- 1 Nisan 2025
- 113
- 79
- 13
- 24
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.041
Vajinal duydum dr direkt vajinal baktıVajinal mi duydunuz karından mı
Hayır bugün 5+1 ı'm haftaya 6+0da randevum var
Beta takibi de yapmadım. Sadece bir defa baktırdım o da regle 3 gün kala 68 çıkmıştı geç döllenme değil o zaman inşallah duyarız kalp atışını. Benim de göbeğim var o yüzden vajinal bakabilir sıkıntı yok
Şu an ben de felaket haldeyim asla gözlerimi açamıyorum o kadar uykum var ki ama maalesef uyuyamıyorum çünkü iki tane çocuk var. Bir an önce gitsin istiyorum bu ağırlıkArkadaşlar 7. Haftadayım kesinlikle öğlen 1 den once uyanamıyorum toplam 13 14 saat uyuyorum hep yorgun ve halsizim mife bulantımı bastırmak ıcın tuzlu şeyler yiyorum bu uyku ve hicbisey yapmak istrmeme hali ne zaman gececekdepresyonda gibi oldum iyice hep uyuyorum
Merhaba, ikili taramalar sadece yüzdelik oran verir yeterli sonuc vermez demisti benim gittigim dr. Fetal dnada sizden alınan örnekten bebegin dna si ayristiriliyor ve genetik sonucu ortaya cikiyor.Arkadaşlar merhaba,fetal dna konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizde gerekli mi?örnek veriyorum ikili üçlü taramalar normal çıktı yinede fetal dna yaptırmayı düşünür müsünüz?
benim de ayni sekilde, bazen diyorum acaba gercekten hamile miyim diye, icimdeki kaygıyı atabilsem keyfini cikarticam bole guzel gecmesinin ama insan oğlu iste hep bi belirti arıyor kendini yokluyor :)Ay iyi hadibenim bide hiç bir belirtim de yok sadece tüm yemekleri deli gibi iştahla yiiyorum. Bi göğüslerim var gözle görülen belirti o da azalınca tedirgin oluyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Tüp bebekle devam edeceksen de sürecini daha umutla yurutmelisin bundan sonra. Çünkü hamile kaldın sonuçta. Bir kez daha olacaktir mutlakaCanım ikinci bir görüş olarak yine baska bir doktora gittim o da kucuk gördü yolk kesesini haftana göre büyük olması gerekirdi dedi o da öyle diyince ben kafamda bitirdim açıkcası tamamen. Yine yazarım haftaya buraya ama sonucun degişecegini sanmıyorum cunku yumurtlamam normal zamanda oldu geç döllenme vs olamaz. Hayırlısı olsun umarım ben de bundan sonra saglıklı bir hamilelik geçirebilirimsanırım yoluma tüp bebekle devam edicem yine.
Çok klişe olacak ama uyuyabiliyorken uyuArkadaşlar 7. Haftadayım kesinlikle öğlen 1 den once uyanamıyorum toplam 13 14 saat uyuyorum hep yorgun ve halsizim mife bulantımı bastırmak ıcın tuzlu şeyler yiyorum bu uyku ve hicbisey yapmak istrmeme hali ne zaman gececekdepresyonda gibi oldum iyice hep uyuyorum
HosgeldinAranıza yeni katıldım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi kızlar
Gercekten çok zor ya. Ben normalde gündüz hiç uyuyamam ama artık kizimin gündüz uykusunda yatıyorum direkt. Ve bugün sadece 45 dk gündüz uykusu yaptı onda da ben uyuyamadım. Zombi gibiyim şu anŞu an ben de felaket haldeyim asla gözlerimi açamıyorum o kadar uykum var ki ama maalesef uyuyamıyorum çünkü iki tane çocuk var. Bir an önce gitsin istiyorum bu ağırlık
Ben de ocean metilfolatı kullanıyorum. Genelde ilk 12 hafta sadece folik asit veriliyor aslında ama doktor bana b12 de kullanılması gerekiyor dedi. Benim de kafam karıştı açıkçası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.Yok canim henuz bir takviye vermedi bana doktorlar. Gerci ben daha doktorumu bile secemedim. Secenek cok olunca ne yazik ki doktor secmekte zor oluyor.. bugun kontrole cagirmisti normalde ama ben hafta sonu esimle ozel bir hastaneye gidicem niyetim o yönde. İnşallah hersey yolunda ilerler hepimiz icinbana yalnizca folik asit kullan dedi hatta folbiol kullan dedi de ben ocean metilfolat kullaniyorum. Ztn folatim yuksek çıkmıştı en son tahlilimde.
Kullanma canim bosver. Dr doguma kadar ilerleyecegin dr degilse cokta onemseme. Doktorunu cektiginde onun dedigi seyleri dikkate alırsın.Ben de ocean metilfolatı kullanıyorum. Genelde ilk 12 hafta sadece folik asit veriliyor aslında ama doktor bana b12 de kullanılması gerekiyor dedi. Benim de kafam karıştı açıkçası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Bu doktora öylesine gittim sadece beta baktırayım diye randevu almıştım sağlık ocağının sonucunu beklemek istemedim çünkü. Bel ağrım daha yoğun bugün özellikle uzun süre oturunca ve ayakta kalıp yorulunca regl sancıları oluyor. Akıntım da arttıKullanma canim bosver. Dr doguma kadar ilerleyecegin dr degilse cokta onemseme. Doktorunu cektiginde onun dedigi seyleri dikkate alırsın.
Kasık agrilari basladi mi
Yaş: 24Hosgeldinilk sayfada tablodaki bilgilerini yazarsan listemize ekleyebilirim seni
Benimkiler sabah 7 den beri ayakta küçük olan uyuyor ama büyüğü uyumadigi için yatamıyorum daGercekten çok zor ya. Ben normalde gündüz hiç uyuyamam ama artık kizimin gündüz uykusunda yatıyorum direkt. Ve bugün sadece 45 dk gündüz uykusu yaptı onda da ben uyuyamadım. Zombi gibiyim şu an
Evet ya göğüslerimi yoklamaktan bir hal oluyorum. Bir o var elimdebenim de ayni sekilde, bazen diyorum acaba gercekten hamile miyim diye, icimdeki kaygıyı atabilsem keyfini cikarticam bole guzel gecmesinin ama insan oğlu iste hep bi belirti arıyor kendini yokluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?