Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim nisan ayında 4 yıl olacak 2 yıl önce kistik hisroma nedeni ile anne karnının 4 aylıkken bebeğimin kalbi durdu suan planlı gebelik düşünüyorum 2 yıl aradan sonra ve hiç bebeğim yok anneliği bende tatmak istiyorum ve gerçekten kendimi en hazır hissettiğim zamanı sabırsızlıkla bekledim ve antidepresan kullanarak atlattım çok şükür şimdi 2 ay içinde antidepresanı bırakıp önden b12 ve demir ilaçlarına başladım kendimi anneliğine ve gebeliğe hazırlayacağım benim gibi olanlar varsa burda dertleşebiliriz hepinize saygılar sevgiler
Merhaba konuyu açalı çok olmuş ama yazmak istedim umarım hamilesinizdir Ben 3 cocuk annesiyim,yaşları çok yakın.En büyük 7,ortanca 5,küçüğüm 3 buçuk yaşında.4. Çocuğu asla istemiyorum sanıyordum taa ki bu ay 8 gün gecikip gebelikten şüphelenip test yapana kadar.Pozitif cıktı başta endişelendim sonra aşırı Mutlu oldum.Kan verdim fakat negatifmis.Haziran-Temmuz gibi spirali çıkarttırmaya karar verdik oğlum 4 yaşına geldiğinde bir bebek daha istiyorum Bu ay yaşadığım endişe ve korku içimdeki isteği baskıladığımı farketmemi sağladı.Maddi manevi elimizden geldiğince yetmeye çalışıyoruz çok şükür o yüzden acaba bakabilir miyim endişem yok.Birbirleriyle oynadıklarını sarılıp kucaklaşmalarını hatta tatlı kavgalarını görmek bizi çok mutlu ediyor İnşallah isteyen herkese nasip olur tez zamanda,Temmuz’da da yeniden bize…