- 9 Eylül 2015
- 195
- 120
- 103
- 42
Kac tane yumurtan vardi kaçı dollendiMerhaba kızlar 28 aralıkta opu oldum 8 ocakta regl oldum simdi transfer bekliyorum pazartesi günü 27 ocak da
13 toplandı 8 olgun çıktı 7 tane dollendi 3.gun 8-9hucreli 5 adet embriyomuz varKac tane yumurtan vardi kaçı dollendi
Masallah. Hadi bakalim bebiş olacak onlar13 toplandı 8 olgun çıktı 7 tane dollendi 3.gun 8-9hucreli 5 adet embriyomuz var
2 Embriyo 5 güne denendi ama gitmedi 3.gun olcam oyuzden inşallah kuzum aminMasallah. Hadi bakalim bebiş olacak onlar❤
5.güne gitmeyip 3. Gün transferi mi olacaksiniz
Yok canım benim normal gebeliğim bana yasak dış gebelik geçirdim 3 kere. O yüzden zorunlu bir tüp bebeğe başladım. Yani hamile olmam tekrar dış gebelik olma ihtimalim %400 şu an. O yüzden biraz da korkuyorum açıkçasıİnşallah güzel haber alırsınız
10-11 gibi aramışlardı beni kaç yumurta toplandı canımBen dün Opu oldum. Bugun döllenme olup olmadığı ile alakalı telefon bekliyorum.daha once baska hastanede döllenme sorunu yaşamıştık. O yuzden korku dolu bekliyorim. İşıme odaklanamiyorum. Sizi kaçta aramışlardı.
Reglin gecikti mi canım? Benim ikincisi daha gelmek bilmiyorMerhaba kızlar 28 aralıkta opu oldum 8 ocakta regl oldum simdi transfer bekliyorum pazartesi günü 27 ocak da
Hayırlısı ile tutunur bebeğin inşallah canım2 Embriyo 5 güne denendi ama gitmedi 3.gun olcam oyuzden inşallah kuzum amin
Aradılar benide buraya yazdıktan sonra 8 yumurtadan 5 olgun cıkmış 4 döllenmiş10-11 gibi aramışlardı beni kaç yumurta toplandı canım
Hadi bakalim.tutinacak inş. Dualarımda olacaksin2 Embriyo 5 güne denendi ama gitmedi 3.gun olcam oyuzden inşallah kuzum amin
Yani 28 aralıkta opu oldum 5 gün progesteon fitil kullandim sonra 8 ocakta regl oldum çabuk oldum sanirjm şimdi transfer surecindeyiz kuzuReglin gecikti mi canım? Benim ikincisi daha gelmek bilmiyor
Insallah hepimiz birbirimize edelim insallahHadi bakalim.tutinacak inş. Dualarımda olacaksin
Umarım canım Rabbim yardım eder dualarımız seninleAradılar benide buraya yazdıktan sonra 8 yumurtadan 5 olgun cıkmış 4 döllenmiş
Bu bile benim icin umut. Umarim giderler sayım az bakalim.dr. 5. Güne gitmesini istiyor yaşımdan ve kotu geçmişten dolayi genetik istiyor bakalım.5 e giderler umarim
Dua edin
Hayırlısı ile pozitif bir transfer yaşarsın güzelim. Ben de regl olamadım diye tarlusala başladım bugünYani 28 aralıkta opu oldum 5 gün progesteon fitil kullandim sonra 8 ocakta regl oldum çabuk oldum sanirjm şimdi transfer surecindeyiz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?