Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    75
Kadın doğum bölümü detaylı ultrason yapmaz size perinatolojiden kayıt açar sonra siz de o bölüme randevu alırsınız ama baya ileri haftadasınız bir aya anca randevu veriyorlarmış

16.hafta dortlu test mi oluyor
Daha uclu taramaya gecilmiyor mu
Ben bu surecleri gec mi takipteyim ya

Saglikla gelsin insallah ekliyorum canim

16.hafta dortlu test mi oluyor
Daha uclu taramaya gecilmiyor mu
Ben bu surecleri gec mi takipteyim ya

Saglikla gelsin insallah ekliyorum canim
Bana da bir tuhaf geldi ama sorgulamadım 3lü mü demek istedi acaba.. Benim doktor çok 3lüyü tercih etmiyor. İlk hamileliğimde 2li ve 4lü yaptırmıştı. Saoalsın

Gebeliğinde elbise giymeyi sık tercih eden arkadaşlar, normal külotlu çorap mı giyiyoesunuz yoksa gebelğk için olanlardan mı? Bugün de bu kafama takıldı ben en ince çoraplardan giyiyorum. Yine de sıkar mı sizce? Üzerimdeyken rahatım, rahatsız olduğum bir durum yok ama bi sorun olur mu acaba

Bana da bir tuhaf geldi ama sorgulamadım 3lü mü demek istedi acaba.. Benim doktor çok 3lüyü tercih etmiyor. İlk hamileliğimde 2li ve 4lü yaptırmıştı. Saoalsın
Ben devlete gidiyorum canim bana iste ikili tarama sonucumda gittigimde ocagin 2.haftasi gel kemikleri saycaz dedi bebegin kemikleri saymak ne alaka anlamadim hala dusunuyorum
Acaba 3lu taramami oluyor
Doktor diliyle konusuyorlar sonra bizler dusunuyorz

Detaylı ultrasona bakabilmesi için doktorun ya perinatolog ya radyolog olması gerekiyor diye biliyorum.

Korbell kullandım. Şöyle bir durum oluyor, kapağı kapalıyken çok iyi ama biraz bezler birikmeye başladıysa her yeni çöpü içine attığınızda kapağı açılınca felaket koku yayılıyor etrafa. O yüzden koyacaksanız yine çocuk odasına koymayın banyo tuvalet gibi bir yerde olsun. Kapağını geri kapattığınız için koku 10 dk sonra filan gidiyor. Bir zaman sonra korbellin orijinal poşetlerinden kullanmadım onlar da gereksiz pahalıydı kendim normal bim filan mavi çöp poşetlerini kullanıyordum ama belki de ondandır koku yayması.

Valla bende bir his yok 17. Haftanın içindeyim . Cuma randevum var gidince sorcam eşim her hafta takacak birşey buluyorsun diyo ama napayım

Bana da doktorum ocakta geldiğinde kemiklerine bakıcaz dedi. Demek 17, haftalarda bakılıyor.

Benim annem 3 hamileliğinde de 9 ay boyunca kusmuş ve yemek yiyememiş. Hepimiz de sağlıklı ve kilosu gayet iyi doğmuşuz. Üstelik eskiden vitamin takviye bir şey yokmuş. Doktorlar da bebeğin bir şekilde beslendiğini, yiyemiyorum diye stres yapmamak gerektiğini söylüyor. Bende faydalı şeyler yiyemiyorum. Tavuk balık gibi. Ama sonuçta vitamin takviyesi alıyorum. İştahım iyi aslında yiyorum ben ama öyle ideal bir beslenme planım yok. Önüme ne denk gelirse normalde çok titizimdir böyle konularda ama hamilelikte ben ben değilim. Normalde sağlıksız diye kola içmeyen ben, mideme iyi geliyor diye arada içiyorum en kötü şey bence stres. Kendinizi hiç bir şey için üzmeyin

Kızlar benimde 3-4 gündür geceleri kalça kemiğim ağrıyor. Resmen zonkluyor, uykudan uyandırıyor. Magnezyum da kullanıyorum aslında ama anlamadım. Birde sadece geceleri oluyor. Dizime kadar, diz kapağım dahil üst bacak kemiğim ağrıyor sadece sağ taraf. Çok garip. Sizde de var mı benzer durum?

Bana da doktorum ocakta geldiğinde kemiklerine bakıcaz dedi. Demek 17, haftalarda bakılıyor.
Hic stresi bitmiyor benim oncesi yakinda ki poliklinige randevum var progesteron fitil ilacimi yanlis yazmis o doktordan sebep yazdiramadim 2 kutudur ucretle aliyorum
İnsallah persembe gorecegim ilk napiyor ne ediyor cok merak ediyorum
Hareketlerini hissediyorum ama hani kiyafet giyeriz onun hissi olur ya gobegimizde oyle bi his kelebek kanat cirpmasi buna benzetiliyormus
Hareket edince sukur diyorum ama iste gorene kadar hepimiz stres

Surekli ayni tarafa yatma
Uzun sure yatakta vakit gecirme
Hareketsiz cok kalma
Bebek buyudukce maalesef canim oluyor bide hamile yastigin yoksa destek koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…