Allah bagislasin benim de 4 yas ve 21 aylik iki kizim var,yasim ocakta 38 olacakBenimki de hamilelikten kalma kilolardı. Ben çocuk defterini kapattım. Küçük kızım 3 yaşında. Zaten 44 yaşındayım, artık ne çocuğu yeter. Bu saatten sonra ideal kiloma ulaşıp korumaktan başka düşüncem yok.
Ayy bayilirim baligaYaa demedim mi acaba demiştim kiz . Hamilelik sonrası bide az bi emzirme dönemim oldu o dönemde de çok aldım evet aynen
Allah kabul etsin canım bende de akşam menüsünde balık var firinda
Valla aynen bana da yeter Allah olmayana versin ikizlerim oldu bide oğlum vardı ohooo
Amin insallah, son dort yildir bu kilolardayim omcesinde 60-65 arasiydi hep,insallah o kilolara inip bir daha da cikmayiz.Arada bir yerde buluşmuşuz ama hedefler ve bulunduğumuz kilo aynı. Hadi inşallah, azim ve kararlılığımız eksik olmasın
Aminn canımAyy bayilirim baligaUc cocuk ideal canim,yasim genc olsa bir sene sonra bir ihtimal dusunurdum belkj ama cok zor cocuk buyutmek bana da yeter,rabbim saglkk versin
Yok kiz yarin aldiririm esime,benim kizlar da cok seviyorlar zaten.Aminn canım
Niyetlisin de canın çekmesin tuhh demeyeydim
Harika bir menuyle gunu gecirmissinMerhabalar kızlar bugün ilk menu benden gelsin o zaman
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Biber
Ogle
Elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam
Firinda somon ve bolca salata
Su 3 lt
Vermen gereken 7 kilo var,bir bilemedin bur bucuk ayda halledersin.Ben de kollardan aliyorum malesefKızlar merhaba. 160 boyunda 62 kiloyum. Ve şuan olduğum kilodan memnun değilim. Kocaman bi sezeryan göbeğim var kiloyu direk ordan alıyorum sanki. 55e düşmek istiyorum
Hani menüler nerdeeeHarika bir menuyle gunu gecirmissin
Kizi uyutuyirum sekizden beri ugraşiyorumHani menüler nerdeee
Kiz ne oldu bu bebelere bende 2 3 gündür çok uğraşıyorum uyutmak için özellikle biri çok zorluyor aha daha yeni uyudu tabi uyuduysa insallHKizi uyutuyirum sekizden beri ugraşiyorum
Dolunay mi var acabaKiz ne oldu bu bebelere bende 2 3 gündür çok uğraşıyorum uyutmak için özellikle biri çok zorluyor aha daha yeni uyudu tabi uyuduysa insallH
Ay kesin biseler var aynen . Sende hasta oluyorsun demek dikkat et canım ya amanDolunay mi var acabaatak donemleri falan mi bilemedim,simdi uyudu ben de pert oldum zaten.İkisi hala hasta benim de bogazim agriyor Kışa hizli giris yaptik resmen
Parol ictim,toparlarim insallah,genel durumum iyi cok sukur.Cocuklar iyi olsunlarda.Ay kesin biseler var aynen . Sende hasta oluyorsun demek dikkat et canım ya aman
Aslında 60 kiloya çıkmayı kendim istedim ama bu halde kendimi hiç beğenmedim. Şimdi 62 oldum. Kapalıyım tunik falan giyiyorum hiç belli olmuyor göbeğim. Ama evde tayt falan giyince aynaya bakamıyorum. Göbeğim inanılmaz çıkmış. 5 6 aylık hamile gibiyim. Genetik galiba annemde göbekten alır kilo.Vermen gereken 7 kilo var,bir bilemedin bur bucuk ayda halledersin.Ben de kollardan aliyorum malesefGobek hic yok gibi,sanki dogum yaomamisim.Ama kollar kalin olunca ekstra daha kilolu gorunuyorum
Önerebileceğin gereçten faydasını gördüğün detoks suyu tarifi banada verir misin. Yapayım.Ben de bugun iftarda
- Bir kase susuz nohut yemegi
-kizdan kalan bulgur pilavindan 2-3 kasik
-bir kase salata
Simdi de iki ceviz yiyecegim.Detoks suyu yapmistim yatana kadar onu icerim.
Gobek icin en basit mekik cekmek bile iyi iş gorur bence,tabi duzenli yapmak gerekiyor.Aslında 60 kiloya çıkmayı kendim istedim ama bu halde kendimi hiç beğenmedim. Şimdi 62 oldum. Kapalıyım tunik falan giyiyorum hiç belli olmuyor göbeğim. Ama evde tayt falan giyince aynaya bakamıyorum. Göbeğim inanılmaz çıkmış. 5 6 aylık hamile gibiyim. Genetik galiba annemde göbekten alır kilo.
Bir kaç video falanda indirdim göbek eritmek için. Yarın başlayacağım inşallah
750 ml suyu kaynatip icine iki tatli kasigi yesil cay koyuyorum demlendikten sonra suzup bir cubuk tarcin,yarim limon ve bir sise soda koyup gun icinde tuketiyorum.Diyetisyenim onermisti.Odem atmak icin iyi.Önerebileceğin gereçten faydasını gördüğün detoks suyu tarifi banada verir misin. Yapayım.
Tadı pek güzel durmuyorGobek icin en basit mekik cekmek bile iyi iş gorur bence,tabi duzenli yapmak gerekiyor.
750 ml suyu kaynatip icine iki tatli kasigi yesil cay koyuyorum demlendikten sonra suzup bir cubuk tarcin,yarim limon ve bir sise soda koyup gun icinde tuketiyorum.Diyetisyenim onermisti.Odem atmak icin iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?