ya belki başka değerlerin iyi çıkmıştır. Şikayetlerin devam ediyor mu
Ben de içimdeki kanama alanı gitmiştir beni terk etmiştir böylelikle diyerek içimi rahatlatılamaya çalışıyorum . Doktorumda normal dedi çok teşekkür ederim yazdığınız için en azından birilerinin daha yaşadığını bilmek daha normal hissettiriyor keşke hiç yaşamasak tabikideCanım benim ilk kanamam olduğunda pıhtı parçaları düşmüştü. Hatta o an içimden dedim şimdi her şey bitti diye. Ama çok şükür bir şey olmadı. Neredeyse 13-14 gündür de progestan fitil kullanıyorum. Hâlâ kahverengi, çamur gibi akıntım oluyor. Doktor bana normal dedi ama herkeste farklı olabilir tabii. Mutlaka doktorunla görüş, için rahat etsin. Ama her şeyden önce mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.
Gebeliğimin başından beri kasık ağrılarım var ondan daha fazlası değil şuandaki ağrı da . Çok teşekkür ederimÇok ciddi dayanılamayacak bir ağrın yoksa endişelenme bu haftalarda öyle kolayca olumsuz bişey olmaz ama doktoruna mutlaka haber ver dyecektim ki haber vermişsin canım istirahat et
Rica ederim canım. Tabii ki öyle hissediyor insan. Birbirimize destek olmak için buradayız. İnşallah bundan sonraki sürecimiz daha güzel ve kolay geçerBen de içimdeki kanama alanı gitmiştir beni terk etmiştir böylelikle diyerek içimi rahatlatılamaya çalışıyorum . Doktorumda normal dedi çok teşekkür ederim yazdığınız için en azından birilerinin daha yaşadığını bilmek daha normal hissettiriyor keşke hiç yaşamasak tabikide
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kimsede bir şey yokturdur.Kızlar deprem oldu istanbulda baya salladı hisseden varmı iyi misiniz
Bursada çok fena sallandık ve çok uzun sürdü pijamalarla dışarı kaçtım çocuğu kaptığım gibi hala karnım ağrıyoristanbuldaki kızlar iyi misiniz ses verin?? herkesw çok geçmiş olsun hala elim ayağım titriyo karnım ağrıyo korkudan
Çok kötü sallandık canın korkudan dışarı çıktık eve gitmeyin artçılar devam ediyor diyorlarKızlar deprem oldu istanbulda baya salladı hisseden varmı iyi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?