Nasıl bir plan peki yani neler yapıp paylaşacağız biraz daha açıklayabilir misinKızlar önümüzdeki hafta için 20 günlük bir plan yaptım.
Var mısınız benimle 20 günlük plan yapıp, burada her gün paylaşmaya !!!!
Ben aylık olan yapıyorum genelde, bunda 20 günlük bir plan yaptım, beraber önümüzü görerek çalışıp motive olalım, ve planımıza ne kadar uyuyoruz onu görelim.
Herkes kendinin 20 günlük planini yapacak.Nasıl bir plan peki yani neler yapıp paylaşacağız biraz daha açıklayabilir misin
Benim bebeğim olduğu için öyle plan yapacak vaktim bile yok denecek kadar az yani 5 dk buldum mu soru çözerimHerkes kendinin 20 günlük planini yapacak.
1 sayfayi 20 kutuya bölüp, 20 günlük plan yazılıp paylaşırız.
Her günün sonu, o günün kutucugunu yapabilmiş miyiz, resmini paylaşırız.
Hadi elim sürçmüş olsun :)Çoğu bitmiş gibi oldu diyecektin herhal elin sürçtü
Hocam , benim kızım , eşimin düzensiz iş saatleri var. O yüzden benim planlarım tutmuyorHerkes kendinin 20 günlük planini yapacak.
Bence 1 ay çok değil ve zaten erken başlamışsın o yüzden 1 aylık boşluğun yok gibi düşünebilirsin. Ayrıca bu birazda senin hızına bağlı yani hemen başlar düzenini oturtursan gayet de rahat ilerlersin. Alan bitmiş ve zaten en önemlisi buydu birde coğrafya, vatandaşlık yarılanmış gayet güzel. Matematiğede başlamışsın gerisi gelir yani böyle böyle bitirirsin bence endişe etme. Düzenli, istikrarlı çalışmaya bak sadece.Kızlar merhaba ben de bu yıl KPSS hazırlanıyorum.
Alanım okulöncesi öğretmenliği
Aslında çalışmaya Ağustos ayı gibi başladım ama sonra eşimin yıllık izni falan derken araya bir ay boşluk girdi şehirdışında olduğumuz için çalışamadım böyle araya bir soğukluk girdi derslerle
Ve kafam da çok karışık yetiştiremeyecegim gibi geliyor yapamayacağım gibi
Son durumum Alan derslerimin videolarını izledim alan komple bitti eğitime de daha hiç başlamadım coğrafya bitti vatandaşlık da yarısını bitirdim matematikten de faktöriyellerdeyim
Sizce iyi mi ?
Şu an düzenimi oturttum gibi sabah namazından sonra uyumuyorum çalışıyorum öğlen 1 e kadar sonra yemek yapma evi toplama falan derken iki saat falan geçiyo yine oturuyorum derse tabi akşam eşim gelince ara vermek zorunda kalıyorumBence 1 ay çok değil ve zaten erken başlamışsın o yüzden 1 aylık boşluğun yok gibi düşünebilirsin. Ayrıca bu birazda senin hızına bağlı yani hemen başlar düzenini oturtursan gayet de rahat ilerlersin. Alan bitmiş ve zaten en önemlisi buydu birde coğrafya, vatandaşlık yarılanmış gayet güzel. Matematiğede başlamışsın gerisi gelir yani böyle böyle bitirirsin bence endişe etme. Düzenli, istikrarlı çalışmaya bak sadece.
2 gündür 1 2 sayfa alana baktımKızlar herkese iyi geceler , umarım herkes iyidir,
bildirimimi yapayım ;
Kurtuluş savaşı hazırlık dönemi 5 video izledim. Deftere notlar aldım.
Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmeye çıktık oyalandık falan derken ancak bu kadar çalışabildim.
Evet diğer arkadaşlarım sizler de bildiriminizi yapmaya buyrun
@ASSOSyalJawlensky Dersolsun Safransari
@kartanesi hocamMiknatiss hocam uzuuun bildirim bekliyorum hem de golgefeslegeni hocamın sorduğu soruyu tecrübelerinle yanıtlamak için sahneye davet ediyorum :)
Kaç yaşındasın ?Eki Görüntüle 2966567
İyi akşamlar arkadaşlarkendimi anlatan bir görsel ile geldim
2 gündür 1 2 sayfa alana baktım
Hocam ben plana sadık kalamıyorum öyle olunca da çok geriliyorum, kopuyorum. Aylık belirli dersleri belirleyip bitirmeye çalışıyorum o yüzdenHerkes kendinin 20 günlük planini yapacak.
Maşallah ya alanın bitmiş olması bence çok iyi beni biraz geriyor da kendisi. Bence büyük kısmı bitirmişsiniz gün içinde fazla bir meşgaleniz de yoksa yaparsınız Allah'ın izniyle.Kızlar merhaba ben de bu yıl KPSS hazırlanıyorum.
Alanım okulöncesi öğretmenliği
Aslında çalışmaya Ağustos ayı gibi başladım ama sonra eşimin yıllık izni falan derken araya bir ay boşluk girdi şehirdışında olduğumuz için çalışamadım böyle araya bir soğukluk girdi derslerle
Ve kafam da çok karışık yetiştiremeyecegim gibi geliyor yapamayacağım gibi
Son durumum Alan derslerimin videolarını izledim alan komple bitti eğitime de daha hiç başlamadım coğrafya bitti vatandaşlık da yarısını bitirdim matematikten de faktöriyellerdeyim
Sizce iyi mi ?
Bir meşgalem yok çocuğum da yok 3 yıllık evliyiz henüz yok çocuğum o yüzden gün içinde boş oluyorumHocam ben plana sadık kalamıyorum öyle olunca da çok geriliyorum, kopuyorum. Aylık belirli dersleri belirleyip bitirmeye çalışıyorum o yüzden
Maşallah ya alanın bitmiş olması bence çok iyi beni biraz geriyor da kendisi. Bence büyük kısmı bitirmişsiniz gün içinde fazla bir meşgaleniz de yoksa yaparsınız Allah'ın izniyle.
Ben de bugün öğrenme psikolojisinde birkaç konum vardı onları bitirdim, öğrenme bitmiş oldu
Ben de aynı durum oluyor konu çalışsam tes yetişmiyo test çözsem konu yada başka derse bakamıyrm yetişicek inşallahCanım ben aynen devam kaplumbağa hızında gidiyorum. Her gün bugün her bölümden(gky eğitim ve öabt) en az 1 konu çalışacağım diyorum ama çoğu zaman sadece 1 ders çalışabiliyorum ve bu motivasyonumu düşürüyor