Çok sağol canım inşallah kaçırmamışımdırNormalde regl bitiminden diyorlar ama istersen şimdi de bak yumurtlamayı kaçırdın mı bilmiyorum, elindekiler bitene kadar bak hayatım regl olursan da baştan 30 luk kit söyle reglden itibaren bakarsın
Döngün uzun hayatım belki geç yumurtlarsın ya da değerlendirdiklerinde yakalamışsındır, olmazsa da içini ferah tut yeni başlamışsınÇok sağol canım inşallah kaçırmamışımdır
İnşallah canım ya yeni başladık çok heyecanlıyım hayırlısı artık inşallahDöngün uzun hayatım belki geç yumurtlarsın ya da değerlendirdiklerinde yakalamışsındır, olmazsa da içini ferah tut yeni başlamışsın
Reglim 4 Ocak canımSana bakmıştık sanırım ek erken 30’unda oluyordu 20’yi baz alırsak, reglim 3 Ocak değil miydi?
4 test de silik çift çizgi olarak çıktıHerkese merhaba 4 gündür sabahlar test yapıyorum ince bir çizgi çıkıyor idrar testlerimde hepsi farklı markalar. İlk gün kan negatif çıktı adet de olmadım bugün sizce ihtimal var mıdır?
Merhaba iki saat sıvı alımı keserek aynı saatte yapacaksınızBugün ovulasyon testi yaptım ama çizgi yok hergün aynı saatte mi yapmak gerekiyor ilk kez kullanıyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim
Testleri atar mısııın? Gecikmenin ilk günü çıkmadıysa 3 5 8 10. Günleri pozitif gören var4 test de silik çift çizgi olarak çıktı
Tabii iletiyorum çok bariz görülmeyebilir ama eşimle biz görebildik 4 testi deMerhaba iki saat sıvı alımı keserek aynı saatte yapacaksınızŞu an yumurta yok ondan çizgi de çıkmamış henüz
Testleri atar mısııın? Gecikmenin ilk günü çıkmadıysa 3 5 8 10. Günleri pozitif gören var
Kız ben de gördümm geç döllenme olabilir?Tabii iletiyorum çok bariz görülmeyebilir ama eşimle biz görebildik 4 testi de
Ay hadi İnşallah şimdiden ihtimalinde dahi çok mutluyuzKız ben de gördümm geç döllenme olabilir?
Koyulaşırsa at buraya daa ^Ay hadi İnşallah şimdiden ihtimalinde dahi çok mutluyuz
Bugün versem sizce çıkar mı yoksa bekleyeyim mi bilemiyorum çok da heyecanlıyımKoyulaşırsa at buraya daa ^Merak ediyorum net sonucu, kan verecek misin?
Eki Görüntüle 3527193soruyu anlamadım mat derken ne demek istediniz acaba?
İkisinden deovülasyondan mı bahsediyorsunuz? yoksa erken gebelik testinden mi
İdrardan önce kana geçiyormuş yani çıkabilirr aklın kaldıysa ver kan testini de ne olacak olmazsan birkaç gün sonra tekrar verirsin kan bolBugün versem sizce çıkar mı yoksa bekleyeyim mi bilemiyorum çok da heyecanlıyım
Senin daha vargenellikle 6 gün önceye kadar diyor sitelerde, bende 6 gün varken yaptım yani dün, negatif çıktı. Dene istersen alıp bir tane zararı olan bir şey değil sonuçta.
Hamileyimmmmİdrardan önce kana geçiyormuş yani çıkabilirr aklın kaldıysa ver kan testini de ne olacak olmazsan birkaç gün sonra tekrar verirsin kan bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?