Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    75
Ben 1 çift hamile kilotlu çorabı aldım. Sık sık elbise giymiyorum

Detaylı ultrasyon mu demek istedi acaba çünkü onda sayıyorlar. 3lü tarama yine kan vererek oluyor 4lü taramada öyle.

Benim de gece bazen sadece sağ bacağım bazen ikisi de sızım sızım sızlıyor, dizlerim ağrıyor. Kramp fln değil, tamamen sızı. Sabah yok, gece oluyor. Geçen nerede okudum hatırlamıyorum bu haftalarda bacak ağrısı oluyormuş. Normaldir heralde

Aynen bi
Progestan da pahalı gerçekten. Ben de kullanıyorum. Pıt pıt bi şeyler oluyor gibi arada evet. . O merak hepimizde var valla. Ne oldu ne bıtti hep bir heyecan hali. Doktorun kapısında kalpler pır pır oluyor.

Detaylı ultrasyon mu demek istedi acaba çünkü onda sayıyorlar. 3lü tarama yine kan vererek oluyor 4lü taramada öyle.
Ay bilmiyorum canim 7 ocak gibi giderim buyuk ihtimal o zaman ogrenirim ama iste ulturasona randevu veriyorlar sonra oradan bakilinca doktor yanina gidiyorsun geri kan aliyorlar ben 3lu 4lu tarama seker yuklemesi dusunmuyorum devlette zorunlu sanirim

Selammm cinsiyetimiz kız belli oldu ekleyebilir misiniz

Korbell almıştım ben, odada pratik oldu altını değiştir, çöpe at. Büyüyünce kakalı bezleri oraya atamadık tabi yani alınabilir gibi

Kendi kendime öyle düşündüm geçen, hiç yatıp dinlenmiyorum ki hareket hissedeyim

Şu an değil ama ileride sıkar ama o zamana da mevsim değişir belki. Şimdilik çok ihtiyaç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…