2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

ahsennayaz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
258
203
Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Ayy ben hahaha

Kızlar herkese merhaba Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏

Kızlar herkese merhaba
Bennnnn 🥹🌸😀

Ben doktora gittim bir sorun çıkmadı bu ay reglim 9 kasımda başladı 13 kasımda bitti sonrasında ovulasyon testi ile deniyoruz bakalım bende heyecanlıyım hahshhs

Kızlar herkese merhaba

Bende istiyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin😍
Bu ay denemeye başladık ama kasmıyoruz bakalım rabbim en kolayından nasip etsin

Bende istiyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin😍
Bu ay denemeye başladık ama kasmıyoruz bakalım rabbim en kolayından nasip etsin
Amin inşallah 🙏
Ben önceki gebeliğimde hiç kasmamıştım ve 1 ay sonra hamile kalmıştım. İnşallah bu sefer de öyle olur. Dediğiniz önemli bir etken gerçekten de

Bende ovulasyon ile takıp ediyorum sonuclarınız ne durumda
528a8eee-1995-4dd9-be45-59fecd30766a.jpg

reglim bittikten 1 gün sonra başladım teste en son dün iki test yaptım en altta ki kaset ve bir üstündeki çubuk testi dün yaptım sizce nasıl koyulaşma var mı

X