- 25 Şubat 2025
- 243
- 171
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.521
Genetik testinde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı zaten daha önce de dusuklerim var o nedenle direkt sulandırıcı verildi canımHerhangi bir muayene falan yapmadan mi yazildi ignen peki ? Benim pihtilasma da homozigot cikti igne baslariz ama kalp atışı duyulduktan sonra demislerdi. Herkese farkli yolla mi ilerliyorlar anlayamadim
Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi. Ben de ilk gebeliğimde devlet hastanesinde yatış yaptım 2 gün, gerçekten bazıları aşırı anlayışsız ve gaddar. Hakka girenin burnundan gelsin diyorum.Bende dün aksam yasadim bir kanama basta lekelenme seklind ebasladi sonra iki üç defa peceteye gelen parlak kirmizi geldi sonra tekrar lekelenmeler devam etti. Bende bugun kan verdim 2.ye bakalim sonuc bekliyorum. Ne yazik ki dr.a gidince de azar isitiyoruz devlette. Bana gebesin bile diyemem sana dedi sagolsun full motivasyon sagliyorlar...
Henüz çok erken endişe etmeİnşallah bebeklerimizin kalp atışlarını duyarız. Sağlıkla gelsinler. Doktorum çok sessiz kaldı bana keseye göre de yorum yapmadı. Ben kendim araştırarak geç döllenme ihtimalini düşündüm. İster istemez kafaya takıyorum çarşamba gününe kadar zaman geçmez
Canım 6 haftadan sonra başlıyor galiba benimde başladı dün gece aniden bulantı ile uyandım çubuk kreker falan iyi geliyorKızlar benim bulantılarım başladı sürekli bulantım var sizde durumlar nasıl
Şu an 5+4teyim. 6+2de gitmis olacağım. Korktum biraz ama şu an daha iyiyim akşam bi ara baya ağrıdı. Kızımda bazı şeyleri not almadığıma pişmanım ya. Ağrım oldu mu bulantım ne zaman başladı gibi şeyleri not alsam iyi olacakmış. Üzerinden çok zaman da geçmedi ama yine de unutmuşum herşeyiBende bir gebelik gecirdim malesef olumsuz sonlandi, o gebelikte de kasık agrim oluyrodu ama bunda kanama yasadim onceki aksam o nedenle karin agrisi yasayinca korku kapladi icimi. Akintimda var. Ne zaman gideceksin dr.a kac haftaliktin
Bana da aile hekimi bunu yaptı ya sorma. 2 kattan daha fazla artış olduğu halde inatla sağlıksız artıyor dediAynen öyle canım benım degerlerım bıraz yavas artmıştı ama normalmıs doktor resmen benı bunalıma soktu bos gebelık dış gebelık derken kafayı yedım dusun dusun sonra keseyı gördük yolk sac göründü yarın kalp atışını dınleyemee gıdıcez nasıp olursa ama sıtres yaptığımla kaldım hamıle ınsanı sitrese sokmak hosmu yanı
Bu arada kalp atışını duyunca yaz mutlaka listeye de ekleyelimAynen öyle canım benım degerlerım bıraz yavas artmıştı ama normalmıs doktor resmen benı bunalıma soktu bos gebelık dış gebelık derken kafayı yedım dusun dusun sonra keseyı gördük yolk sac göründü yarın kalp atışını dınleyemee gıdıcez nasıp olursa ama sıtres yaptığımla kaldım hamıle ınsanı sitrese sokmak hosmu yanı
Ben önceki hamileliğimden kalan göbeğimi eritemeden hamile kaldım. Cuma günü doktora gidince 20 haftalık falan sanabilirKızlar göbüşleriniz ne alemde? Benim daha şimdiden 6 aylık göbeğim var ne bu anlayamıyorum. Bebek en fazla 2 gr olmuştur
İnsalalh tsk ederımBu arada kalp atışını duyunca yaz mutlaka listeye de ekleyelim
Merhaba beni kaydettiniz mi listeye bilmiyorum tekrar bilgilerimi vereyim yaş 30 ikinci bebeğim olacak . Sat 22 Mart. Şuan 4+1 deyimHoşgeldin canım sağlıkla gelsin bebeklerintahmini doğum tarihini de girelim mi onu da yazarsan
Kaç+kaç canım yazalim listeyeMerhaba kızlar keseyim gördük şükür. Şimdilik sz bulantı var sadece. Sizde durumlar nasıl?
Görmemiş olabilirim hemen ekliyorumMerhaba beni kaydettiniz mi listeye bilmiyorum tekrar bilgilerimi vereyim yaş 30 ikinci bebeğim olacak . Sat 22 Mart. Şuan 4+1 deyim
Merhaba bende aynı durumdayım göbek kilolar duruyor kanda çıktı kese için yarın gün verecek doktorumBen önceki hamileliğimden kalan göbeğimi eritemeden hamile kaldım. Cuma günü doktora gidince 20 haftalık falan sanabilir
Bebeğin kaç aylık şu an. Burada bikaç arkadaş varız emzirirken hamile kalan. Seninki de küçük müMerhaba bende aynı durumdayım göbek kilolar duruyor kanda çıktı kese için yarın gün verecek doktorum
EkliyorumMerhaba 14 Mart son adet tahmini doğum 18 Aralık yaş 32 ikinci çocuğum kanda çıktı kese ve kalp atışı için henüz gitmedik
Bebeğim tam 1 yaşında 2024 Nisan annesiyimBebeğin kaç aylık şu an. Burada bikaç arkadaş varız emzirirken hamile kalan. Seninki de küçük mü
Sizin bebeğiniz ne kadarlık benim bir oğlum var bu aradaBebeğin kaç aylık şu an. Burada bikaç arkadaş varız emzirirken hamile kalan. Seninki de küçük mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?