Bir de maydanoz,nane,zencefil ve limonlu su var.Onun tadi daha iyi.Bir litre suya hepsini koyup gun icinde tuketebilirsin.Tadı pek güzel durmuyor
Ama deneyeceğim. Kararlıyım. Daha önce hiç diyet yapmadım. Zaten kaza oruçlarım var yarından itibaren onlarıda tutmaya başlayacağım.
Bende bu hafta cumaya kadar full tutacağım.Bir de maydanoz,nane,zencefil ve limonlu su var.Onun tadi daha iyi.Bir litre suya hepsini koyup gun icinde tuketebilirsin.
Ben de bu hafta arka arkaya tutacagim insallah.Tek tek tutmak zor geliyor, o sebeple bir hafta insallah tutacagim.
Kac yasindasin? Kac dogum yaptin?
Harikasin sen bir ayda 55 e dusersin.Sabah tartil.Bende bu hafta cumaya kadar full tutacağım.
28 yaşındayım. 1 doğum yaptım. 65 kiloyla doğum yapmıştım. Şimdi o kilom var.
Güncel kilom bu.
Az önce tartıldım tam 60 gösterdi. Güncel kilomu hangisi olarak baz alayım sence?Harikasin sen bir ayda 55 e dusersin.Sabah tartil.
Sabah tartildigin kiloyu baz al.Az önce tartıldım tam 60 gösterdi. Güncel kilomu hangisi olarak baz alayım sence?
Tamam o zaman 60la başlıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık :)Sabah tartildigin kiloyu baz al.
Sen bir ayda halledersin,eger odem varsa bir ayi bile bulmaz ilk hafta guzel kilo verirsin.2025 e istedigin kiloyla girersinTamam o zaman 60la başlıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık :)
Ödemim pek yok gibi. Tabiri caizse böyle bıngıl bıngıl olmuşum sankiSen bir ayda halledersin,eger odem varsa bir ayi bile bulmaz ilk hafta guzel kilo verirsin.2025 e istedigin kiloyla girersin
Hasta falan degildir insallah senin minnos,dişten de olabilir.Benimkiler cok sukur gece cok uyanmadilar ama sabahta yogun burun akintisi var,kizi okula gondermeyecegim bugun.Günaydın kızlar kötü geçen bir gecenin ardına bide regl olmuşum karın ağrısı da cabasi bebeklerden biri 2 ye kadar agladi durdu sabahta hiç bise olmamış gibi 6 da geri uyandı her zamanki saatinde
Odem yoksa bile ilk hafta dikkat edersen iyi verirsin,iki kiloya yakin kesin gider.Ödemim pek yok gibi. Tabiri caizse böyle bıngıl bıngıl olmuşum sanki
İnşallahOdem yoksa bile ilk hafta dikkat edersen iyi verirsin,iki kiloya yakin kesin gider.
Öğlen uykusuna uyuyor mu bebeğiniz? Uyuyorsa sizde uyuyun birazGünaydın kızlar kötü geçen bir gecenin ardına bide regl olmuşum karın ağrısı da cabasi bebeklerden biri 2 ye kadar agladi durdu sabahta hiç bise olmamış gibi 6 da geri uyandı her zamanki saatinde
Salgın var galiba yine. Kime bakıyorsam hastaHasta falan degildir insallah senin minnos,dişten de olabilir.Benimkiler cok sukur gece cok uyanmadilar ama sabahta yogun burun akintisi var,kizi okula gondermeyecegim bugun.
8 aylıklar daha canım bende bi yarim saat uyudum uyuyunca onlar sabahtan daha iyiyimÖğlen uykusuna uyuyor mu bebeğiniz? Uyuyorsa sizde uyuyun biraz
Çok iyi yapmışsın. Uyku iyi geliyor insana8 aylıklar daha canım bende bi yarim saat uyudum uyuyunca onlar sabahtan daha iyiyim
Bizimki kresten kapiyor,her ay hastalik ugruyorSalgın var galiba yine. Kime bakıyorsam hasta
Yarim saat bile iyi geliyor,benimkiler masallah sekizden once uyanmazlar,sekize kadar uyumakta bana yetiyor8 aylıklar daha canım bende bi yarim saat uyudum uyuyunca onlar sabahtan daha iyiyim
Yaa ne güzel 7 ye kadar bile uyusam yeter diyorum bazenYarim saat bile iyi geliyor,benimkiler masallah sekizden once uyanmazlar,sekize kadar uyumakta bana yetiyor
Bütün aileye de bulaşmıyordur inşallahBizimki kresten kapiyor,her ay hastalik ugruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?