Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
82 puanla üniversiteye memur olarak atandı bir tanıdığım@Safransari canım ben de işletme mezunuyum özel değilse kaç puanla hangi kuruma atandın 87 ve üstü alamazsan atanmak çok zor diyorlar bizim bölüm mezunları için o yüzden morale ihtiyacım var
Vatandaşlık güncellendi, anayasa kısmı. Birde cografyada tuik verileri değişiyor her yıl. Başka değişen yok canımBenim de çok fazla kaynak eksiğim var. evdeki kitaplar benim hocam hariç 2016 yayınları. Çok değişmiş mıdır
Adnan Ötüken .Selammm Kızlar ben geldim.2022de 80 almışbiri olarak bu sene puanımı en az 90 yapmak istiyorum. Ankara’da bana önerebiliceğniz ücretsiz kütüphane var mı evde hiç odaklanamıyorum nedense. Kütüphanede ful odak çalışıyorum
Bugün matematik için başladım çalışmaya bakalım sen de durumlar nasıl canımYeni hafta başlıyor. Ne durumdasınız arkadaşlar
Birbirimize destek olalım canım,bende matematik için devam ediyorum şuan üslü sayilardayim. Çabucak bitirip denemeye geçmek istiyorumBugün matematik için başladım çalışmaya bakalım sen de durumlar nasıl canım
Ben de şimdi üslü sayıları bakıyorum mehmet hocanın:) sonra ilyas hocaya geçeceğim ilyas hocanın da video ders kitabını sipariş verdim şu matematiği halletsek gerisi olur gibi :)hedef 15 net inşallahBirbirimize destek olalım canım,bende matematik için devam ediyorum şuan üslü sayilardayim. Çabucak bitirip denemeye geçmek istiyorumbilmiyorum hata mı birde mehmet hocanın problem kitabını bekliyorum
15 candır hadi bakalımBen de şimdi üslü sayıları bakıyorum mehmet hocanın:) sonra ilyas hocaya geçeceğim ilyas hocanın da video ders kitabını sipariş verdim şu matematiği halletsek gerisi olur gibi :)hedef 15 net inşallah
Ay inşallah 15 net yaparız ya15 candır hadi bakalımmegmet hocanın kitabı çıkana kadar bende yapacağım konuları halletmek istiyorum. Sonra problemler kamp gibi bitiritim
15 net atanmaniza yetiyor muAy inşallah 15 net yaparız yayaparsak ne ala
Heyecan ve stresi yonetirsek yapariz canım. Benim çoğu sorum yarım kaldı çünkü çok heyecan yaptım,elim ayağıma dolandıAy inşallah 15 net yaparız yayaparsak ne ala
her gün matematik denemesi çözün. süre tutun. netleriniz az olsa da fark etmez bence.Heyecan ve stresi yonetirsek yapariz canım. Benim çoğu sorum yarım kaldı çünkü çok heyecan yaptım,elim ayağıma dolandı
Tabiki canım neden olmasın, maddi olarak iyi olsam bende düşünürdüm. Bu arada full yapmana gerek yok.ben bu kpss işini anlamıyorum. benim kafamda 90 almak için full yapmak falan geliyor. kpss koçu tutmak mantıklı mıdır sizce. en azından bana bir yol göstersin.
benim sorunum matematik değil Türkçe yapamıyorum. geometri ve Türkçem çok kötü. bir de genel kültür...Tabiki canım neden olmasın, maddi olarak iyi olsam bende düşünürdüm. Bu arada full yapmana gerek yok.
Şuan konuları bitirsem öyle düşünüyorum canım. Zaten tüm konuları calismayacagim, yapabileceklerim benim için yeterli olacak. Ocaktan itibaren deneme yapmak istiyorum.her gün matematik denemesi çözün. süre tutun. netleriniz az olsa da fark etmez bence.
ben meslek lisesi çıkışlıyım. üniversite sınavına hazırlanırken matematiğim çok kötüydü mat 2. ben de her gün deneme çözerdim. matematik biraz alışkanlık istiyor maalesef. en azından haftada bir çözün. zaten önceden de girmişsiniz hafızada vardır. çözdükçe eksikleri tekrar edersiniz.Şuan konuları bitirsem öyle düşünüyorum canım. Zaten tüm konuları calismayacagim, yapabileceklerim benim için yeterli olacak. Ocaktan itibaren deneme yapmak istiyorum.
Zaten matematik yapan genelde sözel dersleri yapamıyor. Sözel yapan matematik yapamıyor. Benimde matematik rezil durumda. Yotubeda çok güzel hocalar var. Plan yapıp hocalar ile beraber gidersen yaparsın.benim sorunum matematik değil Türkçe yapamıyorum. geometri ve Türkçem çok kötü. bir de genel kültür...