- 19 Mayıs 2024
- 337
- 309
- 18
- 38
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.801
Tiroid için mi ilaç yazdı size orayı anlayamadım? Bence dahiliye doktoruna görünürseniz içiniz rahat olur.Herkese merhabaannabelica benide listeye ekleyebilirmisin
Yaş 26
İlk çocuk
Sat:28 Şubat
beklenen doğum:4 aralık
Kese:5+5
Kalp atışı:7+3
kızlar birşey soracağım size doktor çok kafamı karıştırdıda bugün kalp atışını duymaya gittik özel hastaneye çok az kanama alanımın olduğunu söyledi 1 haftadır fitil kullanıyorum devlet hastanesindeki doktorum lekelenmem olduğu için vermişti.bugün ise kalp atışı duyulduğu için çok az bir düşük ihtimali olduğunu söyledi özeldeki doktor ve geçen hafta devlet hastanesinde kan testi vermiştim devletteki doktor sorun olmadığını söyledi fakat bugün gittiğim özel hastanedeki doktor tiroid değerimin yüksek olduğunu söyledi aslında istenilen değerde yani çokta yüksek değil e nabızdan kontrol ettiğimde normal değer olarak gözüküyor özeldeki doktorda kanama alanı oluşturuyor diyip bana ilaç yazdı 2 hafta somra gel dedi tekrar kan testi istiycek galiba böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım heyecanlaKızlar ben bugün 2 hafta sonunda doktora gidiyorum,çok heyecanlıyım,dua edinn
Ben de cuma günü gidiyorum ve zaman tamamen durduKızlar ben geçen cuma gittim doktor sadece keseyi gördü kalp atışı için haftaya gel dedi bu cuma tekrar gideceğim aşırı heyecanlıyım umarım duyarım
Çok şükür şuanlık aksi birşey yok dedi ama ben sanırım ilk defa bu kadar çok anne olduğumu hissettimGüzel haberlerini bekliyoruz canım heyecanla
Ekliycem canım seniHerkese merhabaannabelica benide listeye ekleyebilirmisin
Yaş 26
İlk çocuk
Sat:28 Şubat
beklenen doğum:4 aralık
Kese:5+5
Kalp atışı:7+3
kızlar birşey soracağım size doktor çok kafamı karıştırdıda bugün kalp atışını duymaya gittik özel hastaneye çok az kanama alanımın olduğunu söyledi 1 haftadır fitil kullanıyorum devlet hastanesindeki doktorum lekelenmem olduğu için vermişti.bugün ise kalp atışı duyulduğu için çok az bir düşük ihtimali olduğunu söyledi özeldeki doktor ve geçen hafta devlet hastanesinde kan testi vermiştim devletteki doktor sorun olmadığını söyledi fakat bugün gittiğim özel hastanedeki doktor tiroid değerimin yüksek olduğunu söyledi aslında istenilen değerde yani çokta yüksek değil e nabızdan kontrol ettiğimde normal değer olarak gözüküyor özeldeki doktorda kanama alanı oluşturuyor diyip bana ilaç yazdı 2 hafta somra gel dedi tekrar kan testi istiycek galiba böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim
Aynı seylerı yaşıyorum saat 3 anca kahvaltı canımın cok istediği bir şeyi yapıp yiyebiliyorum onun harici midem inanılmaz derecede bulanıyor zaten 12-13 saat uyumaya başladım bitik Haldeyim her şey kokuyormuş gibi geliyor Mide bulantım arşta hiç bu kadar kötü olmamıştım hayatımdaBen bugün tiksintiden ölüyorum burnumu tukayarak dolaşıyorum. Herşey çok pis kokuyor banaiştahım da sıfırlandı ağzıma ne koysam tiksintiden ölüyorum. Hormonların en üst seviye bi ağlıyorum bi gülüyorum deliriyorum galiba
Uyku hali bende de var. Sen İzmirde hangi hekime gidiyorsun canım. Ben yarın kendi hekimime gitcem gerekirse bir hekim daha aklımda olsun. Memnunsan tabi.Aynı seylerı yaşıyorum saat 3 anca kahvaltı canımın cok istediği bir şeyi yapıp yiyebiliyorum onun harici midem inanılmaz derecede bulanıyor zaten 12-13 saat uyumaya başladım bitik Haldeyim her şey kokuyormuş gibi geliyor Mide bulantım arşta hiç bu kadar kötü olmamıştım hayatımda
Şuan bende 5 +2 günüm Pazartesi günü gittim karından ultrasonla mı yaptın sen ben gittiğimde benim karından ultrason yaptı ve kesem görünmedi Sen vajinadan mı yaptın yoksa karın ultrasonla mı yaptınKızlar bende bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük 5+2 dedi doktor 1 mayısta kalp atışı için çağırdı. Rahmin üst kısmına tutunmuş dedi bende iyi bişey mi kötü bişey mi dedim iyi bişey dedi progesteronum biraz düşük geldi onun için duphaston verdi umarım herşey güzel ilerler
Karından ultrasonla gördü biraz zorlandı ama idrara sıkışık gitmem gerekiyormuş bende çok sıkışık değildim ama bastırarak gördü 1.3 cm fakat benim aslında 6+1 olmam lazım geç döllenme olduğu için 5. HaftadaŞuan bende 5 +2 günüm Pazartesi günü gittim karından ultrasonla mı yaptın sen ben gittiğimde benim karından ultrason yaptı ve kesem görünmedi Sen vajinadan mı yaptın yoksa karın ultrasonla mı yaptın
Idrara sıkışık öyle mi o zaman ben de öyle yaparım teşekkür ederim Cevap verdiğin için canım benim gördün ya ona da şükür Vallahi ben görmedim diye çok üzülüyorumKarından ultrasonla gördü biraz zorlandı ama idrara sıkışık gitmem gerekiyormuş bende çok sıkışık değildim ama bastırarak gördü 1.3 cm fakat benim aslında 6+1 olmam lazım geç döllenme olduğu için 5. Haftada
Üzülme canım belki geç döllenme olabilir seninki de bak bende sata göre 5+2 de gitsem göremeyecekti muhtemelen. Bidahaki sefere bol su iç idrara sıkışık git mutlakaIdrara sıkışık öyle mi o zaman ben de öyle yaparım teşekkür ederim Cevap verdiğin için canım benim gördün ya ona da şükür Vallahi ben görmedim diye çok üzülüyorum
Ya canımsınÜzülme canım belki geç döllenme olabilir seninki de bak bende sata göre 5+2 de gitsem göremeyecekti muhtemelen. Bidahaki sefere bol su iç idrara sıkışık git mutlakainşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Benim iki oğlum var ilk gebeliğimde 7.inci ayıma kadar kustum ikinci gebeliğimde 3.4 ay bulantım oldu sadece yani iki gebeliğimde birbirinden alakasız cinsiyetleri aynıKızlar fazla bulantı kız bebektir derler ama ne kadar doğru acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?