Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 gün önce yumurtladim 3 Aralık, 4 Aralık, 6 Aralık degerlendirdim çok hazırlıksız yakalandım bat ta 20 si gözüküyor
İnsallah hem seninki, hemde bizimkiler tutmuştur Çalışıyorsan kendini işe ver. Çalışmıyorsan arkadaslarınla görüş, ailenin yanına git. Tabi o ortamlarda bebiş olmasın konu. İnsanlar zaten kendi derdini anlatırken sen kendininkini unutursun Yalnız kaldıgın vakit zor gelir eminimki. Hepimiz yaşıyoruz. Beklemek zor maalesef. sen dedigim gibi kalabalık ortamlarda olmaya çalış, muhabbetle zaman geçer

Çok yakın zamanda işten ayrildim, aslında bir tık kafam rahatladı spora filanda çok gidiyorum ama sürekli aklımda, Matta bile aklımda annemler zaten çok istiyor dün bile rüyasında görmüş müjdeli haber demekmiş beni yokluyor kıyamam birde inanmiyorum kalabileceğime çok istiyorum ama yine negatif olucak kesin, olmucak işte moduna giriyorum oda beni çok yıpratıyor

İnşallah ya, valla sizin kalicaginiza daha çok inaniyorum karamsar mod on benim
Hayır canım karamsar modda olursan hiç bişey olmaz ki böyle düşünme lütfen burda ne yaşanmışlıklar okudum ben neler deneyen neler yapan ama işte bence asıl sorun çok stres yapmak çok düşünmek hepsi ne zaman düşünmeyi bıraktığında olursa olur moduna geçtiğinde hamile kalmışlar neden bu kadar karamsarsın ki

Bilmiyorum ki, modum hemen düşüyor çok etkileniyorum. Sanki yaşım geçmiş çok geç kalmışım gibi hissediyorum bebek düşündükçe de etrafimdan hep bebek haberi alıyorum evren inat yapıyor haber verenler içinde çok seviniyorum asla kötü düşünmem ama neden diyorum hep yani o perde engel değilse neden şimdiye kalamadim şimdi ne artısı olabilir

Bu arada yumurtalık tembelliği de var bende, ama amh filan güzel yanı ne ararsaniz bende mevcut siz vitamin takviyesi alıyor musunuz ? Ben balikyagi kullanıyorum bir de tembellik için creavit inolac balık yagim bitti ama başka alicam şimdi araştırıyorum öneriniz var mı

İnşallah ya, valla sizin kalicaginiza daha çok inaniyorum karamsar mod on benim
Seni karamsarlıktan bi nebze de olsa çıkarmak için başımdan geçeni anlatacağım canım ben 30 yaşındayım eşim de 31. Sigara kullanıyorum. Epilepsi hastasıyım epilepsi ilacı kullanıyorum doktor kontrolünde tabii gebelik istediğimi söyledim vs. Bir buçuk yıldır yasmin kullanıyordum şubatta bıraktım. Nisan ayında yumurtlama zamanlarımda eşimle romantik bir akşam yemeği ve alkol de almıştım. Şarap. O ay hamile kaldım hiç aklımda bile yoktu inanır mısın çünkü alkol aldığım için tutmaz diye düşündüm. Tuttu da maalesef düzensiz beta artışından dolayı düşük yaptım. Yani imkansız diye bişey yok belki benim başımdan geçenler basit gelebilir sana ama seni üzgün görünce anlatmak için canım

Ben folik asit kullanıyorum canım demir ilacı da kullanmam lazım bağırsaklarımı mahvediyor

Rüya konusunu hiç açma 2 ay önce ikiz kızlarım rüyamdaydı. Annemin komşusu 6 ay önce falan erkek görmüş. Çocuk gelecekse de cümlemizin pskolojisini bozdu. Rüyasında annemin komşusu 6 önce erkek gördü, ikiz olursa da 2 ay önce ben rüyamda gördüm. Canı sağolasıca minik gelmeyerek kimseyi haklı çıkartmıyor. Oysa hamileler rüyada gördüğü ay hemencik gebe kalıyor iş konusu için azıcık sorun olmuş ama kendini yemek yapmaya ver. Sarma, borek, ne bilim bilmediğin şeyler yap. Zaman geçer keyif de alırsın. Olmayacak deme bu ay hepimiz denk gelmişiz. Allah bizleri görecek elbet. Bende kendim için umutsuzum ama yinede olma ihtimali beni heycanlandırıyor. ben takviye olarak folactive ve com fuga alıyorum.

Sorma canım ben de geçen rüyamda memelerimi ağrırken gördüm

Mfk takviyelerini denediniz mi

Hahaha senin rüya garipmiş kız senin vaktin gelmedi mi hazırlan bişeyler yap. Adama meyve yedir, türk kahvesi içir bu geceyi boş gecirme sakın
Ay geldi gelmez mi hatta gecelik giymem yönünde istekler var eşim tarafından şimdi çay içiyo ben de kahve birazdan gideriz artık anacım napim seviyorum seninle sizinle konuşmayı biri yazınca hemen cevap veriyorum senin topiğin diye kızmıyorsun di mi istersen etiketlenmediğim sürece yazmam bişey valla bak

Valla sizin için bende heyecanlandım ikiz olurmuş bir de ayyy inşallah en kısa zamanda ben d vitanine basliyim diyorum oda etkilermis acaba doktora gitmeden filan başlasam bir şey olur mu

Yahu senden topig mi kıskanacağım kopegin olsun yaz istedigin zaman

Derya12344 ben haftasonu d vitamini 1000 iu aldım. Yeni başlayacağım. Sorun olmaz çunku kış aylarına girdik, d vitamini almamız gereken aylar.

Oyy yerim seni d vitaminini yazdırdın mı yavrum yoksa direkt aldın mı bi de sorması ayıp fiyatı nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…