hahah sende sende iç tabiki. Biz öyle yapıyoruz. Benim bat 21 aralık gösteriyor. Hiç şaşmaz canı sağolasıca.Tavsiyeni dikkate alacağım canım sağol ben mi içsem acaba kız isteksiz olan benim seksili donlar cuma anca çıkar çekmeceden senin bat ne zaman bi de o notu sevmedim not yakında hamile kalacak birisi olmalı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 hamile kalamayanlar 🥹
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Canım biz de ederiz inşallah sağlıkla hayırlısıyla en kısa zamanda bebişine kavuşursun hareket azlığı için de doggy pozisyonu öneriyolar diye okudum ama bi de kadın erkek için takviyeler varmış onlardan denesenizValla bilmiyorum bütün bildiklerimi unuttum benim de yakın arkadasım yaşı da benden 10 yaş büyük adetleri 2-3ayda bir oluyordu. İlk döngüsünde hamile kaldı maşallah. Simdi bana da dua ediyor sağolsun.
- 4 Nisan 2024
- 487
- 481
- 18
- 27
Kızlar benimde 1 yıldır olmuyor gidiyorum genel olarak iyi diyip gönderiyorlardı şimdi e2 estradiol 20 nin altında 18 çıktı adetiin 3 .günü o engeller mi bilmiyorum.
Doktora da gitmedim artık bu ay adetin ilk günü gitmeyi düşünüyorum.
O kadar baskı stres oluyor ki insan belki de bu stres de engelliyo olabilir.
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Benim de 22si inanmıyorum hadi inşallah on on iki gün sonra buraya çift çizgilerle gelelim benim de bu ay üç gün erken geldi çok özlemiştimhahah sende sende iç tabiki. Biz öyle yapıyoruz. Benim bat 21 aralık gösteriyor. Hiç şaşmaz canı sağolasıca.
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Evet stres neyi etkilemiyor ki.. O dediğin değerleri hiç duymadım canım eşin de göründü mü doktoraKızlar benimde 1 yıldır olmuyor gidiyorum genel olarak iyi diyip gönderiyorlardı şimdi e2 estradiol 20 nin altında 18 çıktı adetiin 3 .günü o engeller mi bilmiyorum.
Troid yok, süt hormonu ideal, tsh, fsh estradiol, lh herşey tertemiz. Daha bu ay yaptırdım. ama yinede 2 yıldır hiç olmadı, olmuyor. amh 0,83 çıktı. bir tık düşük ama gebeliğe engel değil dedi doktorum.5li hormon tahlili yaptırmanız lazım. Belki tirodiniz yüksek. Belki yumurta rezerviniz yeterli değil. Belki süt hormonu yüksek vs vs. Reglin 3.günü yapılıyor.
- 4 Nisan 2024
- 487
- 481
- 18
- 27
gitti onda da bir sorun yok gayet güzel değerleri.Evet stres neyi etkilemiyor ki.. O dediğin değerleri hiç duymadım canım eşin de göründü mü doktora
estradiol yani östrojen hormonunun adı
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Anladım canım genelde reglin üçüncü gidiyorlar hormon içingitti onda da bir sorun yok gayet güzel değerleri.
estradiol yani östrojen hormonunun adı
- 4 Nisan 2024
- 487
- 481
- 18
- 27
öyle yaptyım bende zaten instadan bir gebenin günlüğüne yazdım oda yumurta kaliteni arttırmak için takviye kullanman lazım dediAnladım canım genelde reglin üçüncü gidiyorlar hormon için
Benim eşimde ileri hareket sayısı düşüktü. Ama kullandığı ilaçlardan sonra hızı ve sayısı arttı. Şuanda ben com fuga ve folactive kullanıyorum. Eşim ise com vitex ve emodex kullanıyor. 2 yıldır hiç hamile kalamadım. Eminim ki bu süreçte sende çok yıprandın. Ama en azından hamile kalabiliyorsun. Allah 3. hamileliğinde bebeği sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu grubu açma sebebim 2025 bizlerin yılı olacak. Çok inanıyorum. İnanmasam ne yapayım. Mecbur kuyruğu dik tutacağız. :) Biz Allah'ın birazcık yaramaz kızlarıyız sanırım. Bebekleri önce azıcık daha uslulara veriyor diyelim :) Ama bize doğruda bakacak elbet. Umudunu kaybetme sende lütfen. İçin kabarınca yaz işte buraya. Birşey yapamasak da hep beraber saçmalarız :)Kızlar biz de 1.5 yıldır deniyoruz. 2 kimyasal gebeliğim var. Son kimyasalın üzerinden 10 ay geçti. Doktorlar pcos görünümü var ama tam pcos da değilsin diyor. Eşimin de morfolojisi biraz bozuk hareketi de çok düşük olmasa da olması gerekenin altında çıkmıştı. Doktor cok üzerinde durmadı olur cocuğınuz bu değerler kötü değil dedi. Her doktor aynı seyi söylüyor. İstersen yumurtlama takibi yapalım dedi doktor ultrason ile ama bakalım seneye belki niyetine girerim yaza doğru denemeye devam ediyoruz. Stres yapmamaya gayret ediyoruz.. Yumurtlama takibi de yapmıycam artık. Hiç negatif düşünmüyorum her ay sanki ilk kez deniyormuş gibi umutlu oluyorum aman nasılsa olmuyor olmayacak kafasına girmiyorum. Ama adet olduğumu görünce içimden bişeylee kopuyor gibi hissediyorum. Genç kızken adet oldum diye sevinirdim düzenli oluyorum ne guzel sağlıklı vucudum var diyordum. Artık tam tersi..
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Doktor yine de baksa daha iyi ultrasonlaöyle yaptyım bende zaten instadan bir gebenin günlüğüne yazdım oda yumurta kaliteni arttırmak için takviye kullanman lazım dedi
- 18 Nisan 2021
- 1.555
- 1
- 1.764
- 83
- 28
Eşim çok takviye ilaç içmeye ikna olan biri değil malesef. Eğer doktor kesin konuşsaydı içerdi ama doktor da önermedi bir takviye. İstersen kullan sana bırakıyorum dedi o yuzden bir aksiyon almıyor.. 4lü bal karışımı sipariş ettik bu ay doğal seyler kullanmaya daha açık. Keçiboynuzu kaynatıyorum aksamları bir de.Canım biz de ederiz inşallah sağlıkla hayırlısıyla en kısa zamanda bebişine kavuşursun hareket azlığı için de doggy pozisyonu öneriyolar diye okudum ama bi de kadın erkek için takviyeler varmış onlardan deneseniz
- 18 Nisan 2021
- 1.555
- 1
- 1.764
- 83
- 28
Cok tesekkurler destek mesajınız için takviyeleri arastırayım bakalım eşim çok kullanma taraftarı değil ama iş tüp bebeğe gelene kadar her şeyi deneyeceğiz. Allah büyük ya ben umudumu yitirmiyorum dediğiniz gibi kendime hep diyorum belki hayırlı bir zaman değil. Sağlıkla gelsin bereketiyle gelsin bebeklerimiz inşallah bize düşen de beklemek demek ki sabrımızı sınıyor rabbimBenim eşimde ileri hareket sayısı düşüktü. Ama kullandığı ilaçlardan sonra hızı ve sayısı arttı. Şuanda ben com fuga ve folactive kullanıyorum. Eşim ise com vitex ve emodex kullanıyor. 2 yıldır hiç hamile kalamadım. Eminim ki bu süreçte sende çok yıprandın. Ama en azından hamile kalabiliyorsun. Allah 3. hamileliğinde bebeği sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu grubu açma sebebim 2025 bizlerin yılı olacak. Çok inanıyorum. İnanmasam ne yapayım. Mecbur kuyruğu dik tutacağız. :) Biz Allah'ın birazcık yaramaz kızlarıyız sanırım. Bebekleri önce azıcık daha uslulara veriyor diyelim :) Ama bize doğruda bakacak elbet. Umudunu kaybetme sende lütfen. İçin kabarınca yaz işte buraya. Birşey yapamasak da hep beraber saçmalarız :)
- 4 Nisan 2024
- 487
- 481
- 18
- 27
bakıldı folikül sayımı yapıldı hatta adetin 3.günü ama onu göremiyorum e devlette nasıl bakıcazDoktor yine de baksa daha iyi ultrasonla
Benimde eşim içmekten hoşlanmaz ve doktor zorunlu tutmamıştı. Ama ben hayatı zindan ettim. Şimdi içiyor. :) Ne ballar, keçiboynuzları, avakadolar, mesir macunları yedik içtik bir bilsen. Sen yine de eşinden takviye ilaç kullanmasını rica et. Kafan rahat eder en azından. :)Eşim çok takviye ilaç içmeye ikna olan biri değil malesef. Eğer doktor kesin konuşsaydı içerdi ama doktor da önermedi bir takviye. İstersen kullan sana bırakıyorum dedi o yuzden bir aksiyon almıyor.. 4lü bal karışımı sipariş ettik bu ay doğal seyler kullanmaya daha açık. Keçiboynuzu kaynatıyorum aksamları bir de.
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
İyi yapıyorsun canım doğal şeyler de iyidir kış ayları geldi hasta olmayalım falan dersen içer belkiEşim çok takviye ilaç içmeye ikna olan biri değil malesef. Eğer doktor kesin konuşsaydı içerdi ama doktor da önermedi bir takviye. İstersen kullan sana bırakıyorum dedi o yuzden bir aksiyon almıyor.. 4lü bal karışımı sipariş ettik bu ay doğal seyler kullanmaya daha açık. Keçiboynuzu kaynatıyorum aksamları bir de.
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Bilmiyorum ki canım doktor bakarken bişey demedi mibakıldı folikül sayımı yapıldı hatta adetin 3.günü ama onu göremiyorum e devlette nasıl bakıcaz
- 18 Nisan 2021
- 1.555
- 1
- 1.764
- 83
- 28
Proxeed diye bir takviye önerdi doktor belki ona başlatmayı ikna edebilirim bakalımBenimde eşim içmekten hoşlanmaz ve doktor zorunlu tutmamıştı. Ama ben hayatı zindan ettim. Şimdi içiyor. :) Ne ballar, keçiboynuzları, avakadolar, mesir macunları yedik içtik bir bilsen. Sen yine de eşinden takviye ilaç kullanmasını rica et. Kafan rahat eder en azından. :)
- 18 Nisan 2021
- 1.555
- 1
- 1.764
- 83
- 28
Yutturcaz bir sekilde ahahhahah ben öyle tavuk yerine hindi yedirdim 2 ay boyunca ama sonunda anladı. Ya bu tavuk niye eskisi gibi guzel değil diye söylenmeye basladı sonra anlayınca bidaha pişirmedim valla allah gunah yazmasın hormonsuz diye hindiye geçelim dedğm de bi tuhaf tadı onun daİyi yapıyorsun canım doğal şeyler de iyidir kış ayları geldi hasta olmayalım falan dersen içer belki
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Aaa ne güzel fikir benim hiç aklıma gelmemişti hiç denemedim hindi bilemeyeceğim canım keşke anlamasaydı kocan nasıl yapıyorsun ki sarımsak falan koy tadını bastırsın ben çok sevmem zaten tavuk ama benimki tavuk aşığı tavuk çorbası haşlaması fırını kızartması her şeyine aşık birisi ama ben çok yapmıyorum ama doğru diyosun hormonlu meyveler sebzeler desen zaten ne olduğu belli değilYutturcaz bir sekilde ahahhahah ben öyle tavuk yerine hindi yedirdim 2 ay boyunca ama sonunda anladı. Ya bu tavuk niye eskisi gibi guzel değil diye söylenmeye basladı sonra anlayınca bidaha pişirmedim valla allah gunah yazmasın hormonsuz diye hindiye geçelim dedğm de bi tuhaf tadı onun da
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.